Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
dinho első éveiben mindent megtett a barcáért, hogy utánna R10-ből R80 váljon. SAJNOS, ez nem is fog már valszeg megváltozni! RIP Ronaldinho (1980 márc. 21 - 2006 márc. 25).Sanama írta:Jaja. Az a 3jó megindulás vagy 4 szerintem ösztönös volt. És nem nagyon fogunk több ilyet,gyakran, látni.
Dinhonak vége,már csak R80 van..![]()
Azért nem hiszem,h egy Barcánál úgy mennek a dolgok,h Ronaldinho azt mondja Ő kondizni akar és ész nélkül neki állhat gyúrni.Egész biztos összeraktak neki egy edzéstervet és kétlem,h abba azt írták le neki,h gyúrja szét magát...(mondjuk én sose láttam olyan kigyúrtnak).Biztosan figyeltek arra,h ne legyen tőle kötött az ember izomzata.LG írta:Olyan hireket lehetett anno hallani, h az edzések helyett ő inkább külön edzett, teremben. Én ugy gondolom, sulyzós edzéseket végzett, emiatt nagyon kötött lett az izomzata
Az a baj,h sztem már rég nem...LG írta: Végüls, ha ő már nem akar a világ legjobbja neki, nem kötelező, magának játszik, meg lehet érteni.
Semmivel nem jobb mint volt nálunk a végén. Régen Ronie rndkivül szálkás volt, nézzétek meg a 4-2-s vesztes klasszikus utánni képenKardi írta:A barcelonában volt a csúcson..láttam olyan képeket hogy elmehetett volna testépítőnek! örülök hogy azért visszatért az élre
Terry 183 cm magas, max 80 kg. Dinho 181 magas és biztos h nincs még 80 se. Igen 1szer Terry télleg lepattant róla, de akkor Ronnie kitámasztott, mert már várta az ütközést.... Ha jól emléxem. Dinhonak sajnos elveszett a lendületessége, egy az egyben nem nagyon ver már meg senkit... Ki lehet mondani: Lelassult. A cseleket tuti nem felejtette el, de a kezdősebessége már nincs meg ahhoz h megcsinálja őket, így annyira nem is erőlteti. Az a legérdekesebb az egészben h 28 éves korára jött el mindez. Más olyan 32-33 évesen kezd lassulni...Bokke írta:Terry kb. 190cm magas és 90kg legalább!
Roni tudtommal nincs ilyen magas, és szerintem még most sincs ennyi a súlya!
A labda fedezése meg nem az erőn hanem az ügyességen múlik, lásd. Messi! Szabályosan nem lehet elvenni tőle a labdát!
Barcelonai kisiklása után,sehova se tért vissza, nem mutat semmivel sem többet mint itt tette az utóbbi két évében. és nem is fog szntem.Kardi írta:A barcelonában volt a csúcson..láttam olyan képeket hogy elmehetett volna testépítőnek! örülök hogy azért visszatért az élre
Ahhoz, h lepattanjanak róla, nem kondició, hanem erő, nagy tömeg kell. És Ronie azért nagyobb darab volt mint Terry, Gattusónál meg aztán télleg.barca99 írta:Szerintem meg pont attól görcsöl, hogy egyáltalán nem mennek neki a cselek, egyszerűen azért, mert nincs olyan fizikai állapotban. A BL-ben egy Terry vagy egy Gattuso lepattant róla... ahhoz pedig nem kis fizikum kell. Egyszerűen nincs benne az a lendület, hogy szemben legyen valakivel, és megverje egy-az-egy-ben. Tegnap belenéztem a Milan meccsbe, még mindig iszonyat jól látja a játékot, jó ütemben passzol, de ez valószínűleg még 40 évesen is így lesz...
Látom, gyakran nézel Milan meccset!Subic_10 írta:Annyira jo nem tud lenni h a szurkolok szemebe nagyobb legyen mint Kaka...pedig dolgozik, hajt.
Ne viccelj... semmit nem csinál, csak szinten tartja magát. Elnézve a jelenlegi szintjét, nemnehéz.Subic_10 írta:Annyira jo nem tud lenni h a szurkolok szemebe nagyobb legyen mint Kaka...pedig dolgozik, hajt.
Az az igazság, hogy sírva is fakadokMQuC írta:Ti meg fakadjatok sírva, hogyha kitipeg a pályára másnaposan....