Tim írta:Nem használom a könyvjelző toolbart,mert iszonyat mennyiségű könyvjelzőm van nekem is

Én mappába rendeztem őket,témakör szerint így azért átláthatóbbak. De azt hiszem van valamiféle megoldás a problémádra.Próbáld meg hogy kulcsszavakat adsz meg a könyvjelzőkre.
Jobb egérgomb

tulajdonságok

kulcsszó mezőre írj be valami 1-2 betűs rövidítést. Pld:Eurobarca=Eb stb..
Lehet hogy gyorsabban tudnál így navigálni,mint egérrel (ctrl+L,Eb,enter)
Ha jó a memóriád,akkor ki is kapcsolhatod a toolbart.
Azért még utánanézek hátha van más megoldás.
Nekem is mappában van a legtöbb, én azért használom toolbart, mert könnyeben elérhetem, mintha menüből nyomnám. Amiket rendszeresen használok, azokat simán kiteszem. A többit meg mappában. Így sztem egérrel gyorsabb, mint a Te megoldásod, meg aztán, csak a videós mappában több, mint 50 könyvjelző van + 3 almappa, és van még mellette 9 másik mappa, igaz azok nem ilyen népesek 1-2 kivétellel. Aztán ennyit betanulni nem kis művészet lenne.
Bár ez a megoldás nem tűnik rossznak, amit a lenti hszm képén is látni. Így csak azt kéne megjegyeznem, hogy melyik mappa hol helyezkedik el. És akkor két sornyi könyvjelzőt és mappát tudnék egy sorba zsúfolni.
Ha már itt játunk a mappa logó helyére lehet valahol képet betenni? Azt is kerestem, igaz nem elmélyülten, de nem találtam.