Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mi ? mi ? mi?MQuC írta:Pl a cselek amiket CSAK ő tud, azt megcsinálja Ibrahimovic és még elég sokan. Max nem olyan sokszor, mert nem vált védjegyükké. A pontos passzokról meg annyit, hogy a passzai elég nagy százaléka 5-10 méterre megySzerintem nem ad akkora labdákat
hát nem kéne tőle elvitatni a legnagyobb érdemeit! a legjobb passzok az övéi voltak. és az is egyértelmű, h nagyon jol lát a pályán és oda is birja rugni, ami nem mellékes. ha azt nézzük, h kinek passzaiból lett a legtöbb veszélyes szitu, sztem igencsak a világ élmezőnyébé tartozik(hanem első:D )MQuC írta:Pl a cselek amiket CSAK ő tud, azt megcsinálja Ibrahimovic és még elég sokan. Max nem olyan sokszor, mert nem vált védjegyükké. A pontos passzokról meg annyit, hogy a passzai elég nagy százaléka 5-10 méterre megySzerintem nem ad akkora labdákat
Ez volt a jó benne hogy neki minden lépése, lélegzetvétele egy csel volt.MQuC írta:Pl a cselek amiket CSAK ő tud, azt megcsinálja Ibrahimovic és még elég sokan. Max nem olyan sokszor, mert nem vált védjegyükké. A pontos passzokról meg annyit, hogy a passzai elég nagy százaléka 5-10 méterre megySzerintem nem ad akkora labdákat
Ja emlékszem. Egyszer egyszerre hülyítette Gattusót meg Nestát az elődöntőben.barca99 írta:Szerintem meg pont attól görcsöl, hogy egyáltalán nem mennek neki a cselek, egyszerűen azért, mert nincs olyan fizikai állapotban. A BL-ben egy Terry vagy egy Gattuso lepattant róla... ahhoz pedig nem kis fizikum kell. Egyszerűen nincs benne az a lendület, hogy szemben legyen valakivel, és megverje egy-az-egy-ben. Tegnap belenéztem a Milan meccsbe, még mindig iszonyat jól látja a játékot, jó ütemben passzol, de ez valószínűleg még 40 évesen is így lesz...
Aki korpa közé keveredik azt...............barca99 írta:Szerintem meg pont attól görcsöl, hogy egyáltalán nem mennek neki a cselek, egyszerűen azért, mert nincs olyan fizikai állapotban. A BL-ben egy Terry vagy egy Gattuso lepattant róla... ahhoz pedig nem kis fizikum kell. Egyszerűen nincs benne az a lendület, hogy szemben legyen valakivel, és megverje egy-az-egy-ben. Tegnap belenéztem a Milan meccsbe, még mindig iszonyat jól látja a játékot, jó ütemben passzol, de ez valószínűleg még 40 évesen is így lesz...
Hát ezen pusztultamBarcaforever írta:Tánc és csajozás Ronie módra:
http://www.youtube.com/watch?v=5PUJlabc ... re=related
Igen ez így van. De Ronaldinho kiemelkedik közülük. Cannavaro különben meg nem nagyon érdemelte volna meg az aranylabdát.Még abban az évben ő a Fifa Világ legjobbja is lett de szerintem ez hibás döntés volt.LG írta:Owen, Sevcsenko, Cannavaro, Nedved-mind Aranylabdások...
Beckham képességeit felesleges R10éhez hasonlítani, én se ezt tettem, csak a sajátjához. viszont nehogy már egy játékos tegyen róla,h túlértékelik, amúgy szerintem nem a foci tudása miatt tették, hanem az eladhatósága, marketing értéke miatt. lehet velem van a gond,de ezért nem fogok megutálni senkit, főleg ha mindig lelkiismeretesen melózik a pályán.Rivaldo11 írta:Senki nem utálná Beckhamet, ha nem lett volna minden idők messze legtúlértékeltebb játékosa. Hozzááállása ellenben tényleg példás. Ronaldinho és Beckham képességei között szakadék van-az angol a cipőjét nem köthetné meg Dinhonak-ha csak a képességeket nézzük. Azonban Beckham tisztában van saját határaival, és dolgozik keményen. Ezért tart még ma is ott, ahol. Dinho viszont nem volt tisztában azzal, mit veszíthet...ozsimiki írta:
igen kb ez a véleményem nekem is, lentebb írtam hasonlót. egyszerűen nincs meg benne az alázat,h visszanyerje gyorsaságát,és élvezze maximálisan a játékot. mert mindenkivel előfordulhat h van egy holtpont az életében,játékában, de ha annyira vissza akarta volna szerezni valós játékát, akkor vissza is szerezhette volna.
az angolt lehet utálni,vagy kiröhögni egy egy kihagyott 11es után (mint régebben),de a játékhoz való hozzáállása mindig is példamutató volt, és ő mindig hozza a saját szintjét, ami azért nem olyan rossz.
Igazságot szimatolok a mondataidban,LiviaLivia Drusilla írta:
barca0417 - a profi futball hálátlan?
Nem is tudom....az éppen aktuális ellenfél játékosait sehol sem fogja érdekelni R80 múltja, nem fognak leborulni előtte a pályán...![]()
Egy profi futballista esetében az számít, h hogyan tudja segíteni a csapatát - jelenidőben. Ez hálátlanság lenne?
Nem gondolnám, h az edzéseken nem tennének meg mindent, h beépítsék - ha már egyszer ott van...csak neki is hozzá kéne tenni a magáét...
Hol fizetnek valakit azért, amiket a múltban vitt véghez?
Reklámérték persze más tészta...De nyilvánvalóan nem erről volt szó...
Ez a tehetségben alázza szerintem erős, főleg Maradonára, aki nem csak '86-ból áll, ugyebár...bali 15 írta: Legtöbben? Ezt írtam? Bocsi XD.Én mindenesetre őt nevezném a valaha volt legtehetségesebbnek.Ezt akartam mondani XD. Olyan forradalmi mozdulatokat, cseleket láttam tőle amilyeneket még sohasem láttam egyetlen focistától sem. Igaz ő sohasem lesz háromszoros világbajnok mint Pelé, sohasem fogja elnyerni egy nemzet teljes imádatát mint Maradona 86-ban vagy Zidane 98-ban és 2006-ban.
De ezeket tehetségben szerintem alázza. De sikerekben nem.
És már nem is fogja.
Senki nem utálná Beckhamet, ha nem lett volna minden idők messze legtúlértékeltebb játékosa. Hozzááállása ellenben tényleg példás. Ronaldinho és Beckham képességei között szakadék van-az angol a cipőjét nem köthetné meg Dinhonak-ha csak a képességeket nézzük. Azonban Beckham tisztában van saját határaival, és dolgozik keményen. Ezért tart még ma is ott, ahol. Dinho viszont nem volt tisztában azzal, mit veszíthet...ozsimiki írta:igen kb ez a véleményem nekem is, lentebb írtam hasonlót. egyszerűen nincs meg benne az alázat,h visszanyerje gyorsaságát,és élvezze maximálisan a játékot. mert mindenkivel előfordulhat h van egy holtpont az életében,játékában, de ha annyira vissza akarta volna szerezni valós játékát, akkor vissza is szerezhette volna.chi omega írta:ronaldinho olyan mentalitással mint beckham, minden idők legjobbja lenne
az angolt lehet utálni,vagy kiröhögni egy egy kihagyott 11es után (mint régebben),de a játékhoz való hozzáállása mindig is példamutató volt, és ő mindig hozza a saját szintjét, ami azért nem olyan rossz.