Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem akarlak nagyon megsérteni, ezért írom csak azt, hogy ez abnormális gondolkodás.(...) Nézni, ahogy szenved ?
Az meg nem biztos,h akkor is igazságosnak mondanád,h ha a Te környezetedbe történne ilyen...Stelios írta:Szerintem pedig ideje lenne bevetni a szemet-szemért, fogat-fogért törvényeket. Dehogy kivégezni azt a ki késelt. Nem érdemli meg. Túl egyszerű. Ugyanúgy leszúrni, és nézni, ahogy szenved.
Nem értem, hogy ez miért nem tetszik az embereknek. Ez egy igazságos alapelv szerintem.
Sok minden után nem szeretnék még fizetni. Abban is igazad adok, hogy egy golyó meg egy parcella föld olcsóbban kijön. Viszont az is igaz, hogy manapság már kicsit túl kellene látni ezeken a dolgokon.mr. írta:Te szeretnél fizetni a gyilkosok után? Vagy szerinted miből esznek? Meghát ugyanúgy megkapják a drága gyógyszert és ilyen dolgokat.. Aki gyilkol az megérdemli..
Igen, én fizetnék azért, hogy ne kivégezzék, hanem eltartsák őket azon a minimális szinten. Hogy tartsam magam azokhoz, amiket leírtam.mr. írta:Te szeretnél fizetni a gyilkosok után? Vagy szerinted miből esznek? Meghát ugyanúgy megkapják a drága gyógyszert és ilyen dolgokat.. Aki gyilkol az megérdemli..barca99 írta:És akkor már miért nem értelmesebb a tényleges életfogytiglan? Miért jobb megölni, mint bezárni 50-60 évre, hogy ott rohadjon meg valami börtönben?
Te szeretnél fizetni a gyilkosok után? Vagy szerinted miből esznek? Meghát ugyanúgy megkapják a drága gyógyszert és ilyen dolgokat.. Aki gyilkol az megérdemli..barca99 írta:És akkor már miért nem értelmesebb a tényleges életfogytiglan? Miért jobb megölni, mint bezárni 50-60 évre, hogy ott rohadjon meg valami börtönben?
Ezek elvi kérdések. Szerintem ahogy ő, ugy mi sem vehetjük el senkinek az életét, persze biológiai értelemben. Azt meg pláne nem tartom elfogadhatónak, hogy valaki ezekről döntsön, illetve végrehajtsa azt (aki nem is érintett közvetlen a dologban).barca99 írta:És akkor már miért nem értelmesebb a tényleges életfogytiglan? Miért jobb megölni, mint bezárni 50-60 évre, hogy ott rohadjon meg valami börtönben?
A tényleges életfogytiglannak már nem lennék ennyire ellenére.Capon írta:Én spec. nem ellenezném a halálbüntetés visszaállítását. Aki szánt szándékkal embert öl és be lehet róla bizonyítani az nem érdemli meg hogy életben maradhasson. Mire fől, ki ő, megölhet bárkit és kap érte 15 évet?
Nem engem kérdeztélsenzu írta:szerinted ez civilizált társadalom ahol élünk? alighalionelmessi19 írta:A halálbüntetés baromság. Civilizált társadalomban nem szabadna léteznie.
Ez nagyon jól hangzik,de sajnos nem fog megtörténni.depth írta:
link
Igen.De az nem helyettesíti az értéket.Drigo írta:Hát nem olcsó tanuló pénz volt, az tuti...lopakodo írta:http://logout.hu/iras/postai_kaland_itt_tartunk.html
legjobb barátommal történt meg...
De ha könyvelt levélként adta fel, akkor "nincs probléma". A postának el kell tudni vele számolnia, persze csak ha meg van neki a feladóvevény, az alapján tud reklamálni.
Hát nem olcsó tanuló pénz volt, az tuti...lopakodo írta:http://logout.hu/iras/postai_kaland_itt_tartunk.html
legjobb barátommal történt meg...