Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gentdelbarca írta:Egyébként már használható a 9.2.0 patch is a nem eredeti játékkal rendelkezők számára is.
Szerintem sokat javított a 9.1.0 patch a sérüléseken, feltűnően kevesebb a sérült. Igaz kell hozzá az is hogy az edzés összintenzítás Közepes legyen.barca99 írta:Srácok, nem úgy volt, hogy a 9.0.1-es patch után csökkenek a sérülések?Gyakorlatilag meccsenként rúgdossák le a játékosokat, Robinho szemtember elejére harmadszor sérül le. Arshavin és SWP is hetente válltják egymást a gyenguszon. Csak azért nem dühít jobban, mert a Cityvel csak azért kezdtem el a karriert, hogy mégse legyen tök ismeretlen a PL a lan-bajnokságon...
Igen, de annak nem sok köze van hozzá szvsz...LM10 írta:Az elmentéseket is a dokumentumokban kell törölni?Victor_Valdes írta:Már nyártól ott vannak, nem tudom, mi lehet a baja...
Elvileg fut Mac-en is, gyakorlatilag nem tudomkabekabe írta: Köszi, majd utánanézek azért. Azért kérdeztem, mert én nem használom a gépet játékra, mert Mac rendszerű és emiatt inkább a régi PSen játszogatok, de ott is inkább focizok.
Ennyit tudok segíteni:fcbarca0827 írta:Helló!
Valaki légyszi adjon egy torrentet, ahonnan biztos olyat töltök le, ami nem kér PRODUCT KEY-t, meg hasonló baromságokat!
Illetve itt egy torrent:Victor_Valdes írta:Válasszátok az Uniloc-ot. Ha felrakta peccseljétek fel. Utána elvileg van egy crack (ilyen jing jang jel az ikonja), azt bemásoljátok oda ahova felraktátok az fm-et, megnyitjátok a crack-et kiválasztjátok ahova telepítetted, és elindítod a játékot.
Köszi, majd utánanézek azért. Azért kérdeztem, mert én nem használom a gépet játékra, mert Mac rendszerű és emiatt inkább a régi PSen játszogatok, de ott is inkább focizok.Victor_Valdes írta:Szerintem nem lehet, bár nem vagyok otthon a PS2-ben.
Ha lehet, élményből nem sokat veszíthetsz, szvsz....de nem hiszem, hogy lehetne.
Nem kell hozzá, nekem sincs.LM10 írta:Lehet h kell hozzá a 9.2-es patch?Most töltöm majd kiderül...
Ennyit tudok segíteni:fcbarca0827 írta:Helló!
Valaki légyszi adjon egy torrentet, ahonnan biztos olyat töltök le, ami nem kér PRODUCT KEY-t, meg hasonló baromságokat!
Illetve itt egy torrent:Victor_Valdes írta:Válasszátok az Uniloc-ot. Ha felrakta peccseljétek fel. Utána elvileg van egy crack (ilyen jing jang jel az ikonja), azt bemásoljátok oda ahova felraktátok az fm-et, megnyitjátok a crack-et kiválasztjátok ahova telepítetted, és elindítod a játékot.
Már próbáltam a dokumentumokba is...am amit linkeltél miben más mint amit először?Victor_Valdes írta:Fura, nekem működik...![]()
Próbáld ezt:
http://www.sortitoutsi.net/2009/utiliti ... pdate%20v2
Vagy próbáld meg ide bemásolni:
dokumentumok/si/ db
Ezt már próbáltam és új játéknál még mindig csak az alap 9.0 és a 9.1-es közül lehet választani.Victor_Valdes írta: Közkívánatra:
C/ (ahova telepítetted az fm-et)/sports interactive/fm09/db
LM10 írta:Van egyáltalán olyan akinek megy az új téli adatbázis...?Egyszerűen nem tudom hová kell másolni...![]()
Victor_Valdes írta: Közkívánatra:
C/ (ahova telepítetted az fm-et)/sports interactive/fm09/db
www.fmhungary.huLM10 írta: Milyen kiegészítőket kell töltenem hogy pl normális címerei legyenek az angol,német stb. csapatoknak?