Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hogy mi?mindorokke_barca írta:Zsinórban nyertek 7 meccset. akárhogy is veszem, ezt nem nevezném szánalmasnak. Nem játszanak szépen, 1 gólos meccseik vannak de ez a taktika része, ez Ramos stílusa... ezt láthattuk tőle a Sevillában is, így verték végig fél Európát. Célfoci, ennyi. A jelenlegi Madrid vezetői,edzője és a játékosainak kb 70%-a nem méltó a csapathoz, ez tény, de ez nem szánalmas, csak egy állapot. Ha felidegesítenek miért nézed a meccsüket? 12 pont hátrányban nem mind1, hogy mit csinálnak amíg mi nyerjük a meccseket?!
ne terjesszük már a hülyeségeket, mert már van is egy ember aki helyesel... ezzel csak magunkat írjuk le.vlxe írta:és birói segítséggel tartja velünk az iramot
öcsém...a számból vetted ki a szót!vlxe írta:A real hétről hétre alattomos játékkal és birói segítséggel tartja velünk az iramot. Alves nyilatkozata is miszerint "Bosszanthatja őket, hogy hiába végzik jól a dolgukat, van aki jobb náluk" ez is túlzó, mert a munka szó náluk nem igazán azt jelenti, amit nálunk.
A fair play díjat azért mindenképp Heinze érdemli.Amit művelt, azért akármikor piros jár, szóal köszönjék a bírónak h nem kapott, de utólag sztem eltiltják 1-2 meccsre.Földön fekvő emberbe belerúgott legalább 4x miközben a "labdát akarta eltalálni".Nah most vagy nem tud megkülönböztetni egy embert egy focilabdától, vagy...A Racing nagyon sok labdát ad el, ha egy kicsit pontosabbak lesznek a 2. félidőben akkor csúnyán beleszaladhat a Real a késbe.Rikinho20 írta:Fúúú, annyira felidegesítettem magam most a real alattomos játékán. Nem is értem hogy lehet nekik szurkolni. most a végén is hogy bedarálták 3-an szerencsétlen Jonathan Pereirátde remélem ezért vág 1-2 gólt nekik a második félidőben. Na meg ez a majom pepe
amikor megtaposta ott az ellenfél 16-osánál a gyereket. Fúúhúú remélem kikapnak
Igen a kupában is le lehet tölteni az eltiltást.boixosnoisbarca írta:kérdés:ha most csütörtökön nem játszik Marquez meg Pique akkor játszhatnak szombaton?Kupameccsen is törlődnek a lapok?Vmi ilyesmit hallottam a kommentátortól de lehet rosszul értettem.
Nekem ugyan mind1, hogy hogy fognak maguk mögé mutogatni, majd mi is így fogunk csak nekünk vhogy méteres vigyorunk lesz!sneco7 írta:Na megégett a Sevilla..lassan már a Real is 12 pont előnnyel fog menni a többiek előtt....
Ha jól emlékszem kommentálásért. Marqueznél még megértem a kiállítást-sok rossz becsúszása volt, de Piquenek nem.Visszahúzás ide vagy oda, ha valakinek már van egy sárgája, de az egész meccsen szabályosan játszott, nem adják meg a másodikat ilyen könnyen. Alves is sárgát kapott tizi helyett. Ezt az idiótát is nyugodtan el lehetne tiltani a következő meccsről ahogy a madrid meccsénél is azt a marhát.Theo írta:Egyetértek, a 75-77. percig 2 tizit elnézett, először Iniestát "lerántották", vagy inkább akadályozták, utána meg Alvesbe beleszállt a srác nyújtott lábbal.noname írta:Valaki akassza már fel ezeket az idióta bírókat. Ez a mai bíró is kiosztott ellenünk vagy 8 sárágát aminek a fele ha télleg sárga volt+2 jogos tizit nem adott meg. De azért a madridisták mingyár jönnek sírni h minket mindig segítenek.
A páros lábbal, nyújtott lábbal való becsúszásokat szinte egyáltalán nem fújta le a játékvezető.
Piqué miért kapta az első sárgáját?
Egyetértek, a 75-77. percig 2 tizit elnézett, először Iniestát "lerántották", vagy inkább akadályozták, utána meg Alvesbe beleszállt a srác nyújtott lábbal.noname írta:Valaki akassza már fel ezeket az idióta bírókat. Ez a mai bíró is kiosztott ellenünk vagy 8 sárágát aminek a fele ha télleg sárga volt+2 jogos tizit nem adott meg. De azért a madridisták mingyár jönnek sírni h minket mindig segítenek.
CS0ki írta: hát igen, ott már nem is nagyon van olaj...
Olaj meg még azért több, mint 10-20 évig lesz, inkább az a kérdés mikor lesz alternatívája....Mert minnél kevesebb olaj lesz, annál nagyobb lesz a nyeresége az araboknak!
hát igen, ott már nem is nagyon van olaj...Dubai... hogy másképp fogalmazzak, az olaj volt nekik a kezdő tőke, az ugródeszka...
Jogos! Gondoltam itt a Barcelona oldalán a játékos, technikás focit szeretik jobban az emberek!Kinek mi az igazi foci!
Szerintem az angol foci legalább annyira igazi, mint a spanyol. Sőt, az Arsenal játéka nagyon tetszetős szerintem. A spanyol csapatok fele unalmas, bevédekezős focit játszik, az angol kiscsapatokról példát vehetnének például. De még lehetne sorolni