Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egy kicsit engem is,h őszinte legyek...Sharky írta:Ez a Kardi gyerek csak engem idegesítGyakorlatilag érdemben semmihez nem szól hozzá, de közbe meg mégse olyan hsz-eket ír, amiket törölni kéne, és mindenhova írni akar vmit
Ha véleménye van, mondja, de ne itt, ott a színvonalas kurucinfo és barátai. Tegnap szóltunk neki, nem látszik, hogy bármit is használt volna. Ráadásul nem az első esete.McLovin írta:Amúgy, volt már olyan idő, amikor ezek a senki kutyák (rendőrség) felléptek volna a romák ellen? Mondj egy, egyelten egy időpontot! A guszerv közelébe nem mennek merni, mert fosik az összes! És ha belegondolok, hogy ez a helyzet még romlani fog, egyre többen lesznek, a sírás és a hányinger keveréke jön rám... Szegény szép hazánk, mi lesz veled pár év múlva?... /már msot mi van veled?.../
Kezd elgurulni a gyógyszer. Az előbb már volt egy amit átírtam, ott vmi olyat írt, h "a madridisták verebek" vagy vmi hasonlóboixosnoisbarca írta:Most mit kell pátyolgatni meg dédelgetni őket?ők a real madrid!Az ellenfél,sőt az ellenség!most jópofiznak mert jól megy a szekerünk,de ha fordított állás lenne le se ...nának.Az h mi van velük kit érdekel ...fontosabb eseményeket bárhol meg lehet nézni.Huntellar távozni akar.ok.az h raul melyik kezével törli ki az kit érdekel...
erről ennyit
Én is töröltem tőle egyet az előbb.Keresi a bajt ő is.Bányász írta:McLovin egy hét nálam is...
A nagy kavarodás közepette meg a Barca vs Realba boixosnoisbarca egyik hszét töröltem de írt helyette újat amit Sharky moderált ha jól látom...nem tom nagy ügy e csak gondoltam megemlítem.
Pont erre gondoltam! Nem ide való ez a téma..Innen törlésre kerül az összes hasonló.McLovin csak nem fér a bőrébeozsimiki írta:léptem.
ha hülyeség,majd megcáfoltok.
innentől akkor töröljük a többit, igaz?
Erről beszélek...Úgy emlékszem a kollégának nem ez az első esete. Bár ha az első lenne részemről akkor is megérdemelné az ip bant.McLovin írta:Ha Hitlernek lett volna még 2 éve, most már ilyen gondunk se lenne... Nyugalmas életet élhetnénk, nem lenne söpredék, aki mellettünk éldegél és szapodrodik napról-napra... Szörnyű, ami történt, nem találok szavakat...
Egy haverja az ő jelenlétében az ő gépéről egy másik reg-gel explicit homo képeket rakot be + össze-vissza szidta a Barcát.Sharky írta:Olvastam az off topicba a Los-os témát... és erről én teljesen lemaradtam.Megtudhatom, hogy mi volt a kitiltásának az oka
Én ezt tudom, de azok után, hogy abba kötnek bele, hogy admin vagy, szerinted a többség beleolvas-e egyáltalán a hsz-edbe, én kötve hiszem. Megelégszik, hogy név stimmel kép stimmel, biztos megint jött okoskodni, hát én is okoskodok egyet. Ez sztem, ha nem is a túlnyomó, de a többségre igaz.lionelmessi19 írta:De szerintem egyáltalán nem húzom le a srácot annyira.
Azt azért nem akarom, hogy teljesen kilépjek abból a topicból.