Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... binho.htmlEl Payaso írta:Srácok! Diogo és Pablo Garcia már tuti? Hol olvastátok?
Menjen csak. De vegyétek meg mellé Henryt és Adrianot is, sőt, adjátokel Helguerat és Salgadot, valamint Casillast. Kész ia a jövő évi csapatotok, főleg ha jön még a másik Ronaldo, vagy Joaquin.Colin írta:Junius 24.-e... Mivel a Santos kiesett... ha minden jól megy jön Robinho!!!barcafan írta:jaja, csak hát nem egy iq bajnok az edző. pontosabban az elözö edzőNa jó gondolom ez benneteket nem hoz lázba annyira...
ugyhogy sorry, csak tájékoztatlak benneteket a helyzetről...
Junius 24.-e... Mivel a Santos kiesett... ha minden jól megy jön Robinho!!!barcafan írta:jaja, csak hát nem egy iq bajnok az edző. pontosabban az elözö edző
Mekkora szerencse, h nem Te intézed az átigazolásokat..Colin írta:Sose lehet tudni... ÉN lennék a legboldogabb ha maradna Owen mert sztem nagyon jó csatár... Hamarabb adnám el Roniet mint őt...Ordog írta:Azt kétlem, hogy C.Ronaldo elmenne hozzátok, ugyanis nemrég hosszabította meg a szerződését 5 évvel
Sose lehet tudni... ÉN lennék a legboldogabb ha maradna Owen mert sztem nagyon jó csatár... Hamarabb adnám el Roniet mint őt...Ordog írta:Azt kétlem, hogy C.Ronaldo elmenne hozzátok, ugyanis nemrég hosszabította meg a szerződését 5 évvel
Csakhogy lehet h eligazol.. akkor meg fujhatjátok... (Mint mi Owent ha odaadjuk CR-értOrdog írta:Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy ha Eto'o olyan hatékonysággal rúgta volna be a helyzeteket mint Owen, akkor még jövőre is eltehetett volna gólokat az aranycipő elnyerése érdekében![]()
![]()
De Eto'o még fiatal, nincs a karrierje csúcsán, szoa ez már csak jobb lehet
Sztem Owen nem fölösleges, a kedvenc csatárom volt mindig is, és ha lehetne inkább Roniet adnám mint őt... De ez magánvélemény, ma már fáradt vagyok 1 vitához h hogyan is lesz... Persze az igaz h a Real sajtója ***. Ugye Joaquinból sincs semmi:S:S:S Sajna:SBodi írta:Az igaz,hogy ezek nem sztárocskák,de még nem is a Real játékosai.Tavaly is ez volt ilyenkor,hogy most majd okosan igazol Perez,és a sztárok helyett jön pl Xabi Alonso,de belőle se lett semmi,inkább jött tök fölöslegesen Owen.
Diogo, Sergio RAmos, Pablo Garcia, hol van itt a sztárocska??, De érzésem szerint most tulságosan is visszavett Perec... Egyszer Diogo aztán Henry... ehh... Na mind1 majd meglátjuk h lezs jövőre... De bízok benne h bajnokok leszünk! ! !Bodi írta:Már rettegek!![]()
Amúgy az ő igazolásaitól függetlenül mi csak erősödünk,és nem csak sztárocskákból állunk!Szóval miénk a jövő!
Azért erre ne vegyél mérget... Egyszer csak bejö vki ebből a sok igazolásból.. és akkor lesz nemulass!!Bodi írta:Perez bácsi alkot,mint az elmúlt két évben!![]()
Hasonló sikereket kívánok neki,mint idén meg tavaly!