Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hmmm akkor nem is jelentkezhetnék, csak péntekenrhynn írta:
minimum 17 éves kor
Mától kaptam ezt a címetMaxi írta:Télleg!A. Gábor írta:Charlie, te már modi vagy???
az avatarodban még nem az van kiírva, de a fórumon, hogy ki van itt, ott már zölddel vagy fennt....Eddig nem iígy volt,vagy igen?
Azt külön kell beállítani és csak a rendszergazda tudja.A. Gábor írta:Charlie, te már modi vagy???
az avatarodban még nem az van kiírva, de a fórumon, hogy ki van itt, ott már zölddel vagy fennt....
Télleg!A. Gábor írta:Charlie, te már modi vagy???
az avatarodban még nem az van kiírva, de a fórumon, hogy ki van itt, ott már zölddel vagy fennt....
Charlie írta:De mellette jelntkezett még 2-3 ősfórumozó is, nem?rhynn írta:Rivaldinho írta:Elküldtem a pályázatomat , mikor kapok választ??
A pályázatodat megkapja minden egyes érintett és szavazunk. Enrique nincs még itt, de estére lényegében eldől. Ha szoros az eredmény, megvárjuk őt isSzval majd eldől hogy kié lex a munka.
C.
De mellette jelntkezett még 2-3 ősfórumozó is, nem?rhynn írta:Rivaldinho írta:Elküldtem a pályázatomat , mikor kapok választ??
A pályázatodat megkapja minden egyes érintett és szavazunk. Enrique nincs még itt, de estére lényegében eldől. Ha szoros az eredmény, megvárjuk őt is
Rivaldinho írta:Elküldtem a pályázatomat , mikor kapok választ??
5 év múlva!Rivaldinho írta:Elküldtem a pályázatomat , mikor kapok választ??