Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bár én 'kívülálló' vagyok ebben a témában, mégis nagyon jó ötletnek tartom, amit leírtál.ozsimiki írta:rem nem veszitek belepofázásnak, de úgy is megoldhatnátok, hogy Poldi, La Pulga meg akik még szakik ebben, külön versenyben nyomnák egymás ellen, és az amatőrebbeket is külön zsűriznék, így a kevésbé jártasabbaknak sem menne el a kedve,mivel 'csak' a velük hasonlóan kezdőkkel versenyeznének. míg a profik egymással csapnának össze.
Egész jó, csak azok a villámok nem tetszenek annyira!Katalán88 írta:McLovin, ha nem tetszik semmi gond...![]()
Nem hiszem, hogy miattad szálltak volna ki, ha meg igen.....:Poldi:.. írta:most tényleg ez miatt?![]()
mert akkor inkáb én szállok ki és a kezdőbbeknek adom meg a lehetőséget
Hát sztem a helyzet az, hogy amióta Poldi mester berakta az általa készitett 3 bannert, mindenkinek elment a kedve a versenytőlCFirpo3 írta:Mi van a versennyel? Elvileg már háromnegyed órája lezárult... és még semmi.
Danka00792 írta:Nagyon jók LP! Hayden Panettiere egyébként a Heroes-ban szerepelt Claireként?
Kowalsky-sat kiváncsian várom.
Igen. 160 magas 130 széles.tomabence írta:Mekkora lehet az avatar??? 160magas 130széles??