Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért mert előző meccsen nem ment nekik, máris formán kívül vannak. Gratulálok az éléslátásodhoz. Arról nem is beszélve, hogy az említett előző meccsen a teljes középpálya is rosszul játszott, akkor pedig nem lehet elvárni a jó teljesítményt a csatároktól, akik nem kapnak használható labdát.Ilúvatar írta: Henry és Eto'o formán kívül van, ezt már megtapasztaltunk az előző meccsen.
NIncsenek is nagy igényeid.McLovin írta:Sztem 3:0-ra nyerni fogunk! Én maximálisan kiegyeznék ezzel az eredménnyel, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele. Azért, mindenesetre már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Pep hogy fogja megoldani a védelmet!
A nyitóoldalon a Match Tickets-nél.mrlevy írta:Üdv!
Tud vki segíteni,hogyan lehet ha lehet jegyet venni vagy foglalni a barca hivatalos oldalán??Ha vki tud érdemi infot adni róla legyenszíves árulja elKÖSZI
VISCA BARCA
Spanyol kupa döntő: Május 13.zsoltman írta:srácok baj van egy napra esik a spanyol kupa döntő a BL söntővel:)
Ne viccelj már:D Ennél azért kooperatívabb az UEFA és a spanyol szövetség is:D Nyugi, ha mindkettőn a döntőben leszünk (adná Isten:D) hozzánk igazítják majd!zsoltman írta:srácok baj van egy napra esik a spanyol kupa döntő a BL söntővel:)
Ha esetleg túljutunk a Mallorcán(amire komoly esély van),akkor már semmiképp se lenne túl fair a kupacsapatot kicserélni a legerősebb teamre.Szvsz,a "nagyok" nélkül is meg lehet verni,ezt a szürke,ötlettelen Sevilla/Bilbao párost.Krojf írta:Ha döntőzünk és a Sevillával tesszük, akkor Pepnek kötelező
felküldeni az első gárdát.
Azon a meccsen senki nem hiányozhat!
Ha döntőzünk és a Sevillával tesszük, akkor Pepnek kötelezőLG írta:Most már nincs mese, innen már meg kell nyerni a kupát. Ha már idáig eljutottonk, kár lenne itt kiesni, főleg egy Mallorca ellen. Szóval nagy eséllyel ott leszünk a döntőbe, ott azért kemény dolgunk lesz, valoszinűleg a Sevilla ellen, de azt mondom, ha komolyan vesszük a dolgot, meglesz.
Egyetértek veled, a távoli lövéseket én is hiányolom a csapat játékából. Bár lehet, hogy a taktika része is, hogy csak tuti helyzetből lövünk távolról, nehogy egy gyenge lövés után a kipattanóból lekontrázhassanak minket. Mindenesetre nehéz lesz a BL-ben jó távoli lövők nélkül. Egy betömörülő Inter vagy Pool ellen nem biztos h ez a passzolgatás mindig bejön. Viszont egyelőre a ritka próbálkozásaink is elég gyatrák (a tegnap Xavi-nak ill. Iniesta-nak volt ilyen kísérlete, egyik sem volt túlzottan veszélyes), ebben a játékelemben szvsz pl. a Real erősebb nálunk. A másik nagy hiányérzetem pedig a szabadrúgás gólok. A szezon első felében volt ezekből is pár (pl. Dani Alves bombája a Malaga ellen, vagy a Huelva elleni pazar variáció). Félek, hogy nehogy nagyon egysíkúvá és kiismerhetővé válljon a játékunk, mert pl. a tegnapi meccs is bizonyította, hogy Messi nem mindig tudja eldönteni nekünk a meccset.LG írta:Néha meg kell próbálni messziről is, főleg, ha közelebbre nem is nagy jutnak. Ezt a Barca játékábol még mindig hiányolom, betörmörülő ellenfelekkel probléma szokott lenni. Általában lerendezzük azért az ellenfelet, de pl. Madrid ellen már nagyon gáz volt, h mindig addig paszolgattak, amig oda nem volt a helyzet, holott közben 3-4x is nagyszerű lehetőség volt a távoli lövésre. És erre kell ügyelni, mert a kupában meg a ligában ez annyira nem jön ki, de majd a BL-ban egy jó védekező csapat ellen bajba kerülhetünk.csongee88 írta:én nem gondolnám hogy a csapattal nagy gond volt tegnap este,az Espanyol csak védte a ketrecét és mint már előfordult a barcaval ebben a szezonban egyet vagy kettőt lőnek kapura és olyan hitványul pattan meg hogy bepattan a kapuba.Ez ellen nem lehet mit tenni,csak szinte ilyen hitvány vagy jól eltalált lövésből szereznek gólt
nem az első,hogy szerencsés gólt lőnek vagy annyira jól eltalálják a lövést messziről hogy beakad.....gondolom az Espanyol játékosa ebbe az idénybe még egyszer nem fogja ilyen jól eltalálni a labdát
Néha meg kell próbálni messziről is, főleg, ha közelebbre nem is nagy jutnak. Ezt a Barca játékábol még mindig hiányolom, betörmörülő ellenfelekkel probléma szokott lenni. Általában lerendezzük azért az ellenfelet, de pl. Madrid ellen már nagyon gáz volt, h mindig addig paszolgattak, amig oda nem volt a helyzet, holott közben 3-4x is nagyszerű lehetőség volt a távoli lövésre. És erre kell ügyelni, mert a kupában meg a ligában ez annyira nem jön ki, de majd a BL-ban egy jó védekező csapat ellen bajba kerülhetünk.csongee88 írta:én nem gondolnám hogy a csapattal nagy gond volt tegnap este,az Espanyol csak védte a ketrecét és mint már előfordult a barcaval ebben a szezonban egyet vagy kettőt lőnek kapura és olyan hitványul pattan meg hogy bepattan a kapuba.Ez ellen nem lehet mit tenni,csak szinte ilyen hitvány vagy jól eltalált lövésből szereznek gólt
nem az első,hogy szerencsés gólt lőnek vagy annyira jól eltalálják a lövést messziről hogy beakad.....gondolom az Espanyol játékosa ebbe az idénybe még egyszer nem fogja ilyen jól eltalálni a labdát
Szerintem Alves és Sylvinho nem votl rossz, mindkét játékosnak voltak szép beadásai.cps46 írta:Összességében nem játszottunk rossz meccset, bár eléggé bosszantó, hogy az ellenfél a semmiből így fel tud jönni. Voltak nagyon jó teljesítmények (Piqué, Bojan, Busquets), viszont egy-két ember (Alves, Sylvinho, Pinto) elég rossz napot fogott ki, ami főleg a végén bosszulta meg magát. A többiek hozták az átlagot.
Ezen kívül nagyon örültem, hogy Pep a végén nem bunkercseréket hozott be, hanem inkább elöl erősített.
Jövő héten a Mallorcát legalább 3-mal kellene verni, hogy a visszavágón ne kelljen annyit izgulni.