Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
majd ti ítélkeztek, én asszem nemigen tudnék ezesetben objektív maradni.frustrat írta:OFF
nekem sem kedvencem Henry, de ami itt folyik, az egy kicsit sok már.
ne törődjetek lm19-cel... már akkor is nagy volt a pofája, mikor még "csak" moderátor volt. mióta admin, azóta meg azt hiszi, ő az atyaúristen. gondolom ezért most ipbannt kapok, de kábé lesz.rom. egyszerűen hihetetlen, amit művel. chi omegát szidja, hogy lekezelően, nagyképűen pofázik vissza mindenkinek. azt nem veszi észre, hogy semmivel sem jobb omegánál, sőt... de hát mindegy. mit számít az én véleményem? van kábé 25 hozzászólásom, meg be sem mutatkoztam a portrék topikban, szóval a k.va anyámat, gondolom.
cruyff nevű fórumozó kedveskedett a távkapcsoló topikban.Nem értem mi a bajod ezzel... simán nézhetsz például egy Barca-Alavest a 01-02-es szezonból... egyébként tényleg nem értem, hogy egyesek mi a f Embarassed szt képzelnek magukról itt a fórumon. Atyaúristent játszó, 5 éves népművészeti cserépedények. Mi a k Embarassed rva anyja a neve ennek a ki Embarassed aszott topiknak??? Akkor meg mi a f Embarassed sz bajod van hülyegyerek, hogy fenyegetőzől más hsz-ének a törlésével. Írjál ide egyedül nagyobbnál nagyobb hülyeségeket és verd rá magadnak a képernyőre. Törölheted ezt is. Barom!
Szóval nem igazán "írt" de azért tudatja hogy itt vanVarga Tamás írta:http://webisztan.blog.hu/2009/01/31/meg ... t_a_googleSlither írta:Most már jó, lehet hogy vmi elállítódott, és azért volt a gond.
és mit írt? mert már nem látomTim írta:VT is back!Az offtopicban.
Krojf komátol sajnos törölnöm kellett egy hozzászólást a segítség kéne topicban. P.Ü ment! bűnébe esett. Bár nem jó szívvel tettem...
Ozsi koma! Esküszöm nem kötekedésből írom,de nem lesz ez egy picit erős?ozsimiki írta:tökömet nem lehet már kihasználni egy breaket![]()
ááá
Ha jól emlékszem ott csak egy egyszavas hozzászólást töröltem.ozsimiki írta:Srácok,azért egymás figyelmeztetését ne töröljük már ki
Ámen Slither atya!Slither írta: Sztem nem kell annyira komolyan venni, a lényeg, hogy vegyék az adást, és máskor figyeljenek oda.