Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ami az espanyol találatait illeti , én sem örvendtem,de az idei (08/09es) Barcára az is jellemző,h még az ilyen meccseket is hozzuk. ami nagyon fontos. mindig lesznek hasonlóak, reméljük jó nagy időkülönbséggel követik majd egymást. Mindenesetre én spec elég nehezen tudom elképzelni, hogy a Mallorca ellen ne jussunk majd döntőbe, Espanyoltól is jobban tartottam, hiába állnak rosszul a bajnokságban.cps46 írta:Az ilyen meccseket utálom. Egy 0 Espanyol ellen kapunk egy dupla mákos gólt, aztán Pinto ahelyett, hogy kifejelné, inkább bevédi a labdát. A bíró meg tipikus spanyol felfogásban vezette a meccset...
külön dolgokról írtunk, én a 3-0ás előny után nem akarok izgulni, azt tudom, hogy lesznek szoros és izgalmas meccseink még bőven valószínű,de azért az már remélem nem valószínű , h megesne még egyszer hogy 3-0 után közel kerülnénk pl a kieséshez.gg86 írta:Pedig jobb ha hozzászokik az ember, lesz még pár idegtépő meccsünk a szezonban (főleg a BL-ben).ozsimiki írta: Mindenesetre a lényeg a továbbjutás,de a továbbiakban 3-0-ás állás után nem szeretnék ennyire izgulni![]()
Jöhetni jöhet, de legközelebb inkább kicsit kevésbé oktassunk, csak 90 percig tartson.Koeman írta:Ujfent oktattunk, ráadásul a derbin! Jöhet a Mallorca...
Én ott néztem egy rambo_es nevű linken. Semmi baja sem volt.csabooo írta:Valaki gyorsan egy internetes adót ahol lehet nézni a meccset!:DMegköszönném.
Ha lehet ne rojadirekta,ha van akkor jobb is jöhet !
Pedig jobb ha hozzászokik az ember, lesz még pár idegtépő meccsünk a szezonban (főleg a BL-ben).ozsimiki írta: Mindenesetre a lényeg a továbbjutás,de a továbbiakban 3-0-ás állás után nem szeretnék ennyire izgulni![]()