2009.01.31. 23:13:13
Már többször leírtam a véleményemet a mostani Madridról.
Az egy dolog,hogy antifocit játszanak,és semmi kreativitás nincs bennük..
De ezen baromira nem fognak tudni változtatni ameddig nem vesznek 2-3 nagy nevet. Mert ,hogy most Higuain,Robben,Gago ,Heinze van a kezdőben elég nevetséges. Én egyiküket sem tekintém MÉG vagy MÁR ilyen szintü játékosnak(persze a 2 fiatalbol bőven lehet 2éven belül ilyen..)
Maga a mostani Real keret egy vezér nélkül felálló halmaz.
Mondhatnánk Rault. Elismerem tudását és hatalmas teljesítményt nyújtott/és nyújt (307gól). De ő már bőven kifelé van a fociból és ha ő is elemegy ki lesz ott?
Gago? Robben? Ramos?
Hát egyik sem egy vezető és erős szellem.
És igenis,én azt mondom,hogy az a Real amelyik a galaktikusokkal állt fel sokkal jobb volt,mint ez. ott legalább volt némi kreativitás. A saját csapdájába esett a Real,hogy nem vettek sztárt és nincs egy vezér a pályán. Régen volt bőven.. Zidane,Figo,Ronaldo,Raul..
Nemtudom,hogy hogy nem gondoltak erre... Mit hittek ki lesz az ész és a vezér a pályán?
Sorra vettek rosszabbnál rosszabb játékosokat és itt állnak. Hát nem tudok mit mondani,ők csinálták.
Sőt,1 év múlva már saccolom,hogy Raul,Guti nem lesz a csapatban,max 2év mulva..
És akkor utána már őket is pótolni kéne,meg azt a 3lyukas helyet.
Hát nem tudom hány száz milió Euro lenne ez a csapatnak.
Most nézem a meccset. Ez a 2real gól. Mind2 egy 16m+ -os lövésből alakult ki. Régebben annyira szép volt(ELISMERE),mikor Zidane-Ronaldo és a többiek végigvitték a mezőnyön,nem igy lövöldöztek messziről. Ez is azt mutatja,hogy semmi elképzelés arra,hogy miként menjenek át a védelmen,csak rárugják és vagy bemegy vagy nem..
Robben jól teljesít mondjuk az almúlt 3-4hétben,de még ha mindig így játszana,akkor is édes-kevés lenne ő.
Na mind1,a hangvételért bocsánat,de így gondolom.
Forca Barca