Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hiszem,ebben a négy sorban minden benne van...Sportgéza.hu írta:Ő ugyanis azt mondta Yaya Tourénak, hogy legyen szíves ne futni annyit. Értve ez alatt ugye azt, hogy járassa inkább a labdát. A foci történetében többen voltak már nagy játékosok és nagy edzők is, de hogy valaki ezt a negyvenedik születésnapja előtt érje el, az egészen példátlan. És közben milyen szép.
Rohadt jó cikk!Livia Drusilla írta:http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... guardiola/
Ehhez nem kell különösebb komment, azt hiszem...
Hát akkor másképp látjuk..lionelmessi19 írta: Bányász: szerintem egy fiatal játékosnál, aki ráadásul saját nevelés, nem kell kiérdemelni a játékjogot. Amikor csak lehetőség van, akkor egy ilyen tehetséget játszatni kell. És megint nem tok mást mondani, h a mai is pl. tökéletes lehetőség volt, jobb nem is adódhatott volna.
Ez igaz de nem szolgált rá...szvsz.lionelmessi19 írta: Bojannál mer lehet vitatni, hogy szerinted mi kell neki, szerintem a fizikális és mentális fejlődéshez is rendes meccskörnyezet, minnél többször.
Én Henryt, vagy Samut. Tök mind1 h játszott, szvsz neki minnél több játékra van szüksége. Vannak kétségeim afelől, hogy kap e össz félóránál többet a következő két bajnokin. De már az is sok volna, az eddigieket alapul véve.Gyurinho írta:Te kit hoztál volna le Bojanért cserébe? Egyrészt teljesen fölösleges lett volna mivel játszott már a héten másrészt szerintem elég volt ma Ini is pláne ,hogy pont jókor hozta be a mester.Bojan majd játszik az Espanyol ellen vagy majd jövő hétvégén ... nem hiszem hogy pont rá lett volna szükségünk.
Szerintem annyi a baj azzal,hogy a bajnokságban nem játszik,hogy szellemileg hat rá rosszul. Szerintem egyértelmű,hogyha válaszhat 1 csapat a kupa illetve a bajnoki elsőség közül,akkor a Ligát választja.Gyurinho írta:Te kit hoztál volna le Bojanért cserébe? Egyrészt teljesen fölösleges lett volna mivel játszott már héten másrészt szerintem elég volt ma Ini is pláne ,hogy pont jókor hozta be a mester.Bojan majd játszik az Espanyol ellen vagy majd jövő hétvégén ... nem hiszem hogy pont rá lett volna szükségünk.
A lefordítot interjúban megtalálod, a madridi vezetőség helyzetéről szóló rész.Varga Tamás írta:Azt meg tudná mondani, hogy a főoldalon levő videóban, aminek az a címe, hogy "Pep Guardiola gyorsan leinti az újságírókat" mit is mondott pontosan?
Köszönöm a segítséget!