Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
vigyázzatok nagyon velelionelmessi19 írta: Bányász, fent van nekem minden moderátor, többek közt h tudjanak időben szólni, ha vmi nagyon megoldanivaló volna... ugyhogy te is vegyél fel, ha gondolod: lionelmessi19@freemail.hu
bakker azt valahogy nem jött le a dologból, h szavazni is kell...Drigo írta:Hát nem lettünk sokkal beljebbHa még Boixos szavaz Bányászra és Tonira, akkor végképp meg leszünk lőve... Marad a feldobjuk a monitort ha fejemre esik x, ha nem y
De szerintem ez már sokat nem módosít az egészen.gergo9 írta:Üdv
Ezúton szeretnék jelentkezni a moderátori "állásra".Kovács Gergőnek hívnak és jelenleg a Miskolci Egyetemre járok. Szabadidőben szeretném segíteni az oldalt. Hétköznaponta délután,este,éjszaka és időként délelőtt is kivéve pénteket tudnék segíteni.
Baráti üdvözlettel
Gergő
Persze, ez egyértelmű, viszont ismerve magunkat mi azért ilyen deporos hsz-ért senki nem bannoltunk volna, biztos vannak ott csúnyábbak ha nem is idén, tavalyról biztosan maradt a BarçárólEnrique írta:Én csak annyit mondanék, nem lenne az sem jó, hogy ha semmibe vennénk a "megállapodást", mert akkor inkább ne is legyen...
persze ez is igaz,de ha odaát ilyen okokkal akarnak vkit kirakni, az az ő bajuk, nem? ez azért nem olyan súlyú ,h innen is repüljön az illető.Enrique írta:Én csak annyit mondanék, nem lenne az sem jó, hogy ha semmibe vennénk a "megállapodást", mert akkor inkább ne is legyen...
mellesleg SASINAK IGAZA VANColin írta:Üdv Boixos!
A madridista.hu és az eurobarca.hu által köttetett megállapodás zavarlak.
Egy barcás, bizonyos Sasi1 nevezetű egyént szeretném ha egy hét pihit kapna itt is, mert nálunk már nem az első provokatív megjegyzést teszi.
Sajnos nem tudok mindent megmutatni, mert sokat kimoderáltunk és kértük h viselkedjen jobban, de nem használt.. Ám legyen.
szóval:
"Ezt a Deport öttel kell verni hazai pályán, nem pedig mákos 1-el............... "( nyelvnyújtogatós szmájlival a végén. )
Spanyol értesülések szerint Villalonga 50 millió eurót, valamint Higuaínt és Sneijdert adná a Barcelonának Messiért cserébe, amennyiben ő nyerné a nyári elnökválasztásokat. A hír valóságtartalma egyelőre kétes, bár az tény, hogy a jelölt nagyon sokat megtenne Messi szerződtetéséért.
"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Higuaínt és Sneijder
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mért nem Cannavaro, Heinze, esetleg Guti és Saviola.....................![]()
![]()
![]()
![]()
"
Ezek a legfrissebbek csak..
+
kritizálta a honlapot, leszarozta a híreinket..
Szóval legyetek szivesek és ti is tiltsátok ki egy hétre.
Köszönöm,
Baráti üdvözlettel,
Colin
madridista.hu moderátor