Moderálás - zárt topic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Tim
Mezei fórumozó

2009.01.27. 19:34:51

Köszönöm a bizalmat mindenkinek! Az új szabályzat tervezetét elolvastam,szerintem jó lesz,remélem sikerül kicsit "gatyába rázni" a srácokat.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.27. 18:31:59

lionelmessi19 írta: Bányász, fent van nekem minden moderátor, többek közt h tudjanak időben szólni, ha vmi nagyon megoldanivaló volna... ugyhogy te is vegyél fel, ha gondolod: lionelmessi19@freemail.hu
vigyázzatok nagyon vele :!: ilyen indokkal veteti fel magát mindenkivel,aztán kiderül a valós cél :shock: :twisted: :lol:

Na igen, az eredeti cél az, hogy megadjam Mikinek az msnetek, aztán képzelhetitek..

jó,eddig nem panaszkodtál amikor behatoltunk....a gépekbe,és osztoztunk a lenyúlt kártyaszámokból (miért mentik el :lol: ) befolyó zséből [-( \:D/

60%ot akarok! [-(
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.27. 18:28:47

Nno, üdv az újaknak, régiújaknak! :)
Sok sikert a munkához.. kérdéseket mindig bátran, illetve ha van szabadidő és kedv, lehet picit visszább olvasni, hogy mi folyik itt. :P
Bálint meg úgyis képben van.

Bányász, fent van nekem minden moderátor, többek közt h tudjanak időben szólni, ha vmi nagyon megoldanivaló volna... ugyhogy te is vegyél fel, ha gondolod: lionelmessi19@freemail.hu

Szóljatok ha vmi gond van, pl nem fértek hozzá vmelyik részleghez, mint moderátor, stb.. :) :wink:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.27. 18:18:07

Admin téma nem gond, úgyis utálunk titeket :P Úgyis boldogítom mindig Ivánt msn-en, ha van valami komoly majd szólok neki.

Nektek persze kéz és láb törést (de legalább az egyiket mindenképpen :P).

Megregulázzuk a többieket, nem lesz gond.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.27. 17:54:17

jó szórakozást mindkettőtöknek!

amire visszajöttök csak jó nevelt gyerekek lesznek a fórumon :twisted: :lol:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.01.27. 16:55:18

Ejjhajj.. Péntektől akkor febr 2. hétfőig admin nélkül maradtok, énis száguldozok majd a lejtőkön.. :)

Ivánnak szólni kell ha van vmi bannolnivaló..

Az új szabályzat dolgot mikor hirdetjük ki? Pontosabban mikor szólunk a győzteseknek.. mert egybe kéne ugye. ? Akk lecserélgetem majd a jogokat.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2009.01.27. 16:22:52

No, akkor szerintem is lezárhatjuk, Dani köszi a rendszerezést! A jogokat meg megkapják az illetők majd időben.

És csak jelzem, hogy péntektől következő vasárnapig (február 8. ) nem leszek, mert síelek ezerrel. :)
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.27. 16:03:58

Először azt hittem, hogy Sanyi tényleg úgy szavaz h B és T aztán, de végül eldőlt. Mivel van jó sok szabadidőm mostanában felveszem velük a kapcsolatot, összeállítottam a szabályzatot a kiegészítésekkel azt is elküldöm nekik aztán majd Andris v Áki ad nekik jogot, aztán arra gondoltam, hogy holnaptól/ma estétől kiteszem az új szabályzatot és mondjuk nemsokára úgyis febr 1, gondoltam akkortól mehet élesben a dolog, addig lehetünk egy kicsit elnézőbbek.

Akit esetleg érdekel, ITT megtalálja a kibővített szabályzatot, de tényleg csak kibővítettem az ötletekkel, akinek bármi eszébe jut még szóljon.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.27. 15:15:35

Úgy látom eldőlt :D

mondjuk spec én ennek a verziónak jobban örülök, tehát ha Badi tartózkodik, és Boixos Bányászra és Timre teszi:

Sharky tuti
Tim 8
Bányász 5
Toni 4
.
.
.
.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.01.27. 13:36:41

Drigo írta:Hát nem lettünk sokkal beljebb :) Ha még Boixos szavaz Bányászra és Tonira, akkor végképp meg leszünk lőve... Marad a feldobjuk a monitort ha fejemre esik x, ha nem y :D
bakker azt valahogy nem jött le a dologból, h szavazni is kell... :?

na mindegy, akkor legyen a Bányász és a Torrestoni. :D

frankón: a Cápa egyértelmű, plusz a Bányász és Tim. 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.27. 13:12:41

Hát nem lettünk sokkal beljebb :) Ha még Boixos szavaz Bányászra és Tonira, akkor végképp meg leszünk lőve... Marad a feldobjuk a monitort ha fejemre esik x, ha nem y :D
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2009.01.27. 13:07:16

Sharky és Tim alap, a másik két srácot nem ismerem annyira, hogy dönteni tudjak

könyves topicot támogatom, megér egy próbát
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.27. 13:00:51

szerintetek mennyire lenne életképes egy könyves topic? Szeretném azt hinni, hogy az lenne, de azért ha az eszemre halgatok, valahogy nem azt érzem. Szóval mi lenne, ha mondjuk a tanulószobát kiegészíteném egy Olvasással? Most, hogy van egy kis időm nagyon rákaptam az olvasásra, nem is tudom mióta terveztem ezt, jó nagy lemaradást kell behoznom. :) Aztán azért vannak itt nem csak pc-n nevelkedett userek biztos nekik is lenne egy-két savuk a dologhoz. Szóval, ha rábolintotok lehetne az új név "Tanulás és olvasás" vagy valami hasonló.

Na eddig akkor így állunk:
Sharky - reloaded
Tim: 7
Bányász: 4
Torrestoni: 4
G-Jay: 2
VV19: 1

Még nem foglalt állást Badi és Boixos.

Az egyetlen lényegi kérdés már csak az, hogy Bányász avagy Toni.

Tegnap este kaptam még egy jelentkezést:
gergo9 írta:Üdv

Ezúton szeretnék jelentkezni a moderátori "állásra". :) Kovács Gergőnek hívnak és jelenleg a Miskolci Egyetemre járok. Szabadidőben szeretném segíteni az oldalt. Hétköznaponta délután,este,éjszaka és időként délelőtt is kivéve pénteket tudnék segíteni.

Baráti üdvözlettel
Gergő
De szerintem ez már sokat nem módosít az egészen.
Vito
Llegenda del Barça

2009.01.27. 11:00:10

részemről Tim tuti.
a másik pedig legyen Bányász
Andris
Adminisztrátor

2009.01.26. 21:18:52

No hát valaki írhatna Colinnak, hogy legközelebb szóljanak, ha komoly probléma van vele, idézzék a hszt, és kirakjuk mi is kicsit. De azért azt is hogy pl a most idézett dolgokért mi napi 10 embert kirakhatnánk, ilyen van.

Megjegyzem mi is ki szoktunk rakni ilyen arcokat hamar, mert csak feszültséget gerjesztenek, node ezért a másik oldalról még nem kell.

Sasi1nek meg írok most egy figyelmeztetőt, hogy mi a helyzet.

Amúgy fura nekem ez az egész, nem emlékeztem hogy ő ilyen lett volna. Bár régen se fórumozott sokat, de a mostaninál lényegesen többet...

lassan a moderátor dolgot is lezárhatnánk, kinek a szavazata hiányzik még ? :idea:

Ó és írtam egy kis szösszenetet a bannerek topicba, kb helyén van szvsz, de nézzetek bele, szerkesszétek ha valahol nemjó. :)
- József Attila
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.26. 21:11:02

Enrique írta:Én csak annyit mondanék, nem lenne az sem jó, hogy ha semmibe vennénk a "megállapodást", mert akkor inkább ne is legyen...
Persze, ez egyértelmű, viszont ismerve magunkat mi azért ilyen deporos hsz-ért senki nem bannoltunk volna, biztos vannak ott csúnyábbak ha nem is idén, tavalyról biztosan maradt a Barçáról

Az oldal minősítése mint írtam is, már más téma ez. Viszont ez a "kritizálta a honlapot, leszarozta a híreinket.. " nekem túl elvont, ezért írtam, hogyha lesz konkrétum akkor mehet a pihi. Persze azért ez is elgondolkoztató, úgy meg pláne én régebben sokat privátoztam Colinnal és valahogy nem az a nagyzoló típus.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.26. 21:05:33

Enrique írta:Én csak annyit mondanék, nem lenne az sem jó, hogy ha semmibe vennénk a "megállapodást", mert akkor inkább ne is legyen...
persze ez is igaz,de ha odaát ilyen okokkal akarnak vkit kirakni, az az ő bajuk, nem? ez azért nem olyan súlyú ,h innen is repüljön az illető.

kiváncsi lennék, mennyi madridista örülne, ha ilyen hszekért raknánk innen őket ki szép sorjában. odaát tuti nem szankcionálnák, sőt mi meg tuti nem kérnénk meg másik oldalt,h ezért ők is tegyék ki.

voltak durva estek,amikor jó a megállapodás, de ilyennél?
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2009.01.26. 20:49:30

Én csak annyit mondanék, nem lenne az sem jó, hogy ha semmibe vennénk a "megállapodást", mert akkor inkább ne is legyen...

A jelölteim mintha már írtam volna: G-Jay, Toni
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.26. 19:42:11

Látom zajlik a forradalom.

Azok alapján amit beírt "bizonyítéknak" igencsak erős lenne, ha kiraknánk. Tavaly akkor az egész fórumot iktathattuk volna, durvábbat írtak a népek a saját csapatukról.

Amennyiben az oldalt szídta és egyebek az már súlyosabb. Akármilyen legyen is, sok embernek sok munkája van benne, ezt szerintem közülünk mindenki tudja. Ha valakinek nem tetszik ne menjen oda, gondolom nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig felmész a madridistára. Ne pedig kostólgassa az ottani szerkesztőket. Még nem is tudom hány variációval ezelőtt szépen nézett ki, azóta nem jön be a madridista nekem. De nem is járok oda öcsém úgyis készséggel tájékoztat a hírekről. Mondjuk az meglepő, hogy 15 éves hülyegyerek létére lehúzza a színvonalat, ez ismerve őt, nagyon dúrva. Az mindenesetre érdekes, hogy ezek szerint ott aktívabb, mint hazai fronton.

Szerintem maradjunk annyiban, hogy amennyiben legközelebb ismét lesz az oldallal baja, akkor azt írják meg nekünk, és mi intézkedünk, mert az már komolyabb, de ilyen Deporos hozzászólásokkal ne vicceljenek már, mert keresek nekik a múlt évről olyan hsz-eket, amik itt születtek és sokkal dúrvábbak, mégsem szorultak moderálásra.

Ráadásul, ahogy Andris is írta szököévente ha idejár (ma speciel pont láttam) így lehet, hogy észre se venné a bant:P. Mondjuk az avatája az ha jól emlékszem nagyobb a megengedettnél csak mindig lusta vagyok szólni neki, mondom úgysem jön egy darabig.

Ez a banner topic...A 99,9 százalék (na azért annyi nem) annyira tehetségtelen, hogy az már fáj. A többiek meg adják alájuk a lovat, hogy valakinek ennyi önkritikája se legyen.

Állítom még ezt is megdícsérnék:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.01.26. 18:28:57

Egyrészt megírhatjuk Colinnak, hogy felesleges innen banolnunk őt, mivel szökőévente egyszer jön ide a fórumra, akkor is csak a Bl közvetítésről tájékoztat minket, másrészt pedig ezek közel sem szabályba ütköző hozzászólások. Max a sok szmájl használatáról leszkotathatnák. Az hogy erősen irónikus hangnemet üt meg, oké, lehet hogy náluk provokáló jellegű, kirakhatják kicsit pihenni, de ennél sokkalta erősebb dolog kell ahhoz hogy mi is. szvsz.

Amúgy meg baromira igaza is van, [auto_cenzúra] a madrid, [auto_cenzúra] a madridista. :roll:
Egészen gyenge színvonala van az oldalnak az elmúlt 1-2 évben szvsz.

Ettől függetlenül írhatunk Sasinak, h egyel vegyen vissza odaát, mert előbb utóbb mi is be kell adjuk a derekunkat.
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2009.01.26. 17:16:03

jó, ha tényleg szarozta a híreiket és a lapjukat vagy annak úgy általában a működését, az nálam is kiverné a biztosítékot, és sem szeretem, ha az eubarcát fikázzák. de ez a deporos dolog és a messivételes hír... hát a franc tudja, ezért nem indítanék forradalmat....
mondjuk az tény, h odaát rmcf barátunkat hasonló (vagy még kisebb) dologért pihentetik egy hete, de például egy savant nevű gyereket, akinek még a levegővétele is gyűlölettől ízzik, ha a barcáról van szó, csak most azért lájtosabb kicsit, mert hát elég hülyén jönne ki a szardobálása amikor a kedvencei nagyságrendekkel gyengébbek a barcelonánál, ráadásul már olyan messze vannak, h a seggünket sem látják, na szóval az a gyerek él és virul a fórumukon.
mindezzel együtt szvsz nem jó, ha segget csinálnánk a szánkból, mármint a megállapodással kapcsolatban, de mondom, ahogy érzitek...
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.26. 17:05:40

nem az én tisztem eldönteni,de:

"Ezt a Deport öttel kell verni hazai pályán, nem pedig mákos 1-el............... "( nyelvnyújtogatós szmájlival a végén. )

na ne vicceljünk már, ennyi erővel minden héten adnánk itt a madridistáknak a pihiket, kivétel talán csoki.

tavaly (teljesen jogosan) kaptuk mi is így az ívet, ha emiatt 1hét jár, akkor vété 3 évnél járna, többedmagával.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.01.26. 16:30:04

Sasok,

a köv. üzenetet kaptam Colintól, melyben a sasi madridista működését nehezményezi a kolléga. tegyetek belátásotok szerint:
Colin írta:Üdv Boixos!

A madridista.hu és az eurobarca.hu által köttetett megállapodás zavarlak.
Egy barcás, bizonyos Sasi1 nevezetű egyént szeretném ha egy hét pihit kapna itt is, mert nálunk már nem az első provokatív megjegyzést teszi.

Sajnos nem tudok mindent megmutatni, mert sokat kimoderáltunk és kértük h viselkedjen jobban, de nem használt.. Ám legyen.

szóval:

"Ezt a Deport öttel kell verni hazai pályán, nem pedig mákos 1-el............... "( nyelvnyújtogatós szmájlival a végén. )

Spanyol értesülések szerint Villalonga 50 millió eurót, valamint Higuaínt és Sneijdert adná a Barcelonának Messiért cserébe, amennyiben ő nyerné a nyári elnökválasztásokat. A hír valóságtartalma egyelőre kétes, bár az tény, hogy a jelölt nagyon sokat megtenne Messi szerződtetéséért.

" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Higuaínt és Sneijder
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mért nem Cannavaro, Heinze, esetleg Guti és Saviola..................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"

Ezek a legfrissebbek csak..
+

kritizálta a honlapot, leszarozta a híreinket..

Szóval legyetek szivesek és ti is tiltsátok ki egy hétre.

Köszönöm,

Baráti üdvözlettel,
Colin
madridista.hu moderátor
mellesleg SASINAK IGAZA VAN :lol: :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.25. 21:02:17

Kiki lentebb írta: Bányász, VV19
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.25. 20:37:13

Beszéltem Ivánnal, Ő mindkét szavazatát VT-re szerette volna "elkölteni" első körben modi, majd rögtön utána admin státuszba emelte volna. Mikor mondtam neki, hogy ő nincs a listán nagy letargiába zuhant,és végül G-Jay és Tim mellett tette le a voksát. Sharky ugye soron kívül jön.

Akkor eddig:
Iván: Tim G-Jay
Andris: Tim Torrestoni
Ozsimiki: Tim Bányász
Zozz: Tim Bányász (ha jól értelmeztem ebbe még erősítsetek meg9
Jómagam: Tim Torrestoni
Slither: Tim, Torrestoni :wink:

Többiek nyilatkozzatok.
Lezárt