Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Helyből felidéztem magamban 6 gólpasszt Messitől, vagyis tuti jóval több az mint 4.Andrisveres írta:Messi 17 meccs , egyszer csere , 1430 perc , 4 gólpassz , 14 gól (asszem 2 büntető , egy szabad)
Az első irreális, de a második sem könnyen teljesíthető elvárás. Miért? Mert az első félévből kiindulni megtévesztő lehet. Nemcsak azért, mert a fiúk minden eddigi csúcsot megdöntve szerezték a gólokat és a pontokat, amely formát fenntartani legalábbis iszonyatosan nehéz. Hanem azért is, mert ha minden rendben is megy tovább, az azt jelentené, hogy év végén akár 5-6 fordulóval a vége előtt bajnokok lehetünk. Ha pedig akkor még állni fogunk a kupákban, akkor a bajnokikon sokkal nagyobb rotáció lesz, mint most, akár több B csapatbeli játékossal is. De ez a cserepados játék már pár fordulóval azelőtt is elkezdődhet, hogy matematikailag bajnokok lennénk. Amivel személy szerint egyet is értek.sasi1 írta:Picit számolgattam.
Jó lenne ha a bajnokság végén a pontjaink, és a lőtt góljaink is 3 számjegyűek lennének.
Szerintem inkább nyerjünk a BL-ben is, és küszködve nyerjük a bajnokságot, minthogy csak egy címet nyerjünk a 2 legjelentősebb közül. A bajnokság ettől függetlenül küszködés nélkül lesz meg, a Barca idén tényleg osztálykülönbséget képvisel.sasi1 írta:Picit számolgattam.
Jó lenne ha a bajnokság végén a pontjaink, és a lőtt góljaink is 3 számjegyűek lennének.
Az elsőre nagyon nem mernék fogadni, bár nem elképzelhetetlen.
Jelenleg 53 pontunk van 20 meccsen, és maradt még 54 begyűjthető pont.
Ha ebböl az 54-ből 7-et elvesztenénk még akkor is 100 ponttal zárnánk a szezont. Az eddigi 20 forduló alatt pontosan ennyit veszítettünk, 7 pontot (1 vereség/ 2 döntetlen). A következő 18 fordulóban tehát max 2 vereség , 1 vereség/ 2 döntetlen , 3 döntetlen fér bele, ha menetelünk a Bl-ben is ezt nehéz lesz tartani.
A lőtt gólok száma az egészen más eset, itt nagy pénzben mernék fogadni, hogy 100 fölött végez a csapat. Jelenleg 63 gólt lőttek 20 meccs alatt, ami 3.15-ös átlag meccsenként. Van még 18 meccs melyek alatt 37 gólt kéne rúgni a csapatnak, ami 2.05 gólt jelent meccsenként. Ezt nem lesz nehéz hozni azt gondolom.
Sajnos itt is nagyon sokan azt mondták, hogy Mourinho kell a Barcának... Az indok elfogadható, és logikus lett volna, bár szerintem nem helytálló.sokan örültek volna, ha anno műringyó jön a csapathoz. akkor még nem fórumoztam így aktívan, tehát nem ismerem az itteni vélekedést vele szemben
szívemből szóltál G-Jay!G-Jay írta: Teljesen egyetértek az előttem erre reagálókkal, én konkrétan azért kezdtem el szurkolni ennek a csapatnak, mert házasságot kötött az "ötvenes évek focijával"jóban rosszban kitartunk a szemkápráztató játék, a támadófoci mellett
Enélkül nekem idegenné válnának.
Teljesen egyetértek az előttem erre reagálókkal, én konkrétan azért kezdtem el szurkolni ennek a csapatnak, mert házasságot kötött az "ötvenes évek focijával"Koeman írta: Szerintem bárki aláírta volna a szezon előtt, ha azt mondják, hogy minden meccset vért izzadva "egynullra" behúzunk.
ezt támogatom.Bányász írta:Én nem írtam volna alá...akkor nem a Barcának szurkolnék ha elégedett lennék folyamatos izzadtság szagú győzelmekkel..Koeman írta: Szerintem bárki aláírta volna a szezon előtt, ha azt mondják, hogy minden meccset vért izzadva "egynullra" behúzunk.
Lehet,h sokan örülnének neki de én nem.Egész egyszerűen mert nem ezt szoktam meg a Barcától...Koeman írta:Bányász!
Szerintem sok fanatikus focidrukker örülne annak, ha ilyen "pontatlanul" és "lassan" játszana a csapata.
Azért, mert produkáltunk egy álomszerű, már-már utánozhatatlan őszi szezont, attól még nem kell a srácoktól elvárni, hogy minden passz, minden lekezelés, minden fejes és labdaérintés tökéletes legyen.
:
Én nem írtam volna alá...akkor nem a Barcának szurkolnék ha elégedett lennék folyamatos izzadtság szagú győzelmekkel..Koeman írta: Szerintem bárki aláírta volna a szezon előtt, ha azt mondják, hogy minden meccset vért izzadva "egynullra" behúzunk.
A Betis-Mallorca meccs győztesével.henry&eto írta:ne haragudjatok egy kérdésem van csak nem tudjátok véletlen ha esetleg nyerünk az espanyol ellen a király kupában ki lesz az ellenfél?
De Steliosnak nem is a góllövéssel volt a baja sztem.A játék képébe lehetett kivetnivalót találni.Vagyis nem is abban mert uraltuk a meccset ez egyértelmű.De télleg pontatlanul és szvsz lassan játszottunk.Ilúvatar írta:nem értem mit pattogtok az első félidővel kapcsolatban... Gyakorlatilag lehetetlen volt gólt lőnni amikor 10 numa játékos volt a 16 -oson belül kb... Ha Messi volt a 16 -oson belül, akkor 4 -en ugranak rá.
Reálisan kell gondolkodni.
Szerintem ez lényegtelen, egy ien eredmény mellett!Stelios írta:Én egyáltalán nem vagyok maradéktalanul elégedett a csapattal. Az első félidőben hihetetlenül pontatlanul játszottunk.