Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcaforever írta:szóval Szerda 17.30as kezdet kinek felelne meg?
Ozsi OK
Bányász OK
Badi OK
FcJoc?
BarcaForeverOK
Tegnap írtam ezt.Tehát ma csak délután vagyok így nem jó a mai időpont.jómagam írta:Az a gáz,h én holnap csak délután vagyok és valószínűleg szerdán is csak délután.Vagyis egész nap de gondolom másnak suli meg ilyesmi ugyh max csak délután vagy este lenne jó.
Ezzel eddig is tisztában voltam, mert majdnem h ezen tanultam meg, a 6.2-őn.VIII.Henrik írta:Barcaforever, ha feltelepítetted és elindítottad, csak annyi dolgod van, hogy a Beállítások menüben a Nicks/Avatars résznél beírod lehetőleg az Eurobarca-s nicked (lásd: Barcaforever), majd a leokézás után elindítod az Internet Game-et és megjelenik az összes működő asztal (középen felül), és összes játékos. Annyi dolgod van csak, ha már megcsinálták az asztalt, hogy megkeresed, majd rákattintasz a Join Game-re. Az asztal, szoba keresését megkönnyíti, ha Státusza szerint csoportosítod őket (open/running). Értelem szerint a nyitottak (open) között lesz.
holnap 19.30 óraBadi írta:2. asztal!
holnap vagy holnapután ráértek?
nekem ezek közül egész nap jó
nekem épp volt, amikor elment, és végül pont buborék előtt estem ki sitoutról..ozsimiki írta:még szerencse,h ezen a 7végén nincs komolyabb pénzes versenyem neten,mert akkor kicsit ingerülten mennék a thomokosokhoz.
Nekem tök mindegy csak akkor úgy csúsztassunk,h az jó legyen nekem isozsimiki írta: fos tonline látom nem csak nálam fos...szóval tolódik, nembaj, ma nem lesz döntő és vigaszág, kiszámíthatattlan a net, előbb is elment 1 órára. ilyen esetben remélem mindenki megérti,h csúszunk. ty
fos tonline látom nem csak nálam fos...szóval tolódik, nembaj, ma nem lesz döntő és vigaszág, kiszámíthatattlan a net, előbb is elment 1 órára. ilyen esetben remélem mindenki megérti,h csúszunk. tyBányász írta:Nem játszottuk le mer hárman voltunk itt...ozsimiki írta: Sorry skacok, nem volt netem egész délután, eddig a pillig...ha lejátszottátok megértem, ha nem jelezzétek.
Most se fogjuk lejátszani mer most meg csak ketten vagyunk itt sztem
De jó lenne ha valami történne mer ez így nem az igazi,h megbeszéljük és senki nincs itt most meg már mennem kell nemsoká el...szóval valami korrekt dolgot meg kéne beszélni