Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem se. Maradona jobb és eredményesebb játékos volt - az eddigi eredményeket összevetve. Viszont Leonak még van ideje.albicelesteX írta:Nekem nem jön be ez a Maradonához hasonlítgatás!Szerintem Messi jobb játékos!Mert benne van alázat, és tényleg a Barcelona és a foci nála az első!Ezzel szemben Maradona inkább a balhéjairól híres bár játéktudását nem lehet elvenni tőle,de szerintem a karrierjét keresztbe vágta a cuccal meg a bulival!Így azt gondolom eddig a hozzáállás alapján nem kell méltónak lennie!Messi az Messi!!!!simonyitibi írta:És hát Messi,akinél nincs jobb az egész világon! Maradona méltó utódja.
Nekem nem jön be ez a Maradonához hasonlítgatás!Szerintem Messi jobb játékos!Mert benne van alázat, és tényleg a Barcelona és a foci nála az első!Ezzel szemben Maradona inkább a balhéjairól híres bár játéktudását nem lehet elvenni tőle,de szerintem a karrierjét keresztbe vágta a cuccal meg a bulival!Így azt gondolom eddig a hozzáállás alapján nem kell méltónak lennie!Messi az Messi!!!!simonyitibi írta:És hát Messi,akinél nincs jobb az egész világon! Maradona méltó utódja.
Köszi szépen!Varga Tamás írta:A Sportklub szerdán 15,30h-kor adja a Barca TV keretében.McLovin írta:Vki tudja, hogy mikor lesz ismétlés a tévében?
A Sportklub szerdán 15,30h-kor adja a Barca TV keretében.McLovin írta:Vki tudja, hogy mikor lesz ismétlés a tévében?
nekem is nagyon tetszett Henry gólja, mert sztem nem sokan tudták volna olyan helyzetből így megoldani.Varatrix írta: Henry fektéből is ilyen gól lő, gyönyörű.
Eto'o nagyon ment tegnap, 1 gól de több is lehetett volna.
Siempre Barca
Valóban jó helyen van ott Iniesta!Fecooo írta:Iniestával kapcsolatban nem értettem eddig, h miért Henry helyén játszatta Pep, hiszen pontosan úgy képzeltem el a legerősebb kezdő 11et, ahogy tegnap felállt (kivéve Piqué helyett Marquez)
Igen. Mostanában álltam rá, hogy minden Barca meccset nézek, ha törik, ha szakad. Idáig csak a sport1-es ha közvetítik jó, ha mégse, úgyis jó helyzet állt fent. Eurobarcát is nem rég tettem be a könyvjelzők közé.Diego6 írta:Te ezt télleg most vetted észre?![]()
szreintem ezt mindeki tudja már ősz óta hogy a real azzal jáccik akivel a BARCA az előző fordúlóban.
Nem akartam már ma ide írni de ez szemet ütött nekem.Fernando írta:Abidal:
sőt egykét cselt is bevetett ami ritka nála. Jeles.