Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sír az már most is, hidd el. Rossz döntés volt az angol bajnokság, ennyi. Nem kell rögtön leírni.CFirpo3 írta:Nagyon rossz döntés volt az angol bajnokságba mennie. Teljesen elrontotta a karrierjét, pedig mekkora tehetség volt...
Minden ifi csapatban kitűnt, a korosztályos válogatottban is sztár volt, nem értem, hogy 19 évesen miért akart annál is többet, minthogy a világ egyik legjobb csapatában csere és nagy tehetség.
Visszasírja még a Barcát. Kíváncsi lennék egy mostani nyilatkozatára, de nem nagyon hallani felőle semmit.
Pedig most milyen jó szélső csere lenne mindkét oldalra...
Pontosan így van ahogy mondod!kudu írta:Most talán ő is ott ünnepelhetett volna a többiekkel, ha nem lett volna ilyen nagyképű...
De hát nem is volt ő való ezzel a hozzáállással a Barcába való
HURRÁelbandi írta:Betalált a kis Gio
énis. teljes mértékben.barca99 írta:Szégyen, de egy kárörvendő ember vagyok...
Nagyon sajnálom, hogy így alakultpalesz77 írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=43822
ez már szinte hihetetlen. pedig mekkora tehetségnek indult, remélem ez nem töri meg az önbizalmát és jó játékos lehet még pár év múlva. (remélem bojan tanul az ő hibáiból és a többi nevelés is)
ahogy írják a hattrick-ban, ha valakit kirúgsz: "Így múlik el a világ dicsősége!" pontosan.Replay írta:Nem tartom jó ötletnek, hogy Angliában akar maradni, jobb lenne neki pl. a portugál, francia, holland bajnokság, végső esetben a spanyol.
Bár nem lehet vmi nagy kereslet rá, ilyen zürös félévvel a háta mögött.
Csodálkozom, hogy a Portsmouth megadná érte a 8milliót (amiből 1,6m járna a Barcának).
Nem ment át az orvosin.djtrack írta:már a Pompey-ba fogja kergetni a labdát:D
Azért azzal a 6 millióval nem nagyon!LG írta:Hát igen, nekem a legnagyobb bajom az volt, h nagyon olcsón adtuk, el, de lehet, igy utólag kiderül, h az évszázad üzletét csináltuk meg.
Egyenlőre nagyon úgy néz ki!LG írta:de lehet, igy utólag kiderül, h az évszázad üzletét csináltuk meg.
Láttam a meccset és azt is,hogy játszik,csak ironizálni próbáltam!Varatrix írta: Kapcsold be a Tv-ét
Csak viccelek!
Valóban nem csinál semmit!
Viszont egy egész jó kis meccs!