Kapcsold be a Tv-étsneco7 írta:Fel se tűnt,hogy játszik...![]()
![]()

Csak viccelek!
Valóban nem csinál semmit!
Viszont egy egész jó kis meccs!
Kapcsold be a Tv-étsneco7 írta:Fel se tűnt,hogy játszik...![]()
![]()
ott a pont... egyszerüen gyászgyenge. szerintem van is otthon egy ilyen fejelö fal amibe a fejét szokta verni hogy elment ettöl a Barcától.Varga Tamás írta:Sajna, a játéka nézhetetlen.soadroli írta:Tán ne a haját nézd!menczel írta:most nyomja mu ellen Fa kupában. anyám hogy néz ki a haja ... pffff
Sajna, a játéka nézhetetlen.soadroli írta:Tán ne a haját nézd!menczel írta:most nyomja mu ellen Fa kupában. anyám hogy néz ki a haja ... pffff
Tán ne a haját nézd!menczel írta:most nyomja mu ellen Fa kupában. anyám hogy néz ki a haja ... pffff
Ne viccelj, ott érettségiztem! De komolyan!recrea írta:Mindenképp iratkozz be a közgázraMarcelinho írta:Most olvastam NSO-n, hogy a Tottenham el akarja adni még a télen.
PSG meg 5 millio €-t adna érte. Vegyük vissza! Nyerünk egy millát!
(Azt meg utalják nekem...)
Mindenképp iratkozz be a közgázraMarcelinho írta:Most olvastam NSO-n, hogy a Tottenham el akarja adni még a télen.
PSG meg 5 millio €-t adna érte. Vegyük vissza! Nyerünk egy millát!
(Azt meg utalják nekem...)
"A tizenkilenc esztendős mexikói tehetség egyelőre nem igazán bizonyította, hogy érdemes volt kifizetni érte ezt a hatalmas összeget, a folyamatos játékban sérülések gátolták meg. Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere most fontolgatja, hogy kölcsönadnák valahová a középpályást, hogy ismét játékba lendüljön. Nagy a valószínűsége, hogy a Chivas Guadalajarához kerül majd egy időre, így visszatérhet hazájaba Dos Santos, még ha csak egy fél évre is.Victor_Valdes írta:Bellamyval, akarják pótolni, vagy visszatérhet Defoe is!
Lásd: aláírásom.[/u]
6 millióért adtuk el, ami tovább nőhet bizonyos esetek következtében.mindorokke_barca írta:egyaltalan nem tudom sajnalni.... es remelem mostmar eszhez tertek azok is akik szidtak laportat nyaron amiert eladtuk es foleg ilyen "olcson" 12+3 millaert, asszem...
Ez de kemény!!!