Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
arsenallove írta:...
Ez a te szegénységi bizonyítványod....arsenallove írta:Szegény kenyér pedig a kedvencem volt az Arsenalba, dehát ő zsiros kenyér akart lenni, ezt viszont nagyon elszurta, tehát a legnagyobb baj ezek szerint az agyával volt, csak rá kellet volna néznie a Barca keretére, aztán megkérdeznie magátol,nahát ki helyére jőnnék? Persze eddig minden csapat ahol játszott kezdő volt, lehet azt hitte itt is az lessz? A Barca vezetői is nagy formák, egy ennyire jó játékost a padra venni, hát igen mondjuk ha sérűlés hullám kezdődne a barcán akkor persze játszhatna, de erre kicsi az esély, vagy nem? Na szal én minden rosszat kivánok neki, mondjuk lehet gonosz vagyok, de képzeljétek el hogy mondjuk Xavi elmenne a Manchesterbe, mert hát az a mu és sok pénzt adnak neki, na mindeggy.
Ezeket tudja igazábol:
http://www.youtube.com/watch?v=KpXso14yVuU
http://www.youtube.com/watch?v=t1K5vd7d ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=7MNg4ghM ... re=related
Szép emlékek:(
Hlebnek üzenném hogy tiszta szívből kivánom neki hogy a padon sínylődjön jó hosszú ideig:) Hehe
Ha a bal szélen mondjuk 120 percnél többet játszott (szerintem ennyit sem), megeszem a nemlétező kalapom. A támadó középpályás poszton, ami meg talán még közelebb áll az Arsenaloshoz, egyáltalán nem, azthiszem.gekkodan írta:
Andris! A szélen nem megy neki, volt már balszélen, volt már jobbszélen, közelébe nem ér Iniesta/Henry/Messi teljesítményének.
Ha rendesen elolvastad amit írtam, akkor oda van vésve, hogy Hleb amikor a felkészülés volt, azt mondta, neki középen megy legjobban az osztogatás. Egy interjúban, de ezt megerősítette, amikor a beilleszkedésről kérdezték.
Ilyen poszt nálunk nincsen. Van egy vkp (Touré) és mellette 2 hihetetlen kreatív játékos (Ini, Xavi), de még Touré támadó képességeit is láthatjuk idén, sokat fejlődött. Egyszerűen az a poszt, amire te utalsz a Barca rendszerében jelenleg nem látható. Ez pedig tény.
Tisztelem Hlebet, nagy gamer. Piszok nagyot zsugázott az Arsenalban. De itt nincs KEZDŐ helye, ráadásul a játékrendszerben sem látom tisztán. Ennyit írtam.
Lehet, hogy ezt mondta egyszer, de ha nálunk nincs ilyen poszt, akkor is megy tovább az élet, Ő pedig kénytelen lesz másik poszton játszani.gekkodan írta: Ha rendesen elolvastad amit írtam, akkor oda van vésve, hogy Hleb amikor a felkészülés volt, azt mondta, neki középen megy legjobban az osztogatás. Egy interjúban, de ezt megerősítette, amikor a beilleszkedésről kérdezték.
Ilyen poszt nálunk nincsen. Van egy vkp (Touré) és mellette 2 hihetetlen kreatív játékos (Ini, Xavi), de még Touré támadó képességeit is láthatjuk idén, sokat fejlődött. Egyszerűen az a poszt, amire te utalsz a Barca rendszerében jelenleg nem látható. Ez pedig tény.
Andris! A szélen nem megy neki, volt már balszélen, volt már jobbszélen, közelébe nem ér Iniesta/Henry/Messi teljesítményének.lionelmessi19 írta:Ezt talán nem jelenteném ki úgy, hogy a kapott lehetőségek 90%át egy poszton játszotta le, holott legalább 3 van, ahol ugyan olyan okokból ki lehetne próbálni alaposan.gekkodan írta:
Szimplán nincs nálunk játékrendszerben látható ideális posztja. Ennyi a helyzet. Ettől még jó srác, csak cserének kicsit drága volt, meg ez a helyzet neki sem túl előnyös hosszú távon.
Ezt talán nem jelenteném ki úgy, hogy a kapott lehetőségek 90%át egy poszton játszotta le, holott legalább 3 van, ahol ugyan olyan okokból ki lehetne próbálni alaposan.gekkodan írta:
Szimplán nincs nálunk játékrendszerben látható ideális posztja. Ennyi a helyzet. Ettől még jó srác, csak cserének kicsit drága volt, meg ez a helyzet neki sem túl előnyös hosszú távon.
Arsenalban zseniálisan játszott. A tavalyi eredményeikben legalább annyira benne volt ő, mint Fabregas.Bevallom, hogy én nem láttam játszani az Arsenal-ban, de el nem tudom képzelni, hogy mit láttak ebben a fickóban. Lehet, hogy a PL-ben a sokfutásos, kontrázós játékban jó teljesítményre képes, de ez a sok aprópasszos, cselezős, gyors összjátékos pozíciójáték abszolút nem az ő területe.
Ebben megállapodhatunk. Én csak a tegnapi teljesítményről beszéltem (tudom jól én is, hogy Iniestánál ez nem állandó jellegű, de a tegnapi meccs alapján nem láttam nagy különbséget közöttük).chi omega írta: bojan jobblábas, és a bal lábára érkezett. nem csoda, hogy gyengus lett a lövés. de 16 méterről 4-5 ellenféllel a falban az minden, csak nem meccslabda.
én nem szapulom hlebet, csak mondom, ezen a bojanos helyzeten kívül (ami mint említettem, túl nagy nem volt) egyet sem alakított ki. természetesen iniesta is csalódás volt, de nála ez kivétel, hlebnél meg tendencia.
bojant azért nem venném elő, mert benne volt fantázia, de ő csatár volt, ki kell szolgálni, stb, ez nem nagyon történt meg. persze ebben ő is hibás, biztos.
Nekem még elég kevés ez, amit idáig játszott, sokkal többet próbálgatnám, és más helyeken is. Még bizakodok bőven vele kapcsolatban.Barcaforever írta:Nagyon röviden lehet jellemezni ezt az embert.Egy újabb játékos, akit magasan árun alul és ráfizetéssel fogunk eladni.![]()
![]()
Jó ő csak nem itt, lásd Riquelme.
bojan jobblábas, és a bal lábára érkezett. nem csoda, hogy gyengus lett a lövés. de 16 méterről 4-5 ellenféllel a falban az minden, csak nem meccslabda.Mikaos írta:1. 1 darabot - de nehogy már ez legyen egy szélső játékos értékmérője!chi omega írta: 1: tök nem érdekel ki miért nem kap szabadot, effektivitás szempontjából mindegy. a lényeg, hogy iniestáról kaptunk szabadrúgásokat (jó helyről!), hlebről meg nem
2: lehet, hogy ini már 1 hónapja visszajött, de túl sok meccset még nem játszott
3: egy 16os szélére visszapasszolt labda, ami a csatár gyengébbik lábára érkezik, szerinted meccslabda? rosszabb helyzetet csinált vele hleb, mint amiben ő maga volt. csak utál lőni.
2. Hleb sem játszik túl sokat (alapból)
3. Bojan jobb lábas, nem? Jobb lábára érkezett a labda, teljesen tisztán.
Az tény, hogy Hleb utál lőni, ebben fejlődhetne. (De Iniestának is van mit javulnia a kapuralövésben).
A lényeg, hogy Hlebnél nem csinált senki sem többet a támadósorban (legalábbis látványosan biztos nem!), ennyi erővel az Iniesta és Bojan topikokban is lehetne szapulni a teljesítményeket. De minek??? (Itt is minek kell?)