Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem játszottuk le mer hárman voltunk itt...ozsimiki írta: Sorry skacok, nem volt netem egész délután, eddig a pillig...ha lejátszottátok megértem, ha nem jelezzétek.
Sorry skacok, nem volt netem egész délután, eddig a pillig...ha lejátszottátok megértem, ha nem jelezzétek.Bányász írta:Na mi lesz srácok?Eleve az egy órát is Miki vagy VV okézta le nekemozsimiki írta:2. asztal![]()
Ozsi Arrow vasárnap 13 OK
Barcaforever
Bányász OK
Badi OK
fcjoc OKde megoldottam,h itt legyek erre rajtam kívül senki?
Ez büntetést von maga után
Na mi lesz srácok?Eleve az egy órát is Miki vagy VV okézta le nekemozsimiki írta:2. asztal![]()
Ozsi Arrow vasárnap 13 OK
Barcaforever
Bányász OK
Badi OK
fcjoc OK
Köszönöm a választ... frankó programnak látszikVIII.Henrik írta:Természetesen, mivel a "világ" minden tájáról jelentkezünk be az Eurobarca-ra, egy programon játszunk, nevezetesen ezen: http://www.pokerth.net/content/view/16/60/
ment egy pügekkodan írta:A 3. asztal tagjai adjanak már egy msn címet pls....6kor kezdünk és senki sehol...
köszi így már okVictorValdes19 írta:Bocsi,tegnap a régi verzióját linkeltem még be,itt az új![]()
http://www.pokerth.net/content/view/16/60/
én felraktam az ápdétet, szerintem simán fog menni rajta csak van egy felugró ablak aminél kapásból kiválaszthatod h. mit akarsz kezdeni vele.... ránézésre ennyi különbség volt.. (biztos van más is, de az engem hidegen hagy egyelőre)fcbarcelonazsombi írta:Ez a helyzet velem is.Mogyi_ írta:hm nekem a 0.6.2-es reklamál h. netes játékhoz kéne neki az újabb, akkor jól érzem h. már nem a 0.6.2.-es verzióval játszunk mi ?![]()
Valaki okosabb??
eurobarca2 legyen a szoba neve szvsz és a pass meg mondjuk barca1899mypeter írta:Henrik te profi vagy. Belépsz Barcaként 6 előtt? Az asztalt is megcsinálhatod, de ha akarod az talán nekem is megy. 8 percesek a vakok. 10/20 15/30 25/50 50/100 75/150 100/200 stb