Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legtöbben? Ezt írtam? Bocsi XD.Én mindenesetre őt nevezném a valaha volt legtehetségesebbnek.Ezt akartam mondani XD. Olyan forradalmi mozdulatokat, cseleket láttam tőle amilyeneket még sohasem láttam egyetlen focistától sem. Igaz ő sohasem lesz háromszoros világbajnok mint Pelé, sohasem fogja elnyerni egy nemzet teljes imádatát mint Maradona 86-ban vagy Zidane 98-ban és 2006-ban.Fernando írta:Beszélj a magad nevébenbali 15 írta:nála tehetségesebb labdazsonglőr nemigen lesz a legtöbben ő miatta szerették meg a focit és magát a barcát islegtöbben miatta szerették meg a futballt? Kicsit erős nem?
Beszélj a magad nevébenbali 15 írta:nála tehetségesebb labdazsonglőr nemigen lesz a legtöbben ő miatta szerették meg a focit és magát a barcát is
Azt nem értem, akkor miért ment el az usa-ba, mikor még benne lett volna Európában jópár sikeres év. Pénzértozsimiki írta:
az angolt lehet utálni,vagy kiröhögni egy egy kihagyott 11es után (mint régebben),de a játékhoz való hozzáállása mindig is példamutató volt, és ő mindig hozza a saját szintjét, ami azért nem olyan rossz.
Ennek ellenére bebizonyította, hogy tud focizni...Titinho írta:És tudjátok ez a szomorú, hogy még nincs 3 éve, hogy a világ legjobbja volt és mostanra pedig már...Szerintünk (a barátaim és szerintem is) még 2-3 évet fog Európában játszani, aztán visszamegy Brazíliába, úgyanúgy mint Ronaldo. És ennyi lesz Ronnie pályafutása...
Így van. Ezzel teljes mértékben egyetértek!ozsimiki írta:az angolt lehet utálni,vagy kiröhögni egy egy kihagyott 11es után (mint régebben),de a játékhoz való hozzáállása mindig is példamutató volt, és ő mindig hozza a saját szintjét, ami azért nem olyan rossz.
igen kb ez a véleményem nekem is, lentebb írtam hasonlót. egyszerűen nincs meg benne az alázat,h visszanyerje gyorsaságát,és élvezze maximálisan a játékot. mert mindenkivel előfordulhat h van egy holtpont az életében,játékában, de ha annyira vissza akarta volna szerezni valós játékát, akkor vissza is szerezhette volna.chi omega írta:ronaldinho olyan mentalitással mint beckham, minden idők legjobbja lenne
Felmerült náluk. De majd csak a nyártól szerződtetnék megint. Addig állítólag minden lehetséges utat végig jár a City, hogy hogyan lehetne elcsalogatni a Milantól.Marci írta:Csoda hogy még nem jelentkezett a Man City. Simán megvennék a helyükben, és ma már talán nem is lenne olyan drága.
Én is olvastam sajnos. Szomorú is lettem miatta ismét.Replay írta:A Sport is cikkez róla, mennyire szenved, a hétvégén már csereként sem léphetett pályára...állitólag Barcelonába szokott utazgatni...felejteni. Durva.
Pont ez volt az én fejemben is mivel nem nagyon követem az olasz bajnokságot.Lecsitult ott is a nagy láz az ügyében.Csinált vmit mostanság?Mikaos írta:Mi van vele a Milánban? Sérült, vagy "sérült" megint?
Beckham szuper formában van, ezért Ronnie-nk ott is padra szorult?...
Padozik, csere általában. Becks alázata a foci iránt klasszisokkal jobb mint R80é,és ő jóval közelebb is van a tudásához,mint a brazil.Mikaos írta:Mi van vele a Milánban? Sérült, vagy "sérült" megint?
Beckham szuper formában van, ezért Ronnie-nk ott is padra szorult?...
Ezt már egy jó ideje tudjuk, nem mondtál sok új dolgot. Káká meg jóhogy jóval nagyobb játékos, mint Ronaldinho, R10-nek már nem való a foci, vmi más szakmát kellene választania...Barcaman14 írta:Ronaldinho egy zseni de nem tudja kihasználni sztem!nem tud mit kezdeni a zsenialitásával!!Ő már rég kiégett és lehet magunkat ámitani de sztem nem megy neki a milanban ugyanis ha menne akkor megint eszméletlen trükköket cinálna stb...Most viszont csak alibizik és még ő van megsértődve ha lekapja a pályárol Ancelotti!!sokkal többre tartom kaká-t!!sztem nagyobb játékos
nem kövezlek meg, de nem értek egyet. szerintem pont jobban jár egy olyan csapattal, ahol nem csak ő van rivaldafényben, ez sokkal jobbat tesz neki. nem őt veszi elő folyton a média.. így talán még lehet esélye javulni. a barcában már csak ezért sem volt (sok egyéb mellett, persze)MichaaBee írta:itt van a lényegLM10 írta:Ronnie megszokta hogy ő az egyedüli világklasszis.![]()
olyan csapatba kellett volna igazolnia, amelyben ő lehetett volna a No.1. Kaká (és társai) mellett gyakorlatilag ugyanott van, mint itt, a Barcában. Lazio, Fiorentina kaliberű csapat szvsz jobbat tett volna neki.
aztán ha nem tetszik kövezzetek meg![]()