A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Nem ment akkor nem ment, nah és? Mi a gond?bandika0101 írta:Na azért ez egy kalap [auto_cenzúra] volt:D !! Eszméletlen [auto_cenzúra] egy mecs! Ez a Hleb mit keres a csapat közelében???? 1X nem ment el nem adott be semmit nem csinált csak eladogadta a labdákat! Egy zsák szenet nem adnék érte nemám 1X millát amennyit mi adtunk! Hogy ebben mit láttak! Gudyval együtt nem Barca szintűek. Nem volt motiváció, nagyon lájtosra vették , csoda h ennyi is elég volt egy 0:0 hoz..... Ötlettelen játék . Egy szóval előre semmi... csak ha az iniesta megindult különben .........

Erről van szó....ez ilyen egyszerűRivaldo11 írta:0:0, ez több mint elég a visszavágóra. Otthon kiütjük az espanyolt. Túl vagyunk ezen a meccsen is, a kulcsemberek közül páran pihenhettek, és még az eredmény sem rossz. A Numancia ellen majd jöhet a látványos győzelem.

Kapásból mondok több okot.shevy írta:én ezt a pihentetést nem értem, miért pihentet állandóan?? miben fáradnak így el?? főleg úgy hogy 2 meccset egymás után szinte alig játszik valaki, mert állandóan pihen, szerintem ez már túlzás, mondjuk 5 meccs után lehetne pihentetni valakit, valakiket 1 meccsre, de hogy 2 meccsenként pihentetünk ez már sok
Nem pihentet, hanem inkább mindenkinek ad lehetőséget.shevy írta:én ezt a pihentetést nem értem, miért pihentet állandóan?? miben fáradnak így el?? főleg úgy hogy 2 meccset egymás után szinte alig játszik valaki, mert állandóan pihen, szerintem ez már túlzás, mondjuk 5 meccs után lehetne pihentetni valakit, valakiket 1 meccsre, de hogy 2 meccsenként pihentetünk ez már sok
Fernando írta:Szia! www.rojadirecta.comSuperMessi írta:Sziasztok!
Nekem stream kene, mert UKban vagyok
Udv
SuperMessi
Szia! www.rojadirecta.comSuperMessi írta:Sziasztok!
Nekem stream kene, mert UKban vagyok
Udv
SuperMessi
Hehe eltaláltam a támadótriót!!!Replay írta:A kezdő:
Pinto - Puyol, Márquez, Cáceres, Sylvinho - Busquets, Gudjohnsen, Keita -
Hleb, Iniesta, Bojan.