Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez korrekt hsz volt 1500.-nak grat hozzá!MichaaBee írta:akkor ár én is bedobom a ma esti ideálom
-----------------Jorquera-----------------
--------Márquez-----------Cáceres------
Alvés----------------------------Sylvinho
------------------Touré-------------------
------Busquets------------Hleb-----------
Pedro------------------------------Iniesta
------------------Bojan--------------------
Guddyt, Titit pedig a meccs állásától függően játszatnám csereként.
Pedro: eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve, szerintem tudná most is hozni a minimumot, sőt, talán egy picit többet is.
Hleb: ki kell már végre próbálni a középpályán! elvégre az Arsenalban is ott volt a legjobb, nem jobbszélső támadóként...
Bojan: ahogy Sanama is írta, középen lenne jó játszania.
Jorquera: hadd játszon ő is, én csípem![]()
szerk.: a tippem 1-2, hasonlóan az őszi meccshez![]()
Szerintem nem egyszer játszott közép csatárt ott nem sok mindent ért. Középpályán sokkal hasznosabb főleg ebben az idényben elég jól teljesít.(én tavaly eladtam volna, de most tetszik a játéka)danko94 írta:Lehet h hülyének néztek, de egyszer megnézném h Guddy mire képes középcsatárként!![]()
Én is igy gondolom. Mondjuk én inkább Bojant tenném középre,neki ott kell tapasztalat. Cáceres,Hleb-nek meg elég nagy meccshiány van,ugyhogy kezdhetnénekTitinho írta: -------------------Pinto-------------------
--------Marquez-----------Cáceres------
Alves----------------------------Sylvinho
--------Busquets--------Iniesta----------
Bojan----------------------------------Hleb
------------------Eto'o/Henry--------------
VISCA EL BARCA
Tényleg bizonytalan még.... idő kell neki mint mindenkinek, hogy bizonyítson és, hogy felvegye a ritmust... jó lesz... nagyon bízom benneVaratrix írta:Szép felállás de Cáceresnek nincsen helye!Titinho írta: -------------------Pinto-------------------
VISCA EL BARCA
Nagyon bizonytalan!
Nem tartom ide valónak.
Rengeteget hibázik, és nagyon eltörpül Piqué mellett!
Nagyon sajnálom de nem megy neki annyira mint szerettem volna!
Szép felállás de Cáceresnek nincsen helye!Titinho írta: -------------------Pinto-------------------
VISCA EL BARCA
ez így hól hangzik köszilionelmessi19 írta:Az eurobarca naprakész Barcelonával kapcsolatos infokból, a Sport1 honlapja nem..skadi írta:helló!, a kérdés annyi,hogy mikor kezdödik a meccs?
itt azt írják 10,de a sprt1 honlapján 9 van...Nem mintha dolga lenne.
10kor a meccs, reméljük így is normálisan élőben a sport1en.
Az eurobarca naprakész Barcelonával kapcsolatos infokból, a Sport1 honlapja nem..skadi írta:helló!, a kérdés annyi,hogy mikor kezdödik a meccs?
itt azt írják 10,de a sprt1 honlapján 9 van...
természetesen ebben a BARCÁban benne van a sima siker is,de mint lejjebb írtam, nem jelent sokat egy kupa meccsen,főleg ha ekkora rangadó,h bajnokságban milyen trék mostanában, közönségük is fanatizálja majd őket, szóval bőven megelégednék rúgott góllal,és egy vékony győzelemmel,vagy akár egy több gólos x el is. kikapni nem szabad,és nem is fogunk. Persze attól még remélem én is,h sima lesz.MessiFan írta:Szerintem a szerdai meccs könnyebb lesz mint amikor 2-1-re nyertünk messi tizijével.
Mivel az Espanyol rettenetesen rosszul játszik az idény kezdete óta... Malágától nagyon kikapott.. Én egy sima 3-0ás győzelmet elvárnék a csapattól![]()
Forca Barca!
Az spanyol AS nevű napilap szerint nem nagyon fogja most rotálni a csapatát Pep, az elől lévő támadóhármas (Messi-Eto'o-Henry) is marad, maximum egy kivétel lehet. A védelemben és a középpályán viszont lehet, hogy rotálni fog.depth írta:én inkább egy reális kezdőt írok
-------------------Pinto-------------------
--------Marquez-----------Piqué---------
Caceres-------------------------Sylvinho
--------Busquets--------Guddy----------
Hleb-------------------------------Iniesta
------------------Bojan-------------------
mondjuk inkább Puyolt fogja Pep berakni
Iszonyatosan nagy bizonyítási vágy lesz bennük, még nagyobb mint a szokásosozsimiki írta:espanyol pocsék formában van,de nem szabad,h megtévesszen ez minket, ugyanúgy kell koncentrálni mint eddig,és akkor ütjük őket, de hangulatában szntem lesz olyan mint az őszi...