Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
volt még egy 43 méteres szabad is, amit elnézett a madridnak.HAnonymus írta:Lehet hogy ennek a humor topikban lenne a helye, meg lehet hogy nem divat a madridistáról idézgetni, de ott találtam ezt és nem piskóta:
Szörnyű nap: Pérez Burrull
A sípmester két tizenegyest vett el a vendégektől, emellett számos hibát vétett a mezőnyben is: egy esetben például elmulasztott befújni egy 17 méteres szabadrúgást a Real Madrid javára.
nocsak!
![]()
![]()
![]()
Na ennek nagyon örülök, végre már. Szemét bírók mindig szegény Madrid ellen fújnak...kabekabe írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=217558 végre fellépnek a borzasztó játékvezetés ellen spanyolo.-ban. Ráadásul a mi meccsünkön fújt volna.
Erről jut eszembe, tegnap vmit mondott a kommentátor hogy vmi bírósági ítélet alapján nem tudom már hány millára büntettek minket, pontosan miért is? bocsi ha off!Boixos írta:egyébként is többszázmilliós médiaszerződésük van (ugyanazzal a céggel, akikkel a barca is szerződött), szal a világban tapasztalható pénzügyi válság ellenére sem hinném, h ilyen jellegű bajaik lennének.
Nem én nem szeretném hogy kizárodjon a madrid, vagy hogy becsődöljön, én is nagyon szeretem a parázs hangulatú ClassicókatAprieto írta:Az a komoly, hogy egy 3-1-re megnyert meccsük után már bontanátok a stadiont, mert tuti a csőd szélén állnak
Eddig az év végi kimutatások, felmérések és könyvelőcégek(!) statisztikái alapján a Madrid szerintem még nem került ki a top20 (de lehet hogy 10) leggazdagabb klub köreiből. Ki van zárva, hogy pénzügyileg gondban lennének
És azt hiszem ti is nagyon jól érzitek, hogy csődöt kívánni visszataszító dolog, az meg a másik, hogy mit várnátok egy El Clasico helyett? MU-Arsenalt? Hagyjuk már
Emlékszem jól hogy miért mondatták le PereztCS0ki írta: mert sokaknak nem tetszett, és hiába volt sikeres pénzügyileg a dolog, eredmények nem úgy jöttek! Perez pont ezért mondatták le, vicces lett volna, ha valaki az ő programjával kezd el kampányolni!
(ettől függetlenül Calderoné hasonló volt, csak ő nem a csúcson, vagy azon kicsit túl lévő játékosokat akart hozni, hanem fiatal sztárokazt: Robben, Kaká, Fabre! az más kérdés, hogy nem jött össze a dolog...)
Most ma a Madrid meg is veszi a meccseit?Ezt a mocskos aljas csaló bandát... gusztustalan. Szegény Osasunát sajnálom csak. Bár a játékukat nézve biztosan nem esnek ki.
mert sokaknak nem tetszett, és hiába volt sikeres pénzügyileg a dolog, eredmények nem úgy jöttek! Perez pont ezért mondatták le, vicces lett volna, ha valaki az ő programjával kezd el kampányolni!Csoki:
Perezzel ha akkorát kaszált volna a Madrid akkor miért nem tartották fent a "galaktikus" igazolás szintet ?Mert nem ez volt az új elnökség célja? kétlem...
Hát igen, ebben van igazság!CS0ki írta:Egy ország költségvetése azért nem ugyanolyan, mint egy cégé... Persze kozmetikázni lehet minimálisan, de komolyabbat csak konkrét csalással lehet, azzal meg mégse számolok, mert reálisan nem sok esély van rá.Nem értek hozzá, de ha már (bocs a példáért) Mo. költségvetését is be tudták úgy állítani egy ország lakosságának hogy tökéletes, akkor nem hiszem hogy ez ilyen egyszerű lenne!
(egyébként aki egy kicsit is ért hozzá, az a magyar költségvetés helyzetét is pontosan meg tudta állapítani...Nem magamra gondoltam!De olvastam elég szakértői elemzést akkortájt is!)
Egy ország költségvetése azért nem ugyanolyan, mint egy cégé... Persze kozmetikázni lehet minimálisan, de komolyabbat csak konkrét csalással lehet, azzal meg mégse számolok, mert reálisan nem sok esély van rá.Nem értek hozzá, de ha már (bocs a példáért) Mo. költségvetését is be tudták úgy állítani egy ország lakosságának hogy tökéletes, akkor nem hiszem hogy ez ilyen egyszerű lenne!
Hát jó...CS0ki írta: beballag a cégbíróságra, és megnézi...Egy kis pénzért te is megteheted, ha gondolod!![]()
Nem értek hozzá, de ha már (bocs a példáért) Mo. költségvetését is be tudták úgy állítani egy ország lakosságának hogy tökéletes, akkor nem hiszem hogy ez ilyen egyszerű lenne!beballag a cégbíróságra, és megnézi...Egy kis pénzért te is megteheted, ha gondolod!...amit kicsit jobban átgondolva...szerintem anyagi gondok vannak...és ilyen herce hurcákkal próbálják elterelni arról a szót, persze éves beszámolón azt lehet mondani amit akarnak...úgyse fog, és tud senki utána nézni...![]()
mint a vécésnénik a szombathelyi Fő téren!
beballag a cégbíróságra, és megnézi...Egy kis pénzért te is megteheted, ha gondolod!...amit kicsit jobban átgondolva...szerintem anyagi gondok vannak...és ilyen herce hurcákkal próbálják elterelni arról a szót, persze éves beszámolón azt lehet mondani amit akarnak...úgyse fog, és tud senki utána nézni...
Ezeket komolyan gondolod??? Perez alatt akkorát kaszált a Madrid, hogy az elképesztő...Perez elnök bácsi kiapasztotta a kasszát, most meg nyögnek bele!