A Margó jól "igazolt" az új elnökkel sztem.Mostani teljesítményükhöz tökéletes összhangban van a neve:Fos

És mivel vmi hajózási biznisze van,logikus is.Új kapitánya a van a süllyedő hajónak!
Ő vezényli majd a bárkát,
Ami sosem éri utol a BARCÁT!
Ez a mai meccsük vicc volt.Nem terveztem nézni,de vhogy úgy maradtam

Biztos elbűvölt a káprázatos,szórakoztató játék

Ezek a fránya bírok meg megint odavágtak a margitnak,mint annyiszor a szezonban:ma cs két tizit nem ítéltek meg ellenük,plusz kivettek egy playát az ellenfélből.

Ez a 3:1 abszolút csalóka eredmény lett.Pofára meggyőző,de abszolút nem tükrözi az meccset.De jelen esetben sem számít az,amit láttunk.Ami a "lényeg",3 pontot kapott a real,ezzel továbbra is éltetve az álmukat:utolérnek minket.

Ott folytatták idén,ahol tavaly abbahagyták.Ugyanazzal a khm,... semmitmondó játékkal ott vannak megint a mezőny elejé(be)n.A lényegi különbség időközben az,h a BARCELONA a nyáron összekapta magát és elkezdett FUTBALLOZNI,így hirtelen szinte osztálykülönbséggel előtte van a regnáló bajnoknak.Ideje már rendet raknunk a ligában,abban a spanyol bajnokságban,amitől mindenki a szép,látványos futballt várja el,szvsz.Most már van is miért

Tudom,h még nm nyertünk semmit és egészen eddig semmi hasonló,esetleg elbizakodottnak tűnő hsz-t nem tettem,valszeg nem is sokat fogok.Tudom,h rengeteg van még...De ez azért kikívánkozott
Egyébként Etooka hsz-ével teljesen egyetértek!Tapscunami!

Jó a szó,Tesó!