Szerintem kicsit gáz, hogy A Barca előző ellenfelével játszik a Real. Megmondom miért. Ellenünk mindig bekkelnek a csapatok, és rengeteg lapot osztanak ki az ellenfeleknek a bírók, mert csak szabálytalanul tudják megfékezni a támadásokat. Emiatt sokan eltiltás miatt nem játszanak a Real ellen (pl. Luis Fabiano, Depor kapusa), emellett a Barca elleni meccs után fáradtabban érkeznek már Mardidba a riválisok.
Hát nem tudom... Több ponton nem értek egyet ezzel a véleménnyel, vagyis lényegében egyáltalán

Nem érzem azt, hogy a sorsolás miatt előnyben lenne a madrid.
1: szerintem semmivel sem kapnak az ellenfeleink több lapot ellenünk mint egy bármilyen más meccsen. Az meg, hogy éppen a mi meccsünkön kapják meg az 5iket, az megintcsak úgymond random.
2: Azt sem érzem úgy, hogy ellenünk jobban elfáradnának a játekosok, már csak amiatt se mert nem volt túl sok szoros meccsünk szerencsére.
Különben is, a legtöbb ellenfélnek csak 1 meccse van egy héten, ha mégis jobban elfáradnának amikor velünk játszanak, van egy hetük pihenni, szóval szerintem ez sem mérvadó..