Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem hogy nem screenelem le, de még el is dobom a lapotozsimiki írta:+extra bónusz, aki a bajnokság folyamán royal flush-t ér el, és alá is támasztja pl print screennel, annak jutalma egy klárikááááám-os eredeti póló.
ha két leosztásban egymás után, akkor klárikával együtt postázzuk.
Jaja.ozsimiki írta:Örömmel várunk![]()
úgyis csak akkor kezdődik az idei cucc, szal nem maradsz le tulképp semmiről
ozsimiki írta:
Na de, jövő hét végén lesz a tavalyi utcsó forduló, tehát a szezon lezárása, és majd Februárban lesz egy dupla forduló, az idei bajnokság 1.,és 2. fordulója....
7. BadiBenga írta:1.VV19
2.KIKI
3.Ozsi
4.fcjoc
5.fUtBoLiStA
6.Benga
Igenismypeter írta:Miki: ha 2 bajnokságot akarunk lenyomni januárban, akkor nagyon itt az ideje elekzdeni![]()
off: a kormány nincs elfelejtve, ami késik nem múlik
Én most pitbullpoker-en tolom. A legjobb benn, hogy le se kell tölteni a programot. Elég regisztrálni itt: http://www.pitbullpoker.commypeter írta:Tűrhető freerollosok: europoker, pokerstars, pokertime, full tilt poker.
fortune pokert viszont nem ismerem, kipróbálom majd:)
mypeter írta:link?
aky01 írta:új program?? én tudnék egyet ajánlani,sokkalta jobb játék,program!
texas hold'em poker 3D - deluxe edition csak ajánlani tudom!
Morminho írta:Tudnátok ajánalni netes pokerklienseket? A T6poker most egy darabig nem lesz jó, mást meg nem nagyon ismerek. Amivel mostanában játszok az a Fortune Poker. Minden este vagy 50 euros freeroll, viszont minden nap van 250-es is, ahhoz viszont 50 raked hand kell. Az újonnan regisztráloknak van egy 1000 euros minden vasárnap, és havonta is van egy 1000-es.
Elsősorban olyanokat keresnék ahol jók a freerollok, amivel megfelelő alaptőkéhez tudok jutni a továbbiakhoz. De ha bármilyen más jól bevált klienset tudtok ajánlani, azt is szívesen fogadnám.