Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem, hogy elhalasztanák!bali 15 írta:Oh istenem. Szörnyű. Pont most akartam közölni ezt a hírt. De szerintem a meccset nem kellene elhalasztani. Viszont kötelezőnek tartok egy fekete karszallagot vagy egy perces csendet.
Bár lehet hogy tényleg elmarad.
R.I.P.
Sztem Caceres tehetséges és fontos h formába jöjjön. Sanchezt én se játaszatnám, és csütörtökön se...Varatrix írta:Én Céceresbe már nem bízok!kabekabe írta:Na keretet nem tom, írjatok ha vki nincs benne a keretbe. A kezdőm:
V.V-Dani,Pique,Caceres,Abidal-Yaya-Guddy,Xavi-Hleb,Titi-Samu. A kupába meg játszana Leo,Sergi, Keita, Bojan, Puyi...Fontos, h ne legyenek fárdtak és ne legyen göngébb v jobb csapat.
Nem játszatnám ma este, ahogyan Sanchezt sem!
Oh istenem. Szörnyű. Pont most akartam közölni ezt a hírt. De szerintem a meccset nem kellene elhalasztani. Viszont kötelezőnek tartok egy fekete karszallagot vagy egy perces csendet.Varga Tamás írta:Igen, én is most olvastam ezt a szörnyű tragédiát...Etooka írta:Azért ide linkelem,mert valami olyasmit ír,hogy nem tudni,érinti-e a meccset,szóval:
Szörnyű tragédia
Részvét
Gyermekek halála mindig megrázó - 4 gyermek maradt a romok alatt. Négy család elvesztette élete értelmét, a jövőt jelentő reményt.
Az elhunytaknak Isten adjon nyugodalmat, a gyászoló Szülőknek, hozzátartozóknak pedig adja meg a megnyugvás kegyelmét, és enyhítse fájdalmukat!
Béke poraikra!
Én Céceresbe már nem bízok!kabekabe írta:Na keretet nem tom, írjatok ha vki nincs benne a keretbe. A kezdőm:
V.V-Dani,Pique,Caceres,Abidal-Yaya-Guddy,Xavi-Hleb,Titi-Samu. A kupába meg játszana Leo,Sergi, Keita, Bojan, Puyi...Fontos, h ne legyenek fárdtak és ne legyen göngébb v jobb csapat.
Igen, én is most olvastam ezt a szörnyű tragédiát...Etooka írta:Azért ide linkelem,mert valami olyasmit ír,hogy nem tudni,érinti-e a meccset,szóval:
Szörnyű tragédia
Részvét
Persze,hogy nem a Barca egyik épülete. Egy katalán kisvárosban,Sant Boiban omlott össze az a csarnok...lionelmessi19 írta:Biztos lesz gászszünet..![]()
De nemhiszem hogy komolyan befolyásolná a meccset. Felteszem nem a Barca valamely épülete omlott össze..
Nem mondható el,de ebben a szövegben a 3 emberről beszél, nem a barca egész csapatáról:) trojka= hármasBarcaforever írta:,,A kissé alacsonyabban jegyzett bajnokságok közül Hollandiában az Ajax (45), míg Belgiumban Juhász Roland csapata, az Anderlecht (44) előzi meg Eto’óékat. Skóciában a Rangers (51) és a Celtic (49) egyformán a Barca „trojkája” előtt jár."
Nem is lenne ezzel baj felém, mert az nso-n le van írva, h 59 gólt szerzett a csapat, de az a megfogalmazás, h ,,előzi meg Eto'oékat" elég fura mert 41 gólt 3 ember szerzett tőlünk, ami gondolom nem mondható el a Celticről,Rangersről és az Anderlechtről.Ha mégis akkor bocsánat.
Abszolút kiegyeznék vele, van egy halom farok MU drukker ismerősöm, tudom mivel lehetne szivatni őket egy jó ideig!simonyitibi írta:2009 Bl döntő Barca-M United 3-1 nagyon jó lenne,de van rá reális esély