Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem sem lehet összehasonlítani a MU és a Barca játékát. Amitől félek, hogy ritka, hogy a focit ennyire játszó csapat BL-t nyerjen, egyáltalán nem biztos, hogy a toronymagas esélyes a trófeát is elhódítja. Erről mi magyarok tudnánk mesélni (Bern), de akár a Barcával is példálózhatnék: a 90-es évek első felében szintén "verhetetlen" Dream Team 4-0-ra kapott ki a Milantól a BL döntőjében.coolboy9 írta:Sokan írják, hogy a tavalyi MU volt ilyen, mint a mostani Barca, tehát nagyon jól ment nekik és mindent megnyertek. Ebben mindenkinek igaza van, de azért én megkérdezném, hogy a világon van olyan csapat, amelyik ennyire élvezi és valóban játssza a focit? A MU nem élvezte a focit, csak ment előre, csinálta a dolgát és szenvedett soxor, hajtott, talán szív nélkül, csak ment, ment, ment. Címeket akartak nyerni, semmi más nem lebegett a szemük előtt. Talán ez a legfontosabb, de kérdem én, ki hogyan fog emlékezni a tavalyi és a mostani évre? A MU nyert egy két címet, a Barca viszont varázsolt. Varázsolt egy két meccsen, varázsolt egy fél szezonban, elvarázsolt egy kis foci a világnak. Tudom, mint Barca drukker, elfogult vagyok, de hallgatva az embereket, még a laikusokat is, mit mondanak? Ez a csapat mindenek felett áll és személy szerint én hiszem, hogy a mostani formát alapul véve nincs, aki megállítana minket. Ilyen áhítattal és szerénységgel, odaadással és győzni akarással még nem láttam csapatot focizni, mint a az idei Barcát. Talán csak a Liverpoolt abban a bizonyos 2. félidőben. De az egy félidő volt, nem egy fél szezon!! Szóval Forza Barca!
Ezt én is észrevettem! A Deportivo már több sebből vérzett, elvesztették a kapusukat, azzal, hogy belőttük a 11-est, megadtuk a kegyelem döfést nekik! Jól tette a Barca, hogy visszavett, a klub képéről nagyon sok mindent elárul az, hogy hogyan kezeljük az ellenfeleket. Mondjuk, eljátszottam a gondolattal, hogy mi lett volna ha mégis támadunk, 7-8:0-ra is lazán vezethettünk volna. De jól tette a Balugrana, hogy visszafogta magát. Szvsz.LM10 írta:Tegnap szenzációs volt a gárda!Azért a sportszerűség 2 dologban is megmtatkozott:-Eto'o 11-se után megölelte a tehetetlen Juan Rodriguezt majd utána a Barca direkt visszavett nem akarták így szétbombázni a Depor kapuját.
Igen, elfogultak vagyunk, de ezért, vagy nem ezért, igazat adok én is neked..coolboy9 írta:Sokan írják, hogy a tavalyi MU volt ilyen, mint a mostani Barca, tehát nagyon jól ment nekik és mindent megnyertek. Ebben mindenkinek igaza van, de azért én megkérdezném, hogy a világon van olyan csapat, amelyik ennyire élvezi és valóban játssza a focit? A MU nem élvezte a focit, csak ment előre, csinálta a dolgát és szenvedett soxor, hajtott, talán szív nélkül, csak ment, ment, ment. Címeket akartak nyerni, semmi más nem lebegett a szemük előtt. Talán ez a legfontosabb, de kérdem én, ki hogyan fog emlékezni a tavalyi és a mostani évre? A MU nyert egy két címet, a Barca viszont varázsolt. Varázsolt egy két meccsen, varázsolt egy fél szezonban, elvarázsolt egy kis foci a világnak. Tudom, mint Barca drukker, elfogult vagyok, de hallgatva az embereket, még a laikusokat is, mit mondanak? Ez a csapat mindenek felett áll és személy szerint én hiszem, hogy a mostani formát alapul véve nincs, aki megállítana minket. Ilyen áhítattal és szerénységgel, odaadással és győzni akarással még nem láttam csapatot focizni, mint a az idei Barcát. Talán csak a Liverpoolt abban a bizonyos 2. félidőben. De az egy félidő volt, nem egy fél szezon!! Szóval Forza Barca!
Honnan lehet letölteni a teljes meccset?vlxe írta:Sajnos nem tudtam élőben követni a mérkőzést, így valszeg letöltés után fogom meglátni, mit is művelt ma a Barca. Az 5-0 persze kecsegtető eredmény.
- igen én is ilyenen morfondíroztam, beküldtem volna az utolsó 25 percre Bozsant kicsit labdát kergetni, Samu helyett és Hlebet pedig játékhoz engedtem volna ugyan ekkor Leo cseréjeként, már csak azért is nehogy sérüljön a Bolha, mert megint rendesen faragták szegííínyt.Rumig írta:Véletlenül sem vagyok elégedetlen, de azért van hiányérzetem. Bennmaradt két csere. Persze ment a csapatnak, de mégiscsak kettővel többen kaphattak volna lehetőséget.
Kár, h Aranzubia elkaszállta Puyolt. Egy Puyol ziccer gól jobban jellemezte volna a különbséget.