És megmondanád hogy mi a baj Hlebbel ?
Mert hogy minden adottsága megvan ahhoz, hogy a Barcában játszon, az szerintem az Arsenalos teljesítménye után kétségtelen.
Mire van egy új játékosnak leginkább szüksége a beilleszkedéshez, ha nem játékra? Hallgatlak Dani!
Bojannál mer lehet vitatni, hogy szerinted mi kell neki, szerintem a fizikális és mentális fejlődéshez is rendes meccskörnyezet, minnél többször.
És ma mindkettejüknek a gyakorlatilag tökéletes lehetőség itt volt, hogy fél órát legalább játsszanak csereként, nyugodt, de mérkőzés körülmények közt.
Gyerünk gyerünk, én szivesen várom az érveket, miért nincs igazam, vagy miért csak nagyvonalakban.
Mire van szükségük, ha nem minél több játéklehetőségre? És mi lehet a kupameccseket leszámítva (amin játszottak is) jobb lehetőség erre, mint egy lejátszott, eldőlt bajnoki második félideje, ahol ráadásul már a közönség is megkapta amit akart, három gyönyörű gólt a három csatártól... ??
Baromi kíváncsi vagyok.
Gyurinho írta:Te kit hoztál volna le Bojanért cserébe? Egyrészt teljesen fölösleges lett volna mivel játszott már a héten másrészt szerintem elég volt ma Ini is pláne ,hogy pont jókor hozta be a mester.Bojan majd játszik az Espanyol ellen vagy majd jövő hétvégén ... nem hiszem hogy pont rá lett volna szükségünk.
Én Henryt, vagy Samut. Tök mind1 h játszott, szvsz neki minnél több játékra van szüksége. Vannak kétségeim afelől, hogy kap e össz félóránál többet a következő két bajnokin. De már az is sok volna, az eddigieket alapul véve.
És nyilván nem, semmi szükségünk nem volt, pláne nem rá. Neki van szüksége arra hogy játsszon.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila