Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem. iniestat szeretném ott látni. Henry mikor csinált olyat bal szélen mint az ATM elleni 2. gól előtt Ini?lionelmessi19 írta:Mindenki makk egészséges.![]()
Ezek apróságok, kis rugások miatt vannak, nem kell komolyan venni őket.
Nemakarom Henryt a bal szélen, nemakaromnnemakarom.![]()
Egyértelműen igazat adok aynasnak, ez a tökéletes kezdő a jelen pillanatban. Danit kicsit pihentetni kellene már, eddig ő játszotta a legtöbbet a csapatból, és utóbbi két meccsen is fásultabban játszott, mint szokott, ráfér a pihi.Fernando írta:Busquets elvan tiltva. Piqué Puyol helyett, Dani Alves pad? miért? Inkább Sylvinhonak adnék még egy meccset, gyönyörű gólpasszt adott a kupameccsen is.aynas írta:az én kezdőm
valdes
puyol, marquez, pique, abidal
toure, keita, xavi
messi, eto'o, henry
cserék: iniesta, bojan, hleb, gudjohnsen, cacares, alves
Busquets kimaradna. 3 meccset játszott végig egymás után. Pihenjen.
Iniesta nélkül én nem tudok legerősebb felállást elképzelni.Katalán88 írta:Uh nagyon jó a kezdő a Deportívó ellen!!! Talán leggerősebb a felállás.
Sztem a meccs 3-0 lesz.
Busquets elvan tiltva. Piqué Puyol helyett, Dani Alves pad? miért? Inkább Sylvinhonak adnék még egy meccset, gyönyörű gólpasszt adott a kupameccsen is.aynas írta:az én kezdőm
valdes
puyol, marquez, pique, abidal
toure, keita, xavi
messi, eto'o, henry
cserék: iniesta, bojan, hleb, gudjohnsen, cacares, alves
Busquets kimaradna. 3 meccset játszott végig egymás után. Pihenjen.
Én is így kezdetném őket, max Messit nem, mert félek egy hosszabb kieséstől.lionelmessi19 írta:Én is kihagynám most őt, de Messit nem. Egyikük szvsz kell arra a jobb oldalra. Kezdőm:
------------------------Valdes-------------------------
--Puyol----------Marquez-----Piqué-------Abidal---
--------------Touré------------Busquets-------------
-----------------------Xavi----------------------------
-------Messi-----------Eto'o----------Iniesta---------
Cserének jöhet Bojan, ha van 2 gól előnyünk, akár már második félidőre is, végig. Henry akkor, ha kell a gól, nincs vezetés, amúgy nem, majd köv fordulóban kezdhet középen.
Cáceres a másik cserém, a harmadik pedig Hleb, méghozzá vagy balra, vagy középre.
Bajnokság: 17 meccs (16x kezdő)Grege írta:sztm magasan ő játszotta eddig a legtöbbet a mezőnyjátékosok közül. Ha vkinek van statja, érdekelne.
Nagyon szívesen, tudod Tamás és viszont kívánom!Varga Tamás írta:Nagy öröm a számomra, hogy itt vagy, és továbbra is ellátsz minket hasznos információkkal!
KÖSZÖNJÜK!
További szép napot, és jó egészséget!
Abszolút igazad van, Xavi, Messi, Puyol állnak 23, és Alves 25 meccsel az élen.Grege írta:Ahogy Guardiola egyenlő-felfogását ismerem, max a padon kezd a többségük azért...Spec Messit én sem kockáztatnám, de lassan Danira is ráférne egy kis pihenő, sztm magasan ő játszotta eddig a legtöbbet a mezőnyjátékosok közül. Ha vkinek van statja, érdekelne.lionelmessi19 írta:Mind a 4en edzőtermeztek, Iniesta combizom fájdalmak, Messinél valóban boka, Alvesről és Busquetsről nem mondják hogy mi van.
De egyik sem komoly.
Ahogy Guardiola egyenlő-felfogását ismerem, max a padon kezd a többségük azért...Spec Messit én sem kockáztatnám, de lassan Danira is ráférne egy kis pihenő, sztm magasan ő játszotta eddig a legtöbbet a mezőnyjátékosok közül. Ha vkinek van statja, érdekelne.lionelmessi19 írta:Mind a 4en edzőtermeztek, Iniesta combizom fájdalmak, Messinél valóban boka, Alvesről és Busquetsről nem mondják hogy mi van.
De egyik sem komoly.
Ahogy én olbvastam, csak Dani és Busquets voltak teremben, Ini és Messi teljesen hiányzott az edzésről (legalábbis a goal.com-on ezt írják).Titinho írta: Szerintem majd a ma délelőtti edzés már mérvadó lesz, ha ezen sem vesz részt valaki is közülük, akkor annak elég kevés esélye lesz holnap este pályára lépni. Bár nem súlyos egyik sem végülis, mivel csak teremben dolgoztak. Lehet ez egy kis izomfáradtság is, vagy tényleg egy kicsit Messi bokája sínylette meg azt a belépőt.
Na majd délben/délután írok, hogy edzettek-e vagy nem.
A hivatalos oldalon is csak ennyit írnak, amennyit lluisllach89 leírt a goal.com-ról (valszeg ők is onnan vették). Megnéztem a SPORT-ot és az ElMundo-t is, de ott sem írnak többet, mint a hivatalos oldal.Varga Tamás írta: Erről tudhatunk valami pontosabbat?
Tény, a tegnapi edzésről készült fotókon, amelyek az fcbarcelona.com-on vannak, az említett játékosok nem szerepelnek.
Mennyire komoly a sérülésük? Van olyan, aki nem tud játszani holnap?
Mondjuk azon nem csodálkoznék, ha Messi fájlalná a bokáját, mert akkorát kapott, hogy még nekem is fájt.
Reméljük a legjobbakat.
FORCA BARCA!
Erről tudhatunk valami pontosabbat?lluisllach89 írta:Attól tartom, h kisebb baj van, páran apróbb sérüléssel bajlódnak...![]()
Forrásom hitelességét ítéljétek meg, goal.comon olvastam az aggasztó híreket. Leo, Dani Alves, Busquets és Iniesta sem végzett teljes értékű munkát. Leoról csak annyit írnak, h fájlalja a bokáját melyre Atleti ellen kapott rúgást. Ininek elvileg meghúzodott a combizma, Daniról és Sergiről csak annyit írtak h könnyített edzésmunkát végeztek és a kondiban voltak.
Pontos állapotot sajna nem tudunk, reméljük a legjobbakat.![]()