Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
sztem 1,5mihály,mert talán van benne vmi olyasmi,hogy ha nem megy Ronaldinho,akkor 350000Euróvl/dollárral kevesebbet kapunk.Kitfisto írta:Vagy százötvenezer Euro de nem biztos.Zsolti írta:nem több az egy nullával,mert a százötvenezer az elég karcsú.Kitfisto írta:asszem 150000 dollárt kapunk meccsenként.
Nincs sajnos de én is csak összefoglaló képp láttam a TVE-n.Gee777 írta:Orulok hogy legalabb Te lattad.Nincs veletlenul osszefoglalod rola, vagy csak a golok?Barcelonafan írta:Szerintem fantasztikus volt a meccs a MArinossal csak kár azért a tiziért!
Vagy százötvenezer Euro de nem biztos.Zsolti írta:nem több az egy nullával,mert a százötvenezer az elég karcsú.Kitfisto írta:asszem 150000 dollárt kapunk meccsenként.
ideje lenne öszeszednie magát!Mr. Master írta:Edmilsonnak a Barcában nagyon nem megy mióta visszajött. Kaptunk róla egy gólt a Villareal ellen, meg most is kettőt.
Én is kérek összefoglalot!Gee777 írta:Orulok hogy legalabb Te lattad.Nincs veletlenul osszefoglalod rola, vagy csak a golok?Barcelonafan írta:Szerintem fantasztikus volt a meccs a MArinossal csak kár azért a tiziért!
Orulok hogy legalabb Te lattad.Nincs veletlenul osszefoglalod rola, vagy csak a golok?Barcelonafan írta:Szerintem fantasztikus volt a meccs a MArinossal csak kár azért a tiziért!