Annak ellenére hogy fordított a kiesőjelölt csapat és az eredmény is szoros meccset mutat, szerintem egyáltalán nem volt kérdéses a végkimenet. Hihetetlen erős ez a csapat mentálisan is, hátrányban nem kapkodnak, nem görcsölnek. Persze lehet hogy ez a pályán máshogy van, nekem a tvből ez jön le. Nem hiányzott az a két bekapott gól, de micsoda erődemonstráció "hagy örüljön a kiscsapat, 10perc alatt úgyis fordítunk" címmel, bár mondjuk ezt nem lehet mindig és mindenkivel eljátszani.. viszont ha az elején a kapufáról befelepattan Messi lövése, vagy Henry lövése utat talál a kapuba, akkor nem lett volna miről beszélni. Piquével nagyon elégedett vagyok, de úgy mindenkivel is

Bojannak nagyon szurkoltam hogy szerezzen gólt, meg is volt rá az esélye, de sajnos nem élt vele vagy mondjuk úgy hogy a kapus védett nagyot.
Messi, Messi és Messi... a világ legértékesebb (csiszolatlan?)gyémántja, egy zseni, tökéletesen beillik ebbe a csapatba, el se tudom képzelni más csapatban, más társakkal.
Mindig is büszke voltam a csapatra, még a rossz időkben is, de most egyszerűen nem lehet szavakat találni, a Barca a foci nevezetű csodálatos sport igazi megtestesítője

Nem kell nézni az ellenfelek teljesítményét, csak a saját meccseket lehozni és nyugodt lesz a szezon vége.
Visca el Barca!
Az osasunanak csak annyit kívánok hogy essenek ki csontnélkül, számomra igen egy utálatos csapat már pár éve..
A meccs szünetében felnéztem a fórumra és eléggé elszomorított hogy volt(ak), olyan Barca szurkolók akik, már akkor neki estek az egyik játékosunknak, ráadásul tökfeleslegesen...