Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varatrix írta:Eto'o a bl győzelmével már rengeteget elért Henryval szemben!t.henry5511 írta:Azt azért ne mond hogy az egész szezonba gyatra volt Henry játéka mert ha csak azt nézed hogy 3 meccset döntött el....Etoo fiatalabb 4-5 évvel de nemfog annyimindent elérni mint Henry abba biztosak lehettek.Amugy nem mondom hogy jovolt ezen a meccsen Henry de szerintem nem rajta múlott.
A VB cím meg nem az ő teljesítményén múlik
Eto'o a bl győzelmével már rengeteget elért Henryval szemben!t.henry5511 írta:Azt azért ne mond hogy az egész szezonba gyatra volt Henry játéka mert ha csak azt nézed hogy 3 meccset döntött el....Etoo fiatalabb 4-5 évvel de nemfog annyimindent elérni mint Henry abba biztosak lehettek.Amugy nem mondom hogy jovolt ezen a meccsen Henry de szerintem nem rajta múlott.
Minden gólját centerként rúgta, amit nem fél méterről üres kapura segített be. Egyébként nemtudom hogy nézed a csapatod meccseit, de idén már bőven volt olyan meccs ahol végig középcsatárt játszott, illetve ha Samuval vannak pályán, akkor is átlag 30 percet kap középen, míg Samu kihúzódik vmelyik szélre.Varatrix írta:Henry mikor játszott utoljára centert?lionelmessi19 írta:Egyébként baromi jó észrevétel, már leírtam ma-tegnap én is párszor, Eto'o is csak középen, de Henry is csak középen nyújtott jót mostanság.
Tavaly amíg Eto'o az Afrika kupán volt... KB
Az hogy egy egy támadásnál l fel húzódik, az más!
Aközben Eto'o a pályán van...
És nem tudom miér kell Henrynek ez rossz mecsnek betudni!
Az egész csapat benézte a második félidő elejét.
Nem rug mester hármast már [auto_cenzúra]?
A Valencia ellen mesterhármast hintett, akkor center volt nem?(Eto'o eltiltás)Varatrix írta:Henry mikor játszott utoljára centert?lionelmessi19 írta:Egyébként baromi jó észrevétel, már leírtam ma-tegnap én is párszor, Eto'o is csak középen, de Henry is csak középen nyújtott jót mostanság.
Tavaly amíg Eto'o az Afrika kupán volt... KB
Az hogy egy egy támadásnál l fel húzódik, az más!
Aközben Eto'o a pályán van...
És nem tudom miér kell Henrynek ez rossz mecsnek betudni!
Az egész csapat benézte a második félidő elejét.
Nem rug mester hármast már [auto_cenzúra]?
Henry mikor játszott utoljára centert?lionelmessi19 írta:Egyébként baromi jó észrevétel, már leírtam ma-tegnap én is párszor, Eto'o is csak középen, de Henry is csak középen nyújtott jót mostanság.
Jól látod a dolgokatlionelmessi19 írta:Ne haragudj, egy gyenge meccs után mit szoktak a játékosokkal csinálni?Varatrix írta:Egyet értek!
Egy gyenge meccs és oltják!
Én mondjuk úgy vettem észre, hogy vagy Eto'o hasznos vagy Henry.
Egyszerre nem tudnak gólt lőni!dícsérni? Nem mellesleg a úgy volna helyes, hogy az elmúlt 5-6ból 1 gyenge meccs, de eddig a szezonban több, mint 10nél tarthat szvsz.
Egyébként baromi jó észrevétel, már leírtam ma-tegnap én is párszor, Eto'o is csak középen, de Henry is csak középen nyújtott jót mostanság. Mi következik ebből? Egyszerre kettejük nem lehet kezdő komoly téttel bíró meccsen, ha van jobb alternatívánk. És mindketten csak középcsatárként.
Bízom benne hogy Pep is észrevette, és ezért is őt cserélte le, az amúgy szintén baromi gyenge Keita helyett, akinek a helyére szintén jöhetett vna Iniesta.
Amúgy Pep megfogalmazta a hibát, a tanácstalanságot. Ha valahol igazán visszaköszön ez, akkor az mindenképp pl. (PÉLDA!) Henry játéka, amint megkapta a labdát, megállt, és szó szerint állva nekiállt gondolkozni hogy melyik irányba menjen tovább befelé. És tényleg a szöglet volt a max, talán egy kapuralövésen túl (amiből szintúgy szöglet lett), amit ki bírt hozni.
Ne haragudj, egy gyenge meccs után mit szoktak a játékosokkal csinálni?Varatrix írta:Egyet értek!
Egy gyenge meccs és oltják!
Én mondjuk úgy vettem észre, hogy vagy Eto'o hasznos vagy Henry.
Egyszerre nem tudnak gólt lőni!
Előre is hangsúlyozni szeretném,h nem vagyok ellenzője,sem imádója Titinek,ezért nem is naon akartam belefolyni korábban az ebben a topicban zajló kis csatáitokba...doki írta:Ha veszítettünk volna ,akkor miatta?!?!![]()
3-4 meccs után volt egy gyengébb meccse,és mindjárt ócska. Mondjuk ez is előrelépés ,most nincs undorító falábú jelző.
Igen , gyenge volt tegnap ,de fix kezdő.
Nem azt mondtam, hogy nem csapatként játszunk, hanem hogy kevésbé jó a csapatjátékunk. A kettő közt elég nagy a jelentésbeli különbség.G-Jay írta:Már megbocsáss de ennél nagyobb ökörséget még soha nem hallottam. A tegnapi meccs előtti gémeket ha figyelted, akkor annyira nekem nem ez jött le.OvaMind írta:lássuk be, hogy a találataival nem tudja azt elensúlyozni, hogy ha pályán van, akkor mint csapat, rosszul játszunk, és csak egyéni villanásokban bízhatunk.
Meg attól hogy Titi ott van a pályán már hogy a francba ne működnénk csapatként? Jééézusom.
Amúgy meg ennyit a szurkolói kiállásról is...lm19 is. Szegény Henry igencsak igyekezett tegnap is, de nem jött neki most jól ki a lépés, és te máris a föld alá döngölöd. Sőt egyenesen az esetleges vereségért indokolod....úramisten...
Játszik jó pár jól sikerült meccset, elnyeri a bizalmat, mert megharcolt, erre ezt kapja már megint...ha hallaná, hát nagyon motivált lenne.
Ájj, nem szól másról sem ez a fórum csak hogy kössünk bele valakibe. Mivel Titi nem tősgyökeres Barcás, hát akkor belé. Aztán lehet takarózni azzal, hogy de hát én másra is mondtam hogy ejnyebejnye, csak Henry mégiscsak egy darab f.os.........vááá. Megőrülök. Tegnap is tűrtőztettem magam, és már bele se olvastam a topikba amikor megláttam hogy itt szidás lesz, most megtettem mégis, de soha többé erre nem járok. Grecki is jól tette anno hogy feladta a harcot, most én is megteszem.
Elgondolkodhatnának egyesek Rivaldo11 vagy VT szavain pl. Azok kimért, pontos megnyilvánulások.
Na látom jónéhány hét frusztrációja tört ki tegnap. Az elmúlt hetekben épeszű ember nem becsmérelhette, úgyhogy tegnap már egy közepes félidő elég volt a robbantásra. Egyébként az, hogy egy félidő után ilyen elfogult és objektivitással köszönő viszonyban nem lévő véleményt fogalmaztál meg, egyértelművé tette, hogy csak az ellenszenv beszél belőled.lionelmessi19 írta:Szóval a dolog úgy teljes, hogy legnagyobb részben övé lett volna a vereség.
És ettől nem is tágítok, mert messze a legtöbb támadás rajta állt meg, szakadt meg, veszett el. Ez pedig elég komoly következményekkel jár egy támadó stílusú csapatnál, és ha van ilyen, akkor a Barca biztos az.
Összegezve nem tetszett a játéka, nagyonnagyon nem, ahogy már megannyiszor. És várnám hogy legközelebb jobb lesz, de amikor mostanában jól játszott, akkor is középen játszott. Nem szeretném többé bajnokin vagy BL meccsen a bal oldalon látni, kezdőben.De ez sajnos nem az én döntésköröm, ahogy örülök Piqué, és Busquets sok lehetőségének, úgy bánkódok ezen, vagy Hleb és Bojan mellőzésén.
Már megbocsáss de ennél nagyobb ökörséget még soha nem hallottam. A tegnapi meccs előtti gémeket ha figyelted, akkor annyira nekem nem ez jött le.OvaMind írta:lássuk be, hogy a találataival nem tudja azt elensúlyozni, hogy ha pályán van, akkor mint csapat, rosszul játszunk, és csak egyéni villanásokban bízhatunk.
Azért nem mondanám, hogy a mezőny leggyengébbje volt, én Keitát éreztem pocséknak tegnap, ha Touré játszik, akkor az Osasuna nem játszik mezőnyfölényben a 2. félidő jó részében (szerintem).lionelmessi19 írta:Megemlítettem még Keitát is, és talán mást is, akikkel még nem voltam kibékülve, annál a 'henry nyakába varrnám' résznél.
Szóval a dolog úgy teljes, hogy legnagyobb részben övé lett volna a vereség.
És ettől nem is tágítok, mert messze a legtöbb támadás rajta állt meg, szakadt meg, veszett el. Ez pedig elég komoly következményekkel jár egy támadó stílusú csapatnál, és ha van ilyen, akkor a Barca biztos az.
Összegezve nem tetszett a játéka, nagyonnagyon nem, ahogy már megannyiszor. És várnám hogy legközelebb jobb lesz, de amikor mostanában jól játszott, akkor is középen játszott.
Nem szeretném többé bajnokin vagy BL meccsen a bal oldalon látni, kezdőben.
De ez sajnos nem az én döntésköröm, ahogy örülök Piqué, és Busquets sok lehetőségének, úgy bánkódok ezen, vagy Hleb és Bojan mellőzésén.