Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
cps46
Entrenador del Barça

2009.01.12. 10:22:48

Akikre mérges voltam tegnap:
- Henry: egy szép helyzet, aztán a 19 éves gyerek levette a pályáról
- Keita: ész nélküli játék
- Busquets: ugyanolyan lassú volt, mint az első meccsein
- Piqué: 25 hazaadás, már kezd az idegeimre menni
- Bojan: egy helyzet, természetesen a kapusba

Amúgy az első félidő teljesen rendben volt, az Osasuna csak vadászta a labdát, egyedül Messi kapufáját sajnáltam. Valószínűleg jobban jártunk volna, ha 0-0 a félidő, mert akkor az Osasuna marad továbbra is a bunkernél, és maguktól nem hiszem, hogy felállnak egy bekapott gól után, így viszont Camacho jól felrázta őket.

Összességében megérdemelt három pont, de x-nél se lehetett volna egy szavunk sem.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
FCBarca88
Capitá del Barça

2009.01.12. 09:28:00

Annak ellenére hogy fordított a kiesőjelölt csapat és az eredmény is szoros meccset mutat, szerintem egyáltalán nem volt kérdéses a végkimenet. Hihetetlen erős ez a csapat mentálisan is, hátrányban nem kapkodnak, nem görcsölnek. Persze lehet hogy ez a pályán máshogy van, nekem a tvből ez jön le. Nem hiányzott az a két bekapott gól, de micsoda erődemonstráció "hagy örüljön a kiscsapat, 10perc alatt úgyis fordítunk" címmel, bár mondjuk ezt nem lehet mindig és mindenkivel eljátszani.. viszont ha az elején a kapufáról befelepattan Messi lövése, vagy Henry lövése utat talál a kapuba, akkor nem lett volna miről beszélni. Piquével nagyon elégedett vagyok, de úgy mindenkivel is :) Bojannak nagyon szurkoltam hogy szerezzen gólt, meg is volt rá az esélye, de sajnos nem élt vele vagy mondjuk úgy hogy a kapus védett nagyot.
Messi, Messi és Messi... a világ legértékesebb (csiszolatlan?)gyémántja, egy zseni, tökéletesen beillik ebbe a csapatba, el se tudom képzelni más csapatban, más társakkal.
Mindig is büszke voltam a csapatra, még a rossz időkben is, de most egyszerűen nem lehet szavakat találni, a Barca a foci nevezetű csodálatos sport igazi megtestesítője :)
Nem kell nézni az ellenfelek teljesítményét, csak a saját meccseket lehozni és nyugodt lesz a szezon vége. ;)
Visca el Barca!

Az osasunanak csak annyit kívánok hogy essenek ki csontnélkül, számomra igen egy utálatos csapat már pár éve..

A meccs szünetében felnéztem a fórumra és eléggé elszomorított hogy volt(ak), olyan Barca szurkolók akik, már akkor neki estek az egyik játékosunknak, ráadásul tökfeleslegesen...
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.01.11. 23:38:07

első félidőt nem láttam sajnos, de Sergi nem játszott rosszul, sőt... Az h miatta kaptuk volna a gólt, mert "fetreng" meg még nagyobb túlzás! 1. valóban felrúgták, fájhatott! 2. Messi nagyobb hibát vétett azzal h megállt, mikor a bíró nem fújt, ki kell rúgni akkor már a lasztit 3. pont állt már fel, megállni se kellett volna! Ne legyünk elfogultak ennyire!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.01.11. 23:22:54

vki nem tudja véletlen, mi az absz. spanyol rekord 19 forduló alatt?
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.01.11. 23:18:42

Sztem se volt jó a Keita Busi páros középen!Én már félidőben behoztam vna 1ikük helyére Touret!Ő a Barca fala ez kétségtelen!Persze rotáció van stb.,és a végeredményt nézve ok.Csak kicsit magasra szökkent a vérnyomásom,elfolyt az agyvizem és leizzadtam!
piton
Capitá del Barça

2009.01.11. 23:18:03

Micsoda meccs volt megint. Messi a legnagyobb!
A középpályánkkal volt egy kis gond,Keita sztem nagyon nem illik ebbe a csapatba, még mindig nem találja a helyét, miatta Tourét padoztatni nagy hiba. Busquets is borzalmas volt, az állandó fetrengései miatt majdnem gólt kaptunk, ha sportszerűtlen lett volna, ha nem.
Remélem Pep is tanul ezekből.

Grat a csapatnak a nagy küzdelemért, végül meg is lett az eredménye.

ui.: Remélem Xavi megússza komolyabb sérülés nélkül.
rszergej
Capitá del Barça

2009.01.11. 23:17:10

Na ez is megvan, én bíztam a csapatban, de azért izgultam is, de hála Istennek sikerült behúzni. És azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a forduló is sikeres, mivel újabb 1 ponttal növeltük az előnyünket. Csak így tovább srácok. Hajrá Barca :!: :!: :!:
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.11. 23:16:30

G-Jay írta: Igen valahogy erre akartam kilyukadni én is a hozzászólásom további részében a "bár" szócskát követően.
Ja,akkor egyetértünk,én értelmeztem rosszul,sorry.
Lényeg,hogy ameddig ilyen hajtás van a csapatban és vágy a győzelemre,addig semmi baj.
Ilúvatar írta:
Igen, igazad van. Én is ezt írtam az élőközvetítések c. topicba, legelején... de végülis, tényleg mindenképp kezdőben kell lennie Yayának. Másrészt ő nem fáradna el sztem... Afrikai. Van erő a vérében.
Van erő,csak a műtött gerincsérvével ne legyen semmi baj,inkább pihenjen és nyerjünk 1 góllal,minthogy megint legyen valami baja. Vagy esetleg összezsedjen valami sérülést.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.01.11. 23:18:11-kor.
Deus
Boixos Nois

2009.01.11. 23:15:28

Sanama írta:Pihentetni akarta szerintem,mert sokat játszott.
Igen, igazad van. Én is ezt írtam az élőközvetítések c. topicba, legelején... de végülis, tényleg mindenképp kezdőben kell lennie Yayának. Másrészt ő nem fáradna el sztem... Afrikai. Van erő a vérében.
KépKép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.11. 23:15:24

Sanama írta: Hát én azért Alvest,nem mondanám a második legjobbnak
Mert ez a csapat ugy ahogy van, közösen az 1. !
FORCA BARCA
Igen valahogy erre akartam kilyukadni én is a hozzászólásom további részében a "bár" szócskát követően.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Deus
Boixos Nois

2009.01.11. 23:13:55

Etooka írta: Viszont az osasunai - hogy mondjam - játékosok, amit műveltek, az undorító volt. Messi leállna, elviszi a labdát, erre amikor Plasil maradt lent, akkor mentek sírni a bírónak meg lekiabálták Samu meg Alves fejét...

Bizony, az vérlázító volt... Megérdemelték, hogy kikaptak. Egyszerűen bexoptak. ennyi. Barca bosszúja.
KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.11. 23:13:23

Ilúvatar írta:Másik lényeges dolog az hogy Pep rájöjjön: Yayát mindig a kezdőbe kell rakni... Ő az egyetlen stabil szűrő.
Pihentetni akarta szerintem,mert sokat játszott.
Deus
Boixos Nois

2009.01.11. 23:12:30

Másik lényeges dolog az hogy Pep rájöjjön: Yayát mindig a kezdőbe kell rakni... Ő az egyetlen stabil szűrő.
KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.11. 23:11:43

G-Jay írta:Én nem izgultam egyetlen percig sem, látszik a csapaton hogy mindegy mivan, akármikor jön a gól.
Amíg Messi benn van addig egyszerűen felesleges hitetlenkedned Tamás! Mostmár azt is ki kell jelentenem, hogy Dani Alves a csapat második legjobbja kezd lenni Messi mögött, bár korábban Touré is világklasszis volt, és akkor ott van Eto'o aki villant, Henry az utóbbi időben ontotta a gólokat Samu helyett is, Xavi csöndben játsza amit kell. Igazából ez egy verhetetlen csapat most. Egyedül a védelem inog meg egyszer-egyszer. Az meg kell, mert akkor uncsi lenne az idény :lol:
Hát én azért Alvest,nem mondanám a második legjobbnak a csapatban.
Xavi egyértelműen a csapat esze,szeme,pontossága.
Mondjuk akárkit mondhatnék a következőkből:
Puyol,Alves,Xavi,Toure,Ini,Messi,Eto'o.
Akárki hiányzik közülök,akkor már más a csapat,és nem állítanék fel táblát,hogy ki a legjobb meg ,hogy ki a 2. 3. 4.
Mert ez a csapat ugy ahogy van, közösen az 1. !
FORCA BARCA
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.01.11. 23:11:13

Jó!Elnézést!
Nem volt annyira durva sztem,de igazad van!Kicsit még bennem maradt a düh!
A lényeg a lényeg:osasuna 2-3 BARCELONA!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.11. 23:10:12

Ez valami hihetetlen :P Így játszani azok után, hogy megfordították az állást, meg p.arasztok módjára viselkedtek, az igen =D> Eszméletlen :!:

Amúgy, ez a meccs fényesen bizonyította, hogy ez a csapat megérdemli a Dream Team kitüntetést! Ilyen mentális erőről tanúbizonyságot tenni egy olyan meccsen, ahol már gyakorlatilag nyertünk,de aztán vesztésre álltunk pillanatok leforgása alatt, csodálatos, öröm Barca drukkernek lenni.

Viszont az osasunai - hogy mondjam - játékosok, amit műveltek, az undorító volt. Messi leállna, elviszi a labdát, erre amikor Plasil maradt lent, akkor mentek sírni a bírónak meg lekiabálták Samu meg Alves fejét...
gekkodan írta:Ettől még Pepnek látnia kell, hogy mi volt a mai orosz rulett oka:

1. Busquets nagy tehetség és jó játékos, de képtelen volt rendesen megjátszani a labdákat és úgy törték el, mint egy pálcikát.
2. Keita formán kívül van, gyenge és egy bénázó Busquets+Keita hiányát nem bírja el a középpálya.

Én semmi olyan hátrányt nem észleltem abból, hogy ő játszott, ami jelentősen visszavetette volna a védekezésünket! Több nagyszerű, higgadt megoldása volt és nem félt csúszni-mászni sem azért, hogy megszerezze a labdát.Keita tényleg nem nyújtott ma - finoman fogalmazva - maradandót...

Viszont abban egyetértek, hogy ez a csapat bajnok lesz :!:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2009.01.11. 23:12:08-kor.
.
Deus
Boixos Nois

2009.01.11. 23:08:54

Aztavazze... milyen meccs volt már ez :shock: főleg a Messi gólja... Olyat vágott nekik egyet hogy csak na... :shock:

szval' erről ennyit... Letöröltünk a vigyorjukat a pofájukról.
KépKép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.11. 23:07:38

Én nem izgultam egyetlen percig sem, látszik a csapaton hogy mindegy mivan, akármikor jön a gól.
Amíg Messi benn van addig egyszerűen felesleges hitetlenkedned Tamás! Mostmár azt is ki kell jelentenem, hogy Dani Alves a csapat második legjobbja kezd lenni Messi mögött, bár korábban Touré is világklasszis volt, és akkor ott van Eto'o aki villant, Henry az utóbbi időben ontotta a gólokat Samu helyett is, Xavi csöndben játsza amit kell. Igazából ez egy verhetetlen csapat most. Egyedül a védelem inog meg egyszer-egyszer. Az meg kell, mert akkor uncsi lenne az idény :lol:
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
pitta19
Jugador d'estrella

2009.01.11. 23:07:12

Messi egy ISTEN!!! Ekkora gólt, hogy lehet lőni??? Atyavilág... A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSA!!! NINCS MESE...

Én is ezt gondolom, az agyonsztárolt Christiano Ronaldo a fingban sincs a kis argentinhoz képest, ja és a mi Messink még csak 21 éves, hihetetlen ez a fiú...
shevy
Capitá del Barça

2009.01.11. 23:05:25

miután Busquets lentmaradt, és az ossasuna elvette Messitől a labdát, nagyon ideges lettem, sportszerűtlen szarok, megérdemelték, hogy kikaptak, Touré nagyon hiányzott nekem, Messi ismét nagyon nagy volt, Eto'o szerintem gyenge volt ma, a gólját leszámítva
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.01.11. 23:05:24

Én is voltam mérges rájuk itt-ott, de ezt azért nem engedheted meg itt.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.11. 23:04:43

fcbarca0827 írta:Most nézem a Sportklubon a meccs előtti felvezetést és azt mondta Hetthésy "béna kommentátor" Zoltán, hogy Thierry Henry első mesterhármasát lőtte a Barca színeiben a Valencia ellen.

Ez ugye nem igaz, mert Henrynak volt már mesterhármasa az előző szezonban is.

Vagy én értettem valamit félre a felvezétésében???
Nem értetted félre, hülye volt, mert Levante ellen már vert 3-at :)
Komoly elemzésre nem futja erőmből 3 dolgot mondok:
1: Lol.
2: Pep sztem direkt elrontotta szünetben ne legyen vacsi.
3: Vigyázzunk a biztonságra sok iráni volt az Osasunában :D

Jah és még vmi: ez kicsit demoralizáló lehet madridéknak, h 9 (!) pontra feljöhettek volna, de ez a csapat lassan verhetetlen. Pepnek csak annyit kell még tennie h továbbfejlessze a "bárkibőlmégasz@rtiskiverni" mentalitást 8) :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.11. 23:03:49

Tudom, tudom: nem érdemlem meg, hogy véleményt alkossak. Megint kishitű voltam, de ezért a nevem Tamás. "Ne légy hitetlen Tamás, hanem hívő!"...

Nem is akarok semmi újat írni, mert Gekkodan és Rivaldo11 leírta a ma este tanulságát.

És, hogy egy másik sikeres csapatról szóló könyv címét idézzem: GYŐZELEMRE SZÜLETTEK!

Nagy győzelem volt, a legnagyobbak egyike az idényben. Amelyik csapat az ilyen meccseket megnyeri, az bajnoki címre van ítélve. Talán nem kiabálom el.

(Szégyellem magam, nyugodtan büntessetek meg :wink: )

FORCA BARCA!
SOM I SEREM!
Kép
miihii
KHAL

2009.01.11. 23:03:31

Ezt így most hirtelen nem is tudom megfogalmazni,mit is érzek.Hihetetlen,földöntúli feeling,káprázatot láttunk ismét.Most nem a fieszta kategóriából,hanem a SOHA_NEM_ADJUK_FEL kat-ból! :D A meccs a végső sípszóig tart,addig menni kell előre,mégha döcög is a gépezet.
A srácok már többször bizonyították idén,h képesek visszahozni a sírból is a meccset.Mentálisan nincs nálunk jobban összeszedett team sztem,ezt látva.
Azok,akik temették már a csapatunkat,most szépen nyomjanak le maguknak egy-egy kokit :lol:
Ez a csapat rászolgált a bizalomra,a kitartásra és ismét példát mutatott alázatból,küzdésből!Emelem kalapom előttük ismét,h visszafordították a meccset!
I BELIEVE 4EVAAAAA!!!! :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.11. 23:01:59

Az 1. gól után tényleg nagyon leultunk, gyengén kezdtuk a 2. játékrészt, meg is lett az eredménye...
-Messi megint maradandót alkotott... Nem találok rá szavakat! Mester!
-Touré nagyon hiányzott, Busquets nem tudta keloképpen helyettesíteni...
-Keita ma nálam lepkefing volt...
-Henry az elején nagyon érezte a játékot, de nem tudta befejezni az akciókat...
-Pozitívum: a csapat nagyon tud kuzdeni és nehezen, de meglett a 3 pont!

Jó éjt! :wink:
Lezárt