Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most a 3. osztályban vannak? Jó lenne őket végre a másodosztályban látniVictorValdes19 írta:Barça Atlètic - Santa Eulària 3-2
Megint győzött a Barça Atlètic nagy grat nekik,L.Enrique jó munkát végez![]()
.
remélem is h nem lesz középső védő... nem is értem hogy juthatott ilyen az eszébe (Cáceres meg a lelátóra)CFirpo3 írta:Pep ezt nyilatkozta V. Sanchezről: “People haven’t been fair with him because he did well,” he argued. “They only had one attempt on target and when they scored Aduriz would’ve beaten anyone, so it’s not his fault.”
Azaz próbálta védeni VS-t és mondta, hogy nem az ő hibája volt a gól.
Ettől függetlenül sztem Pep nem fogja többé középsővédőként játszatni őt.
Hát, legalábbis reméljük. Nekünk már igen.noname írta:Semmi helye itt és sztem ezt Pepnek is végleg bebizonyította!
Igaz, ő is hibás volt a gólnál, de azon kívül nem volt sok rossz megoldása a meccsen, nem adott el labdákat. Mondjuk én biztos nem védőként játszatnám, ha játszatnám.Monti írta: Es amugy is tragiksat nyujtaott a meccsen....
Szerintem tavaly a B csapatban valamit letehetett az asztalra, de idén még nincs felkészülve, hogy a nagycsapatban bizonyítson. Az utálat az dúrva, de szerintem sem jogos, hogy őt erőlteti Guardiola, ha üresedés van a csapatban és befér(?) éppen.Slither írta:Egyre jobban kezdem utálni ezt a V. Sanchez gyereket. Nem elég hogy mások elől veszi el a játéklehetőséget, még béna is, és semmit nem tud.
Katalán88 írta:Nem nagyon ismert játékos Oier Olazábal ő a Barca B-nek a kapusa.
És csináltam róla egy vidit: http://www.youtube.com/watch?v=3xKFVpvkR8s
Sztem egyértelmű, hogy pár év múlva ő lesz az első számú kapus ráadásul hazai játékos.
Még egy Rubén? csak nehogy úgy végezze, mint az elődje Rubén.CFirpo3 írta:Nem mindenki olyan tehetséges, mint Messi.LM10 írta:Nem is tudom hogy akik már a Barcában nevelkedtek hogy kerülhetnek ennyire le.
Egyébként mostanában már nem Oier Olazabal a kezdő kapus az Atleticben, hanem Ruben Mino.
Nem mindenki olyan tehetséges, mint Messi.LM10 írta:Nem is tudom hogy akik már a Barcában nevelkedtek hogy kerülhetnek ennyire le.
Ő most a Cartagenában van. Az vmi spanyol csapat.LM10 írta:Nemtudom ki emlékszik de volt egy idejig olyan kapusunk hogy Rubén.Sokáig miatta száműzték Jorquérát a B csapatba. Ő hol van most?Még külsőre is hasonlított V.V.-re.