vagy 22 percenként labdához is ért...ténylegdepth írta:tejóóóég. a mai meccs eddigi legjobbjáról beszélszgekkodan írta:Ez a srác is akkora egy halom kaksi, hogy már régen egy portsmouth-ban, vagy egy Santanderben kéne futkosnia...

vagy 22 percenként labdához is ért...ténylegdepth írta:tejóóóég. a mai meccs eddigi legjobbjáról beszélszgekkodan írta:Ez a srác is akkora egy halom kaksi, hogy már régen egy portsmouth-ban, vagy egy Santanderben kéne futkosnia...
tejóóóég. a mai meccs eddigi legjobbjáról beszélszgekkodan írta:Ez a srác is akkora egy halom kaksi, hogy már régen egy portsmouth-ban, vagy egy Santanderben kéne futkosnia...
Ez így van. Kb egy éve írtam, amikor épp nagy Fabregas-őrület volt, hogy nálam az Arsenalból Hleb az a játékos, aki leginkább Barça-stílusban játszik. Nagyon örültem/örülök, hogy leigazoltuk. Mallorca ellen már jól is játszott, tehát szerintem már alakul. Ha csak az idei igazolásainkat nézzük, akkor pl Alves is az első 5-6 meccsén katasztrófa volt, de aztán belejött, és a többit már tudjuk. Hleb is meg fogja mutatni, hogy mit tud.lionelmessi19 írta:Samunál sokkalta jobb kényszerítőkre képes Hleb, ha van társa, ezt hidd el nekem. Előbbinek nem ez a dolga, és nem is ebben a legjobb.lluisllach89 írta: Háát érdekes vélemények... A technikát nem tudom hogy mire értelmezitek, mert Hleb inkább labdabiztos, és jól passzol. Samu és Leo kényszerítői a 16osnál élményszámba mennek, kombinatív Samu, ez egyértelmű legalábbis számomra. Hleb számomra eddig rejtélyes, volt 1-2 jó passza, de ami megmaradt bennem az csak a classicos kiugratás... Lőhetne többet kapura, bár mivel szélső rendre messze van a kaputól. Mindenesetre sok sikert neki
Az a gond, hogy nem láttad a Barca előtt játszani. Ő azon kevés játékosok egyike, akit én rengeteget.
A technika mint olyan, elég nehezen meghatározható fogalom. De megmutatkozik a passzoknál, cseleknél, kombinativitásnál, ahogy írtad. Plusz a labdakezelést tudnám még idevenni talán, és meg is vagyunk a szigorúan értelmezett technikai tudással. Szerintem.
És Hleb mindben kiváló, a PL egyik legjobb és legtechnikásabb kp-a volt.
Hát az biztos h hasznosabbak mivel ők játszanak is áltban...de nem jobbak sőt ! Sztem Hleb-nek csak egy jó meccs kell h megtalálja a helyét és főként az önbizalmát....mondjuk a Lyon ellen !Varatrix írta:Egyenlőre Keitat és Gudjohnsent is hasznosabbnak érzem a páján mint Hlebet!baas11 írta:Én egy percig sem kételkedem benne remélem Pep-se....,mert játéktudásra sztem bőven Gudi és Keita előtt áll,és ha nekik "sikerült" akkor Alexnek is fog, csak játszani,játszani,játszania kell !
Ez nem Hleb éve lesz ahogy tavaly nem volt Henryé.
Viszont jövőre alkothat, ha felveszi a ritmust, és megszokja a spanyol focit.
Pont, h Samu leggyengébb pontja a passzolás! Nagyon sok rossz és pontatlan passza van (ebben a legjobb David Villa, mint középcsatár). De ezt leszámítva Eto'o remek csatár.lluisllach89 írta: Háát érdekes vélemények... A technikát nem tudom hogy mire értelmezitek, mert Hleb inkább labdabiztos, és jól passzol. Samu és Leo kényszerítői a 16osnál élményszámba mennek, kombinatív Samu, ez egyértelmű legalábbis számomra. Hleb számomra eddig rejtélyes, volt 1-2 jó passza, de ami megmaradt bennem az csak a classicos kiugratás... Lőhetne többet kapura, bár mivel szélső rendre messze van a kaputól. Mindenesetre sok sikert neki
Samunál sokkalta jobb kényszerítőkre képes Hleb, ha van társa, ezt hidd el nekem. Előbbinek nem ez a dolga, és nem is ebben a legjobb.lluisllach89 írta: Háát érdekes vélemények... A technikát nem tudom hogy mire értelmezitek, mert Hleb inkább labdabiztos, és jól passzol. Samu és Leo kényszerítői a 16osnál élményszámba mennek, kombinatív Samu, ez egyértelmű legalábbis számomra. Hleb számomra eddig rejtélyes, volt 1-2 jó passza, de ami megmaradt bennem az csak a classicos kiugratás... Lőhetne többet kapura, bár mivel szélső rendre messze van a kaputól. Mindenesetre sok sikert neki
Egyenlőre Keitat és Gudjohnsent is hasznosabbnak érzem a páján mint Hlebet!baas11 írta:Én egy percig sem kételkedem benne remélem Pep-se....,mert játéktudásra sztem bőven Gudi és Keita előtt áll,és ha nekik "sikerült" akkor Alexnek is fog, csak játszani,játszani,játszania kell !
De, persze ők is azok, de először értelmezd a mondatot, amit egyébként lionelmessi19 fogalmazott meg, én meg helyeseltem a gondolatmenetét.lluisllach89 írta:Eto'o szerinted nem technikás? Touré?? És még sorolhatnám...TZS írta:Xavi, Messi és Iniesta.
Ha rajtuk kívül van még vki, akinek nincs technikai hiányossága, az Hleb. Még Alves is csak utánna jön.
Itt az igazság..!!
Itt mindenki technikás, de a TZS által felsorolt játékosok előrébb állnak az ilyennemű ranglétrán, de amugy meg nem mind1?lluisllach89 írta:Eto'o szerinted nem technikás? Touré?? És még sorolhatnám...TZS írta:Xavi, Messi és Iniesta.
Ha rajtuk kívül van még vki, akinek nincs technikai hiányossága, az Hleb. Még Alves is csak utánna jön.
Itt az igazság..!!
Eto'o szerinted nem technikás? Touré?? És még sorolhatnám...TZS írta:Xavi, Messi és Iniesta.
Itt az igazság..!!
Háát érdekes vélemények... A technikát nem tudom hogy mire értelmezitek, mert Hleb inkább labdabiztos, és jól passzol. Samu és Leo kényszerítői a 16osnál élményszámba mennek, kombinatív Samu, ez egyértelmű legalábbis számomra. Hleb számomra eddig rejtélyes, volt 1-2 jó passza, de ami megmaradt bennem az csak a classicos kiugratás... Lőhetne többet kapura, bár mivel szélső rendre messze van a kaputól. Mindenesetre sok sikert nekilionelmessi19 írta:Xavi, Messi és Iniesta.
Mindenben egyet tudok érteni, kivéve hogy játékban Samu a leggynegébb. Henry előtte van a sorban, ez a foci továbbra is csak ritkán stimmel neki menet közben.Andrisveres írta:HAHA
Samu sehol sem technikásabb Hlebnélviszont más erényei vannak ami egy középcsatárnak kell: jól lő . precíz , higgadt , van önbizalma és remekül helyezkedik. Játékban viszont Samu a leggyengébb , bár sztem ő sem rossz , csak a legkevésbé erős
Hlebnek nincs önbizalma , túl szerény és kapkod , és emellett iszonyú technikás és nagy a játéktudású.
A kettőt nem is lehet összehasonlítani , egyszerűen a posztjaikhoz más képességekre van szükség.
Hlebnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy a Barca játékát tudja játszani, egy picit több játék kell neki mint az első félévben, de ez meg is lesz ha most nem sérül le.
Mindenben egyet tudok érteni, kivéve hogy játékban Samu a leggynegébb. Henry előtte van a sorban, ez a foci továbbra is csak ritkán stimmel neki menet közben.Andrisveres írta:HAHA
Samu sehol sem technikásabb Hlebnélviszont más erényei vannak ami egy középcsatárnak kell: jól lő . precíz , higgadt , van önbizalma és remekül helyezkedik. Játékban viszont Samu a leggyengébb , bár sztem ő sem rossz , csak a legkevésbé erős
Hlebnek nincs önbizalma , túl szerény és kapkod , és emellett iszonyú technikás és nagy a játéktudású.
A kettőt nem is lehet összehasonlítani , egyszerűen a posztjaikhoz más képességekre van szükség.
Én itt nem csak arra gondoltam, h nem túl technikás. Picit félreérthető volt, ikább arra gondoltam, h nem olyan technikája van, mint Eto'o-nak. Samu jobbancselez, jobban lő. De ő is jó csak lehet, h a meccshiány miatt nem tudja megmutatni eléggé magát. De a mondat második fele is fontoscps46 írta:Az nem technikai hiányosság, hogy egy támadó játékos sokkal több labdát ad el, mint ahányat szerez. Ha egy védő ad el sok labdát, akkor használhatatlan, de egy támadónál ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az akcióból nem lett gól. Tuti, hogy Messi statisztikája is hasonló lehet. Amúgy Hlebre az utóbbi pár meccsen egy rossz szót nem lehet szólni. A Mallorca ellen pl hülyét csinált bárkiből, aki a közelébe ment.kabekabe írta:Véleményem szerint, Hleb a technikai hiánnyosságait(a cikkben is ott van, h milyen sokszor eladta a labdát) az önzetlenségével és az odaadásával(mikor játszik rendszeresen akar, hajt) pótolja. Én az elején azt hittem naon nem ide való és, h rossz igazolás volt. Most azt gondolom, h jó igazolás volt csak még be kell illeszkednie. Jó lesz ő még amikor 3 fronton kell helyt állnunk(ha csak ki nem esünk a kupábol v a BL-ből).
Első hozzászólásnak nem is rossz!xavi4ever írta:szerintem a hleb tökjóó...
Azért írtam a majdnem 20 milliót, mert 15 plusz teljesítménytől függően 2 millió euróba került, az pedig ugye 17, ami - amikor ilyen nagy pénzek forognak - nem számít soknak szerintem!depth írta:majdnem 20milliós középpályás? ez így egy kicsit hatásvadász. (tudom, h utána ott van, h 15millióba került, de azért mégis.)