Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.14. 23:02:28

depth írta:
gekkodan írta:Ez a srác is akkora egy halom kaksi, hogy már régen egy portsmouth-ban, vagy egy Santanderben kéne futkosnia...
tejóóóég. a mai meccs eddigi legjobbjáról beszélsz :)
vagy 22 percenként labdához is ért...tényleg :roll: #-o most, hogy mondod...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
depth
Capitá del Barça

2009.01.14. 23:01:50

gekkodan írta:Ez a srác is akkora egy halom kaksi, hogy már régen egy portsmouth-ban, vagy egy Santanderben kéne futkosnia...
tejóóóég. a mai meccs eddigi legjobbjáról beszélsz :)
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.14. 22:56:47

Ez a srác is akkora egy halom kaksi, hogy már régen egy portsmouth-ban, vagy egy Santanderben kéne futkosnia...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.01.11. 13:33:18

Eddig nemigen futballozott azon a poszton, ahol leginkább hasznára lehetne a csapatnak. Ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni, amikor a teljesítményét értékeljük. Az Ő játékának fontos eleme a lendületesség, ezért jóval mélyebbről kellene indulnia. Mondjuk megnézném egyszer Guddy helyett mit alakít azon a poszton.
Rivaldo-A Legnagyobb.
cps46
Entrenador del Barça

2009.01.11. 13:28:16

lionelmessi19 írta:
lluisllach89 írta: Háát érdekes vélemények... A technikát nem tudom hogy mire értelmezitek, mert Hleb inkább labdabiztos, és jól passzol. Samu és Leo kényszerítői a 16osnál élményszámba mennek, kombinatív Samu, ez egyértelmű legalábbis számomra. Hleb számomra eddig rejtélyes, volt 1-2 jó passza, de ami megmaradt bennem az csak a classicos kiugratás... Lőhetne többet kapura, bár mivel szélső rendre messze van a kaputól. Mindenesetre sok sikert neki :)
Samunál sokkalta jobb kényszerítőkre képes Hleb, ha van társa, ezt hidd el nekem. Előbbinek nem ez a dolga, és nem is ebben a legjobb.

Az a gond, hogy nem láttad a Barca előtt játszani. Ő azon kevés játékosok egyike, akit én rengeteget.

A technika mint olyan, elég nehezen meghatározható fogalom. De megmutatkozik a passzoknál, cseleknél, kombinativitásnál, ahogy írtad. Plusz a labdakezelést tudnám még idevenni talán, és meg is vagyunk a szigorúan értelmezett technikai tudással. Szerintem.
És Hleb mindben kiváló, a PL egyik legjobb és legtechnikásabb kp-a volt.
Ez így van. Kb egy éve írtam, amikor épp nagy Fabregas-őrület volt, hogy nálam az Arsenalból Hleb az a játékos, aki leginkább Barça-stílusban játszik. Nagyon örültem/örülök, hogy leigazoltuk. Mallorca ellen már jól is játszott, tehát szerintem már alakul. Ha csak az idei igazolásainkat nézzük, akkor pl Alves is az első 5-6 meccsén katasztrófa volt, de aztán belejött, és a többit már tudjuk. Hleb is meg fogja mutatni, hogy mit tud. 8)
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.11. 13:26:50

Varatrix írta:
baas11 írta:Én egy percig sem kételkedem benne remélem Pep-se....,mert játéktudásra sztem bőven Gudi és Keita előtt áll,és ha nekik "sikerült" akkor Alexnek is fog, csak játszani,játszani,játszania kell !
Egyenlőre Keitat és Gudjohnsent is hasznosabbnak érzem a páján mint Hlebet!
Ez nem Hleb éve lesz ahogy tavaly nem volt Henryé.
Viszont jövőre alkothat, ha felveszi a ritmust, és megszokja a spanyol focit.
Hát az biztos h hasznosabbak mivel ők játszanak is áltban...de nem jobbak sőt ! Sztem Hleb-nek csak egy jó meccs kell h megtalálja a helyét és főként az önbizalmát....mondjuk a Lyon ellen !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.11. 13:26:26

lluisllach89 írta: Háát érdekes vélemények... A technikát nem tudom hogy mire értelmezitek, mert Hleb inkább labdabiztos, és jól passzol. Samu és Leo kényszerítői a 16osnál élményszámba mennek, kombinatív Samu, ez egyértelmű legalábbis számomra. Hleb számomra eddig rejtélyes, volt 1-2 jó passza, de ami megmaradt bennem az csak a classicos kiugratás... Lőhetne többet kapura, bár mivel szélső rendre messze van a kaputól. Mindenesetre sok sikert neki :)
Pont, h Samu leggyengébb pontja a passzolás! Nagyon sok rossz és pontatlan passza van (ebben a legjobb David Villa, mint középcsatár). De ezt leszámítva Eto'o remek csatár.
Hlebnek is tény, h sok rossz passza volt ez évben, de ez egyelőre annak tudható be, hogy nem érzi még a társakat. Ha láttad az Arsenalban focizni, akkor tudod, hogy többre képes :)
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.11. 13:22:40

Mondjuk jövőre jobb lesz az tuti. A tempó más itt és ott no meg a stílus. Ott gyorsan elvihette, passzolhatott, itt meg a támadásoknál szerintem ő is csak leste mennyire le tud szűkülni a tér, nehezebb itt azért alkotni. Amikor több terünk van ( mikor vezetünk) jobb :arrow: classico, Henry kiugratása. Na az kegyetlen volt. Szép volt, bár nem közelítette meg sztem a világ 2 legnagyobb passzát: Holtversenyben, Kaká ugratja ki Crespot 2005-ös Bl döntőben, illetve Ronaldinho gólpassza San Siroban Guilynek. Jó mondjuk a mi Katalán fiaink passzaira nem is gondoltam :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Andris
Adminisztrátor

2009.01.11. 13:12:32

Samunál sokkalta jobb kényszerítőkre képes Hleb, ha van társa, ezt hidd el nekem. Előbbinek nem ez a dolga, és nem is ebben a legjobb.

Az a gond, hogy nem láttad a Barca előtt játszani. Ő azon kevés játékosok egyike, akit én rengeteget.

A technika mint olyan, elég nehezen meghatározható fogalom. De megmutatkozik a passzoknál, cseleknél, kombinativitásnál, ahogy írtad. Plusz a labdakezelést tudnám még idevenni talán, és meg is vagyunk a szigorúan értelmezett technikai tudással. Szerintem.
És Hleb mindben kiváló, a PL egyik legjobb és legtechnikásabb kp-a volt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varatrix
Director del Fútbol

2009.01.11. 13:01:23

baas11 írta:Én egy percig sem kételkedem benne remélem Pep-se....,mert játéktudásra sztem bőven Gudi és Keita előtt áll,és ha nekik "sikerült" akkor Alexnek is fog, csak játszani,játszani,játszania kell !
Egyenlőre Keitat és Gudjohnsent is hasznosabbnak érzem a páján mint Hlebet!
Ez nem Hleb éve lesz ahogy tavaly nem volt Henryé.
Viszont jövőre alkothat, ha felveszi a ritmust, és megszokja a spanyol focit.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.11. 12:59:06

Én egy percig sem kételkedem benne remélem Pep-se....,mert játéktudásra sztem bőven Gudi és Keita előtt áll,és ha nekik "sikerült" akkor Alexnek is fog, csak játszani,játszani,játszania kell !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
TZS
Capitá del Barça

2009.01.11. 12:56:11

lluisllach89 írta:
TZS írta:Xavi, Messi és Iniesta.
Ha rajtuk kívül van még vki, akinek nincs technikai hiányossága, az Hleb. Még Alves is csak utánna jön.

Itt az igazság..!! :)
Eto'o szerinted nem technikás? Touré?? És még sorolhatnám...
De, persze ők is azok, de először értelmezd a mondatot, amit egyébként lionelmessi19 fogalmazott meg, én meg helyeseltem a gondolatmenetét.
Egyébként meg tényleg tökmindegy Fernando... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TZS 2009.01.11. 12:59:12-kor.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.01.11. 12:45:12

lluisllach89 írta:
Ha rajtuk kívül van még vki, akinek nincs technikai hiányossága, az Hleb. Még Alves is csak utánna jön.

Itt mindenki technikás, de a TZS által felsorolt játékosok előrébb állnak az ilyennemű ranglétrán, de amugy meg nem mind1? :)
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.11. 12:42:03

Kép
TZS
Capitá del Barça

2009.01.11. 12:37:31

Xavi, Messi és Iniesta.

lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.11. 12:30:11

lionelmessi19 írta:Xavi, Messi és Iniesta.
Andrisveres írta:HAHA :D

Samu sehol sem technikásabb Hlebnél :D viszont más erényei vannak ami egy középcsatárnak kell: jól lő . precíz , higgadt , van önbizalma és remekül helyezkedik. Játékban viszont Samu a leggyengébb , bár sztem ő sem rossz , csak a legkevésbé erős :D

Hlebnek nincs önbizalma , túl szerény és kapkod , és emellett iszonyú technikás és nagy a játéktudású.

A kettőt nem is lehet összehasonlítani , egyszerűen a posztjaikhoz más képességekre van szükség.
Mindenben egyet tudok érteni, kivéve hogy játékban Samu a leggynegébb. Henry előtte van a sorban, ez a foci továbbra is csak ritkán stimmel neki menet közben.

Hlebnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy a Barca játékát tudja játszani, egy picit több játék kell neki mint az első félévben, de ez meg is lesz ha most nem sérül le.
Háát érdekes vélemények... A technikát nem tudom hogy mire értelmezitek, mert Hleb inkább labdabiztos, és jól passzol. Samu és Leo kényszerítői a 16osnál élményszámba mennek, kombinatív Samu, ez egyértelmű legalábbis számomra. Hleb számomra eddig rejtélyes, volt 1-2 jó passza, de ami megmaradt bennem az csak a classicos kiugratás... Lőhetne többet kapura, bár mivel szélső rendre messze van a kaputól. Mindenesetre sok sikert neki :)
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2009.01.11. 12:29:22

Fabregas azóta nem érzi a játékot mióta Hleb és Flamini is otthagyta az Arsenalt.
Nemkevés játékinteligenciával rendelkezik.
inri44
Barça C

2009.01.11. 12:15:23

:D
Alex technikás játékos, de látszik rajta a meccs hiánya
és ezért nincs megfelelő önbizalma sem.
:( Nehéz a kezdőbe bekerülnie és így nehéz mindig jól
és pontosan játszania és felpörögni az adott mérközésen.

Most nem látok esélyt, hogy stabíl kezdő legyen.

02009

Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.01.11. 11:45:31

Xavi, Messi és Iniesta.
Andrisveres írta:HAHA :D

Samu sehol sem technikásabb Hlebnél :D viszont más erényei vannak ami egy középcsatárnak kell: jól lő . precíz , higgadt , van önbizalma és remekül helyezkedik. Játékban viszont Samu a leggyengébb , bár sztem ő sem rossz , csak a legkevésbé erős :D

Hlebnek nincs önbizalma , túl szerény és kapkod , és emellett iszonyú technikás és nagy a játéktudású.

A kettőt nem is lehet összehasonlítani , egyszerűen a posztjaikhoz más képességekre van szükség.
Mindenben egyet tudok érteni, kivéve hogy játékban Samu a leggynegébb. Henry előtte van a sorban, ez a foci továbbra is csak ritkán stimmel neki menet közben.

Hlebnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy a Barca játékát tudja játszani, egy picit több játék kell neki mint az első félévben, de ez meg is lesz ha most nem sérül le.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.01.11. 11:39:22

HAHA :D

VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.10. 20:17:07

Hlebnek is idő kell csak úgy, mint Henrynak,hogy megszokja az új légkört,új csapat(társak) + még a sérülése jött "jókor"(bár egyetlen egy sérülés se jön jókor).De ha jól emlékszek akkor az Arsenalba is eléggé nyögve nyelősen rázódott bele a csapatba aztán woálá :P .

1 szó,mint 100 szerintem megérte megvenni hosszú még a szezon fog ő többet játszani s majd belerázódik a játékba is és sok poszton bevethető.(de lehet,hogy kicsit elfogult vok.. :) .)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.01.10. 19:10:01

cps46 írta:
kabekabe írta:Véleményem szerint, Hleb a technikai hiánnyosságait(a cikkben is ott van, h milyen sokszor eladta a labdát) az önzetlenségével és az odaadásával(mikor játszik rendszeresen akar, hajt) pótolja. Én az elején azt hittem naon nem ide való és, h rossz igazolás volt. Most azt gondolom, h jó igazolás volt csak még be kell illeszkednie. Jó lesz ő még amikor 3 fronton kell helyt állnunk(ha csak ki nem esünk a kupábol v a BL-ből).
Az nem technikai hiányosság, hogy egy támadó játékos sokkal több labdát ad el, mint ahányat szerez. Ha egy védő ad el sok labdát, akkor használhatatlan, de egy támadónál ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az akcióból nem lett gól. Tuti, hogy Messi statisztikája is hasonló lehet. Amúgy Hlebre az utóbbi pár meccsen egy rossz szót nem lehet szólni. A Mallorca ellen pl hülyét csinált bárkiből, aki a közelébe ment.
Én itt nem csak arra gondoltam, h nem túl technikás. Picit félreérthető volt, ikább arra gondoltam, h nem olyan technikája van, mint Eto'o-nak. Samu jobbancselez, jobban lő. De ő is jó csak lehet, h a meccshiány miatt nem tudja megmutatni eléggé magát. De a mondat második fele is fontos :wink:
soadroli
Llegenda del Barça

2009.01.10. 19:01:31

xavi4ever írta:szerintem a hleb tökjóó...
Első hozzászólásnak nem is rossz! :D
Tényleg jó,nekem is nagy kedvenc!
Kép
xavi4ever
Barça C

2009.01.10. 19:00:09

szerintem a hleb tökjóó...
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.10. 18:50:07

depth írta:majdnem 20milliós középpályás? ez így egy kicsit hatásvadász. (tudom, h utána ott van, h 15millióba került, de azért mégis.)
Azért írtam a majdnem 20 milliót, mert 15 plusz teljesítménytől függően 2 millió euróba került, az pedig ugye 17, ami - amikor ilyen nagy pénzek forognak - nem számít soknak szerintem!

Amúgy nem hiszem, hogy technikai hiányosságai lennének, egyszerűen még nincs meg az önbizalma és nem illeszkedett be teljesen(lásd:Henry is hogy kivirágzott :wink: )
.
Lezárt