Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2 hétig (08.21-09.05.) lógatom a lábam, igyekszem majd mindent megnézni, de persze engem legjobban a barca és a vele kapcsolatos dolgok érdekelnek.mrmonster írta:És mit csinálsz abban a kisvárosban?Chris írta:én nem örülnék annak, ha az első meccsünket idegenben játszanánk, ugyanis pont akkor leszek barcelonában, és szeretnék minél több meccsre kimenni.
Pedig az Alaves otthonában kezdünk.Chris írta:én nem örülnék annak, ha az első meccsünket idegenben játszanánk, ugyanis pont akkor leszek barcelonában, és szeretnék minél több meccsre kimenni.
És mit csinálsz abban a kisvárosban?Chris írta:én nem örülnék annak, ha az első meccsünket idegenben játszanánk, ugyanis pont akkor leszek barcelonában, és szeretnék minél több meccsre kimenni.
Nahát tényleg! Jó hülyék ezek a fogadóirodások.Taibi írta:Furcsa, hogy már ilyenkor kiadják a szorzókat a következő szezonra. Még javában tart az átigazolási időszak.
(azaz: mi van, ha a Getafe leigazolja még Henry-t, Gerrard-ot, Adriano-t....)
A futballal semmi bajom... a reállal....Colin írta:érdekes hozzállás a futball nevezetű sportághozcruyff írta:A következő bajnoki szezon HÁBORÚ lesz a Barca és a reál között!![]()
![]()
Hát azért akkor a szoszckoba se voltak rossz játékosok! Kovasevic, Jankuaskas, Erdem Arif, De PaulaZsolti írta:Azért a Villarrealban sokkal jobb játékosok vannak sztem.Rapika írta:Minden évben más és más csapat emelkedik ki nagyon...még a Villarealt is el tudom képzelni,h nem megy majd úgy nekik,mint idén!
Lásd:real sociedad!
Azért a Villarrealban sokkal jobb játékosok vannak sztem.Rapika írta:Minden évben más és más csapat emelkedik ki nagyon...még a Villarealt is el tudom képzelni,h nem megy majd úgy nekik,mint idén!
Lásd:real sociedad!
Sztem is. Monyuk én nem a Real Madridtol tartok a legjobban, nekem olyan érzésem van, h jovore a Valencia lex az 1.számu rivális!Zsolti írta:Mindenesetre jövőre nehezebb dolgunk elsz van egy olyan érzésem.
Laja írta:
17. forduló után:
1. Barcelona 43 pont
2. Real M 32 pont
edzőváltás, Gravesen érkezése, új taktika
38. forduló után:
1. Barcelona 84 pont
2. Real M 80 pont