ozsimiki írta:miihii írta:
Kumma rossz helyen vagyunk,kumma rossz időben

sorry,h kiragadtam ezt a sort, de földrajzilag egyenesen kumma jó helyen vagyunk véleményem szerint, politikailag meg voltunk már sokkal rosszabban is
most gáz helyzet tényleg tré lesz,lehet,van...de más egyéb súlyos gondok, ami pl a természeten múlik kevésbé fenyeget. tudom,h nem témába vág, csak gondoltam beírom

Jogos,amit írsz,hisz' azért jól el vagyunk dugva egy hurrikán v cunami elől
De ezt a gondolatot egy kicsit globále írtam:
-gázas szitu

gondjaink akadhatnak,rajtunk kívülálló okok miatt,és már nem először.HA nem a ruszki csöveken "lógnánk",nem érintene ennyire minket a belügyük...
-világválság

az amúgy is döglődő országban újabb "alkalom",h növeljük a munkanélküliségi rátát és egyéb finomságok...
-politikailag pedig lehet,h volt már rosszabb,de a legjobb úton haladunk a kilátástalanság felé...
Az is hozzátartozik a gondolataidhoz (alátámasztva ezzel is),h számos hely van a világon,ahol vallási,etnikai,üzleti,stb okból dúlnak háborúk,minket ezek hál' Istennek elkerülnek.Pedig azért elég eseménydús (volt) a régiónk is ebből a szempontból...
Na mind1,reméljük a legjobbakat!
Am én is hiszek benne,h hamarosan azért rendeződik legalább ez a gáz cécó,h egy gonddal legalább beljebb legyünk.Az Únió v vmelyik szerv azért cs odahat a ruszkiknak,h kapják már össze magukat.
Para ügyben annyit,h ma hallottam az egyik kollegától,h délelőtt az egyik áruházban sorokban álltak az emberek villanyrezsóért,h legalább legyen mivel kaját melegíteni,ha kifogyunk a gázból.Meg naon megy a hősugárzó is pár napja.
Azért ennyire nem kakis a gatyóm,sőt tulajképpen egyáltalán nem (még!),sztem azért le tudják rendezni a NAGYok a szitut.Cs mindenesetre elég aggasztó azért,h évről-évre visszatérő problem ez,tehát azért olyan nagy biztonságban nem vagyunk.Bármikor megint kiújulhat a vita és kezdődik az egész előlről,mi meg cs nézünk,mint a moziban...