Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
DEHOGYNEM!!! Minden épkézláb játékosunkat Rossel szerezteCooltiszo írta:Rosellnek semmi köze nem volt az anyagiakhoz. És majd akkor szidjátok Laportát ha lesz miért. Ami megjelent az újságokban a vételáráról nem megerősített információ, és ki tudja miylen kikötések vannak még benne?
És Ronaldinho ezután Darth Ronaldinho felirattal és 66-os mezszámmal játszana a realban! Muhhahaaa!Zsolti írta:jó a Star Wars!Bodi írta:Nehogy az legyen Laportaval,mint Darth Sidiussal a Star Wars-ban!!!!!!!!
Még most gyorsan leplezzük le!!!!!!
de tényleg nem lenne túl jó,ha úgy járna.
Úgy szintén.LG írta:Decot és Ronaldinhot és még sokat másokat Rossel hozott ide! Es ha Rossel télleg a hatalmat akarta...hát nem tom, én szívesen látnám az elnoki székben!Boixos írta:nagyon bízom benne, h a rosselléknek tényleg azért kellett menniük, mert a hatalmat akarták. még mindig jobb, mintha kiderülne, h egy fallosz az elnök és ami jó döntés volt eddig a Klubnál, azt mind rosellnek köszönhettük. remélem, laporta nem lépett az elperecesedés útjára. vagy az elgáspárosodáséra.
Decot és Ronaldinhot és még sokat másokat Rossel hozott ide! Es ha Rossel télleg a hatalmat akarta...hát nem tom, én szívesen látnám az elnoki székben!Boixos írta:nagyon bízom benne, h a rosselléknek tényleg azért kellett menniük, mert a hatalmat akarták. még mindig jobb, mintha kiderülne, h egy fallosz az elnök és ami jó döntés volt eddig a Klubnál, azt mind rosellnek köszönhettük. remélem, laporta nem lépett az elperecesedés útjára. vagy az elgáspárosodáséra.
Hát ha megtudná,hogy Rapika haragszik rá,akkor tuti rögtön lemondana,és száműzetésbe vonulna!!!!Rapika írta:Én nem szeretem a sztár vorzot,de nem is utálom...
Laporta meg most szerzett nálam 1 rossz pontot!(biztos nehezebben is alszik most...)
Rossel tette rendbe a pénzügyeket. Most mit hallani? Ennek a fizuját emelik, meg annak.... Erre piti pénzekért eladjuk a játékosainkat.... Van egy érzésem, hogy az Henry ajánlat sem kamu volt... Csak mivel nem sikerült, ezért kitalálták a másikat.radiradar írta:Ez nagy baromság volt..... Egy olasz vagy angol klub adott volna érte 10 fölött. Csak azéert így csinálni hogy ne kerüljön a realba, nagy badarságredlions írta:Rossel megy... Laporta alkott...
Normális ez az ember???? Ennyiért eladni Riquelme-ét???? Miért nem cseréltük el? Még azzal is jobban jártunk volna....
Ez nagy baromság volt..... Egy olasz vagy angol klub adott volna érte 10 fölött. Csak azéert így csinálni hogy ne kerüljön a realba, nagy badarságredlions írta:Rossel megy... Laporta alkott...
Normális ez az ember???? Ennyiért eladni Riquelme-ét???? Miért nem cseréltük el? Még azzal is jobban jártunk volna....
Zanett az inter szimbóluma sajnos.és már onnan sztem soha nem fog eljönni,max vissza argentinába.LG írta:Sztem is kb. 1szinten vannak, mint 2 világklasszis. Csak Cafu nagy álma h a Barcában játxhasson, és a szerzodése is lejár, tehát megxerezheto. Zanetti meg nem hinném. Amugy ot is imádom.
Cafunak van amúgy Eu-s papperja?LG írta:Sztem is kb. 1szinten vannak, mint 2 világklasszis. Csak Cafu nagy álma h a Barcában játxhasson, és a szerzodése is lejár, tehát megxerezheto. Zanetti meg nem hinném. Amugy ot is imádom.