Hello
1-2 kéréssel szeretnék fordulni a szerkesztők/adminisztrátorok felé!
Tudom, csináljam meg én stb, de szívesen látnék az oldalon 1-2 pluszinformációt a csapatról és a bajnokságról, nevezetesen (meg talán az oldal érdeke is, hogy ezeket az infókat itt keresgessék az emberek és ne máshol):
- a másodedzőről valami anyag, akár az a cikk ami a kinevezéskor megjelent elérhető helyen
- góllövőlista a bajnoksághoz
- játékos statisztikák
megnéztem az fcbarcelona.com-t, és látom hogy ott sincs különösebb statisztika, de el tudnék képzelni egy olyat, ahol számon lehetne tartani a meccsek, gólok, gólpasszok, lapok számát, sérülést, a szerződések részleteit.
Valahogy így mondjuk (persze nem feltételnül ilyen részletesen):
http://www.olweb.fr/index.php?lng=fr&pid=201001
(a játékosok nevére rá lehet külön kattintani, itt ráadásul a statisztikák külön vannak szedve a versenysorozatok szerint)
Ha nem lenne elég ember a szerkesztésre, azt hiszem a fórumozó közösségen belül lehetne találni többeket is, akik boldogan vállalnák a feladatot.
továbbá 1 dolog, ami technikailag nehezebb, de azért felvetem: a hír archívumon belülre vagy valahová egy kereső, hogy rá lehessen keresni a korábbi hírekre címszavak szerint
Várható, hogy az akár távoli jövőben szerepeljenek ilyen statisztikák az oldalon? Ha nem, légyszi azt is írjátok be