Nem tudom, hogy van-e még jelző Messi tegnapi játékára! Ha igen csak ezekhez hasonlóak...áhh...tényleg nem jut szóhoz az ember...
De tegnap este azért Horváth Feri sem rejtette véka alá véleményét, miszerint szerinte is Messi a világ legjobb játékosa. Az utolsó mondata tetszett a közvetítés során:
"Jövő héten minden bizonnyal megnézheztik a visszavágót is itt a Sport TV csatornáján, ha az eredmény miatt nem is, de ilyen játékosok miatt mint Leo Messi vagy a többiek miatt érdemes lesz megnézni azt a meccset is. Én mindenesetre bitzos megnézem..." zárta mondandóját a kommentátor.

Én is a meccs után csak ültem és mosolyogtam és eszembe jutottak Messi első meccsei a Barcában. Emlékszem akkor pedig Farkas Norbi mondta, hogy: "Jegyezze meg mindenki Leo Messi nevét, mert nemsokára aranyat fog érni ez az ifjú." És tényleg így lett...és az benne a legszebb, hogy saját nevelésként jelenleg A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSA! Egyszerűen örömet okoz mindenkinek a játéka...ezért érdemes focit nézni!
Mellesleg a mutatói sem rosszak: Asszem 21 vagy 22 meccs: 19 gól, 11 gólpassz!

Zárásként csak ennyit írnék: Köszönöm!

Szerk.:
Azt azért még hozzátenném, hogy az sem volt semmi amikor a Vicente Calderón közönsége is állva megtapsolta Messit. Utoljára ilyen 15 évvel ezelőtt volt amikor a Cruyff féle Barca 5-0-ra győzött és amikor Laudrupot tapsolta meg a közönség a lecserélésekor! Már ebben is hasonlít a jelenlegi Barca a Dream Team-re!