Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.01.06. 18:39:06

Srácok úgyérzem ma is látunk Henry gólt!!!!
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.06. 18:05:15

doki írta:Bármennyire is fáj néhány emberkének ,kezd formába lendülni ,és gólokat szerez. Lehet kritizálni ,de csak a gólok számítanak ,a többi(hogy hogyan szerzi) nem.

Ez hülyeség, sztem itt senkinek nem fáj h Henry -nak egyre jobban megy....sőőőt,hát ne viccelj ! Ez nem vita-téma....ez öröm
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
McLovin
Capitá del Barça

2009.01.06. 17:43:01

doki írta:Bármennyire is fáj néhány emberkének ,kezd formába lendülni ,és gólokat szerez. Lehet kritizálni ,de csak a gólok számítanak ,a többi(hogy hogyan szerzi) nem.
Szvsz az nem drukker, aki nem örül annak, ha a kedvenc csapatában egy játékosnak megy a futball, de előtte kicsit negatív volt az a bizonyos játékos. Az ilyen emberre van egy megfelelő szó, de nem részletezném...

Nagyon örülök, hogy Henrynak megy a játék, élvezetessé teszi a meccseket, remélem még sok idig láthatunk tőle szép megmozdulásokat! Egy jó formában lévő Henry többet ér mint egy Agüero! Lehet megkövezni, de sokkal jobban szeretném, ha Henrynak menne a Barcában minden és nem Sergionak... Egy Henry az Henry. Már maga a neve is tekintélyt parancsol, plusz nagyon sokan tekintenek föl rá. Méltó példakép lehet akárkinek! Nagyon örülök, hogy jól játszik, emelem kalapomat előtte, azért, amit az utóbbi időben végez! =D> Csak így tovább Titi!!! =D>
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
doki
Entrenador del Barça

2009.01.06. 17:27:17

Bármennyire is fáj néhány emberkének ,kezd formába lendülni ,és gólokat szerez. Lehet kritizálni ,de csak a gólok számítanak ,a többi(hogy hogyan szerzi) nem.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.06. 17:10:28

chi omega írta:
lionelmessi19 írta:
Tegyük hozzá hogy talán kivétel nélkül mindet középről lőtte, vagy csak félcentiről betessékelte. Szélről rúgottra, vagy induló támadásra nem emlékszem amit befejezett.
haha. szélről sokkal nehezebb gólt rúgni, ez természetes. többnyire nem is oda vannak kihegyezve a támadások. amikor kihagyta a helyzeteket az volt a baj, most elkezdte őket bevagdosni, ilyenkor meg az, hogy miért nem lő a szélről..

amúgy a valencia ellen őt indították, gyönyörűen befejezte, aztán lőtt egy gólt - kis költői túlzással - a szélről is. a mallorca ellen is a balszélről vágta be, gyönyörű gól volt. egyáltalán nem csak kipattanókból él.
egyébként senki sem mondja, hogy el kell ájulni, de a gólátlaga egy harminciksz éves csatártól, aki nem is centert játszik, egészen szuper (0,5/meccs felett).
Nyilván te valami olyat tudhatsz, amit én nem, de nem látom sehol a baj szót, vagy bármely szinonímáját.

Elég nagy a költői túlzás, Hleb volt a szélen, Henry pedig pont kapussal szemben kapta a labdát emlékeim szerint. Ettől függetlenül remek gól volt.

A Mallorca ellen mégcsak nem is akciógól volt, nemhogy balszél.
:-s

Nem mondta senki hogy csak a kipattanókból él, ami viszont igaz, az az, hogy a 9 góljának kb. fele kipattanó, üres kapu, 0,5-2 méter táv. Ott kell lenni persze.

De igen, voltak itt egynéhányan, akik ájuldoztak. :)

És még az utolsó kötözködés... ( :) ) : igenis centert játszik. Egy kezemen nem tudom megszámolni már a meccseket, amit végigjátszott egyedüli középcsatárként, valamint ha Eto'o kezd középen, akkor is minimum 30 perc, de általában kb egy félidő jut neki centerjátékra minden meccsen.
És ahogy mondam a góljait is onnan szerzi.
Mikaos írta:
lionelmessi19 írta: Tegyük hozzá hogy talán kivétel nélkül mindet középről lőtte, vagy csak félcentiről betessékelte. Szélről rúgottra, vagy induló támadásra nem emlékszem amit befejezett.
Miért, Eto'o milyeneket szokott lőni? :) Vagy egy csatár általában? - ugyanilyeneket.
Másrészt: a gól, az gól, ráadásul sok gól Henry neve mellett.
Szerintem, Samu 10ensok góljából alig 1-1 lehetett üres kapura fél méterról betessékelés.
A második rész vitathatatlan. Azzal a kivétellel, hogy nagyon sok még nincs, de ha kétszer ennyi lesz év végére, akkor elégedett leszek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.06. 13:05:18

Mikaos írta:
baas11 írta: ...
Elégedett vagyok Henry-val,bár sosem fogom megszokni az Henry -Eto'o-Messi hármast....olyan mint egy Drogba-V.n.R.-Robben ahol Drogba se tudna semmit se csinálni bal szélsőként úgy ahogy pl. Adebayor,Berbatov,Drogba,Amauri,Eto'o,Inzági:) és még sorolhatnám sztem 0-ák lennének,mert ékek mint Henry(fizikailag is alkalmatlan) és nem szélső támadók mint az általában 1 fejjel kisebb játékosok ezen poszton(Simao,Ribery,Kuyt,Cole,Robben,Robinho,Arshavin,Messi,Silva...)
Számomra forcsa h ez Pep-et egyáltalán nem zavarja de hát ő az edző ő tudja.......
Téged zavar? :shock: Mert engem egyáltalán nem zavar, h Henry a legjobb a csapatunkban az utóbbi meccseken :) Szerintem Pep-et sem zavarja :)
Ettől világklasszis egy játékos, hogy nem csak egy poszton tud maximumot (vagy közel maximumot) nyújtani.
A Barca játékába amúgy sem férnének be ilyen lehajtott fejű, eszetlen szélsők, mint Simao, Kuyt, Cole, Robben, Robinho... ide több kell.

+ Ha úgy veszed, Ronaldinho sem az a tökéletes szélső-típus volt!!!, mégis a világ legjobb játékosa volt, amikor jó formában volt.
Tehát ha megtudtad szokni őt a szélen, akkor minden bizonnyal Henryt is meg tudod majd :)

Igen engem zavar h 1,5 évet a bal szélen játszik egy világklasszis játékos ahogy te is említetted és még sem volt 3 egymást követő jó meccse....Az említetett szélsőket nem azért mondtam h bármelyik is kéne a Barcaba csupán szemléltetés képp,de ugylátom ez nem sikerült...
R10 elkapcsolatban;én őt nem hasonlítanám Henryhoz, semmiben sem hasonlítanak arról nem beszélve h az akkori Ronaldinhonak mindegy volt h hol játszik...nem voltak ilyen korlátai :)!!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.01.06. 12:55:38

baas11 írta:Igaz h volt szél játéka is(néha) az Arsenalban ,de az egy 4-4-2 es hadrend volt ami csak rá épült ... nálunk viszont akkor miért kellett neki 1,5 év hogy vmit villantson szélen ?ha ez annyira megy neki...hozzán teszem most sem onnan lővőldözte a gólokat....ergo nem az a posztja pláne nem a 4-3-3nál ,most összejött neki amihez azért kellett Eto'o kisebb visszaesése is de Iniesta még így is jobb nála...akkor nem értem

1,5 év kellett neki h megszokja az új játékát és betaláljon párszor(akkor is középről),és erre akárki akármit mond nekem nem azt súgja h ez az ő posztja lenne,ezért nem tudom megszokni, csupán ennyit akartam!
Nem azt mondtam, h azt a posztja, csak azt,h nem középcsatár volt, hanem univerzális támadó, aki mindenhol megfordult a támadások közben. Én Init és őt is játszatnám és így is lesz sztem, Guardiola a középpályán számít Inire. Nem az új posztot kellett sztem megszoknia másfél év alatt, hanem a csapat stílusát, a teljesen más mentalitást és taktikát.
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.06. 12:46:50

Igaz h volt szél játéka is(néha) az Arsenalban ,de az egy 4-4-2 es hadrend volt ami csak rá épült ... nálunk viszont akkor miért kellett neki 1,5 év hogy vmit villantson szélen ?ha ez annyira megy neki...hozzán teszem most sem onnan lővőldözte a gólokat....ergo nem az a posztja pláne nem a 4-3-3nál ,most összejött neki amihez azért kellett Eto'o kisebb visszaesése is de Iniesta még így is jobb nála...akkor nem értem

1,5 év kellett neki h megszokja az új játékát és betaláljon párszor(akkor is középről),és erre akárki akármit mond nekem nem azt súgja h ez az ő posztja lenne,ezért nem tudom megszokni, csupán ennyit akartam!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.06. 12:36:02

chi omega írta:
LG írta:Ronaldinho-Etoo-Giuly
nana. azért az a ronaldinho szerintem jobb volt, mint ez a messi, és eto'o is jobb volt akkoriban. a tridente volt a legjobb
Az a problem azzal amit mondasz, hogy lehet hogy a tridente jobb volt mint az Henry-Eto'o-Messi, de LG nem is a tridentéről beszélt. Márpedig amit LG mondott, az úgy már helytálló.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.06. 11:33:43

Mikaos írta:
Téged zavar? :shock: Mert engem egyáltalán nem zavar, h Henry a legjobb a csapatunkban az utóbbi meccseken :) Szerintem Pep-et sem zavarja :)
Ettől világklasszis egy játékos, hogy nem csak egy poszton tud maximumot (vagy közel maximumot) nyújtani.
A Barca játékába amúgy sem férnének be ilyen lehajtott fejű, eszetlen szélsők, mint Simao, Kuyt, Cole, Robben, Robinho... ide több kell.

+ Ha úgy veszed, Ronaldinho sem az a tökéletes szélső-típus volt!!!, mégis a világ legjobb játékosa volt, amikor jó formában volt.
Tehát ha megtudtad szokni őt a szélen, akkor minden bizonnyal Henryt is meg tudod majd :)
azért a maximumtól messze van henry, egyébként szerintem inkább játszik most második csatárt, pep valahogy eltalálta, hogyan kell bepasszintani őt a csapatba. jókor húzódik be középre, jókor érkezik, felállt védelem ellen a balon viszont jobb iniesta
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.01.06. 11:32:06

Hányszor, de hányszor olvashattam itt, hogy a csatárt a góljai minősítik. Ne kössünk már bele, hogy hány centiről rúgja...jézusúristen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.01.06. 11:25:02

Azért Robinhot el tudnám nézni a balon,ha Henry elhagy majd minket olyan két év múlva... :)
7_Barna_7
Barça B

2009.01.06. 11:24:27

LG írta:Igen, ezen kár vitatkozni, balszélen is kiváló teljesitményt nyújt. Etetni szokta a védőjét, és jók a betörései középre, + jó passzokat is szokott onnan adni. Ha ehhez hosszáveszük a góljait, elmondhatjuk, h nagyon jó. Nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" elájulni tőle, de az utóbbi meccseken ő az 1ik legjobb, Puyol és Yaya mellett.
"hosszáveszük"???ez mi????az nem hosszá hanem hozzá.. :lol: :lol:

küll. nagyon örülök,hogy Henry-nek ismét megy a játék ismét rugdossa a gólokotak na és persze a jól megszokott Henry papás arc is megmaradt de hát az arc nélkül nem is lenne Henry
Més qué un Club!
Visca el Barca!
Katalán a szív,kék a lélek,BARCELONA fan maradok amíg élek!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.06. 11:20:52

baas11 írta: ...
Elégedett vagyok Henry-val,bár sosem fogom megszokni az Henry -Eto'o-Messi hármast....olyan mint egy Drogba-V.n.R.-Robben ahol Drogba se tudna semmit se csinálni bal szélsőként úgy ahogy pl. Adebayor,Berbatov,Drogba,Amauri,Eto'o,Inzági:) és még sorolhatnám sztem 0-ák lennének,mert ékek mint Henry(fizikailag is alkalmatlan) és nem szélső támadók mint az általában 1 fejjel kisebb játékosok ezen poszton(Simao,Ribery,Kuyt,Cole,Robben,Robinho,Arshavin,Messi,Silva...)
Számomra forcsa h ez Pep-et egyáltalán nem zavarja de hát ő az edző ő tudja.......

Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.06. 11:14:15

lionelmessi19 írta: Tegyük hozzá hogy talán kivétel nélkül mindet középről lőtte, vagy csak félcentiről betessékelte. Szélről rúgottra, vagy induló támadásra nem emlékszem amit befejezett.
Miért, Eto'o milyeneket szokott lőni? :) Vagy egy csatár általában? - ugyanilyeneket.
Másrészt: a gól, az gól, ráadásul sok gól Henry neve mellett.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.01.06. 10:29:42

Igen, ezen kár vitatkozni, balszélen is kiváló teljesitményt nyújt. Etetni szokta a védőjét, és jók a betörései középre, + jó passzokat is szokott onnan adni. Ha ehhez hosszáveszük a góljait, elmondhatjuk, h nagyon jó. Nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" elájulni tőle, de az utóbbi meccseken ő az 1ik legjobb, Puyol és Yaya mellett.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.01.06. 07:25:06

baas11 írta:Az egyetlen szélső támadása a Madrid elleni lőkete volt M.Száguldó mellől,de azon kívül egy két beadás, szöglet stb.....
Én sem vagyok elájulva de ehhez képest igen jól teljesít és reméljük h egyre jobb lesz és megalkotjuk az új Barcás-Henryt !
Hát ezt kicsit túlzásnak vélem! Abban igazad van, hogy az említett játékosok nem igazán tudnak szélsőt játszani, de míg ezek világklasszis középcsatárok, addig Henry nem említhető úgy mint világklasszis középcsatár, hanem mint világklasszis támadó. Ha emlékeztek a 2005-2006-os szezon bl meccseire, akkor arra is emlékeztek, hogy posztja szerint középcsatár volt, de állandóan kilépett a szélre, ahol gyorsaságával egy az egyben meg tudta verni az ellenfeleket. A real védelmét szétszaggatta a szélen, a többi meccsen is sűrűn elfutott , sőt a döntőben nem egyszer megetette a mi szélső védelmünket is, emlékszem egy olyan szituációra mikor szélről indulva két védőt is elfektett csak a befejezést rontotta el, kicsit ki volt szorítva és nem tudta már jól meglőnni. Ekkor középpálya széléről indulva vitte el ziccerig. Szóval sztem ne mondjuk azt,h Henry csak középcsatár volt az Arsenalban,mert ez nem igaz, ő volt az a klasszis, aki a támadópozíciókban mindenhol megfordult és jól is ment neki. Nálunk még nem az a szint( talán nem is lesz), de jól játszik ott és nem idegen neki a poszt.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.06. 07:17:36

LG írta:Igy van, nem lehet rá panaszunk idén, főleg mostanában. Ez a Henry-Etoo-Messi támadó trió nagyon kemény, szvsz erősebb mint a Ronaldinho-Etoo-Giuly, pedig azzal akkor BL nyertünk 8)
nana. azért az a ronaldinho szerintem jobb volt, mint ez a messi, és eto'o is jobb volt akkoriban (bár a gólokat most is hihetetlen mértékben termeli, de játékban nem olyan jó). a tridente volt a legjobb, bár úgy, hogy mindhárman formában voltak, vagy nem sérültek, ritkán volt.
viszont henry nem rosszabb, mint larsson, annál is inkább, mert mostanában mindig a legfontosabb pillanatokban talál be.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.06. 07:13:48

lionelmessi19 írta:
chi omega írta:9, se szabadrúgás, se büntető, és alig játszott középcsatárt
Tegyük hozzá hogy talán kivétel nélkül mindet középről lőtte, vagy csak félcentiről betessékelte. Szélről rúgottra, vagy induló támadásra nem emlékszem amit befejezett.
haha. szélről sokkal nehezebb gólt rúgni, ez természetes. többnyire nem is oda vannak kihegyezve a támadások. amikor kihagyta a helyzeteket az volt a baj, most elkezdte őket bevagdosni, ilyenkor meg az, hogy miért nem lő a szélről..

amúgy a valencia ellen őt indították, gyönyörűen befejezte, aztán lőtt egy gólt - kis költői túlzással - a szélről is. a mallorca ellen is a balszélről vágta be, gyönyörű gól volt. egyáltalán nem csak kipattanókból él.
egyébként senki sem mondja, hogy el kell ájulni, de a gólátlaga egy harminciksz éves csatártól, aki nem is centert játszik, egészen szuper (0,5/meccs felett).
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.05. 16:29:05

lionelmessi19 írta:

Én nem ájuldozok továbbra sem, de összességében egy bíztató szintet hoz összjátékban, helyezkedésben (amiknek még javulnia kell!!), illetve az elmúlt 3-4 mérkőzésen kiváló a góltermés részéről.
Az egyetlen szélső támadása a Madrid elleni lőkete volt M.Száguldó mellől,de azon kívül egy két beadás, szöglet stb.....
Én sem vagyok elájulva de ehhez képest igen jól teljesít és reméljük h egyre jobb lesz és megalkotjuk az új Barcás-Henryt !
Andris
Adminisztrátor

2009.01.05. 15:49:40

Én nem ájuldozok továbbra sem, de összességében egy bíztató szintet hoz összjátékban, helyezkedésben (amiknek még javulnia kell!!), illetve az elmúlt 3-4 mérkőzésen kiváló a góltermés részéről.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.01.05. 12:40:28

Én eddig se kritizáltam a teljesítményét.Bár voltak hibái voltak rossz meccsei,de úgy gondolom jó csapatmunkát végzett!Most,h már a gólokban is sűrűn részt vesz azt gondolom senkinek nem lehet 1 szava sem!!!
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.01.05. 12:30:03

A 9 gól mellé a 4 gólpassz sem kevés, egy szabadot már elvállalhatna ő is!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.01.05. 10:51:58

Igy van, nem lehet rá panaszunk idén, főleg mostanában. Ez a Henry-Etoo-Messi támadó trió nagyon kemény, szvsz erősebb mint a Ronaldinho-Etoo-Giuly, pedig azzal akkor BL nyertünk 8)
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.05. 09:00:20

9, se szabadrúgás, se büntető, és alig játszott középcsatárt
Lezárt