A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
palesz77 írta:t.köm tele már a 20 héttel előre megírt TV újságokkal. nem lehet bízni bennük, néha olyan sületlenségeket írnak, mind1, az a lényeg, hogy holnap nyerjünk, remélem Messi---Henry---Iniesta kezdőtámadósor lesz, megszerettem idén Henryt nem tudom miért, szerintem fejlődöttCFirpo3 írta:Nem tudom, de a sport tv honlapján ez van a keddnél: Labdarúgás, Atlético Madrid-Barcelona, Spanyol Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés (élő)
t.köm tele már a 20 héttel előre megírt TV újságokkal. nem lehet bízni bennük, néha olyan sületlenségeket írnak, mind1, az a lényeg, hogy holnap nyerjünk, remélem Messi---Henry---Iniesta kezdőtámadósor lesz, megszerettem idén Henryt nem tudom miért, szerintem fejlődöttCFirpo3 írta:Nem tudom, de a sport tv honlapján ez van a keddnél: Labdarúgás, Atlético Madrid-Barcelona, Spanyol Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés (élő)

h nem kell oda, az athletic bilbao lenne, de madrid az atlético madrid..McLovin írta:
Az Athletico ellen idegenben 2:0-ás győzelem lesz lesz, itthon pedig 3:1!Nekem megfelelne!

Számomra bőven elég egy 1-0, idegenben és Camp nouban is.McLovin írta: Az Athletico ellen idegenben 2:0-ás győzelem lesz lesz, itthon pedig 3:1!Nekem megfelelne!
Ee egy nagyon érdekes kérdés, mert én se tudom. Megkérdezném tőle... Cacéres 6x facább, erre itt van ez a kis izé, és kitúrja a csapatból... Na ne már!!!Ilúvatar írta:de most komolyan, Pep mit lát benne a Sanchez gyerekben? :S ez nagyon zavarbaejtő...

Ez úgy is megoldható, hogy Abidal kezd balhátvédként és ha szükséges bemegy középre, Sylvino pedig a bal oldalra.lionelmessi19 írta: A legerősebbhez képest Syl helycsere Abidallal, végülis ez tűnt logikusabbnak. Ha középső védő kéne, Abidal készen áll, nem kell a Sanchez srácra hagyatkozni, akit sajnos nyilván még jobban otthagynak Agüeroék, mint a Mallorca csatára.

Én Bojant beraknám középre Henry helyére had pihenjen. Meg még felcserélném Sergit és Keitát.aynas írta:Ezzel a kerettel én így állnék fel:
Pinto
Aléves, Pique, Caceres, Abidal
Toure, Keita, Busquets
Messi, Henry, Iniesta
cserék: Jorquera, Sylvinho, V. Sanchez, Bojan, Pedro
Én egyet cserélnék ezen a kezdőn. Iniestaaynas írta:Ezzel a kerettel én így állnék fel:
Pinto
Aléves, Pique, Caceres, Abidal
Toure, Keita, Busquets
Messi, Henry, Iniesta
cserék: Jorquera, Sylvinho, V. Sanchez, Bojan, Pedro