Varga Tamás írta:Mielőtt páran visszakérdeznének, előrebocsátom:
1. elégedett vagyok a csapat eredményeivel.
2. az eddigi eredmények igazolták Pep döntéseinek helyességét.
3. igen, boldoggá tesz az új Barca.
DE!
Én nem értem, egyáltalán nem értem, mi lehet az oka Martin Cáceres ilyen fokú mellőzésének. Milyen szakmai indokai lehetnek Guardiolának, hogy ennyire nem bízik Martin képességeiben, felkészültségében. Milyen okok vezethettek el addig, hogy már egy Victor Sánchezhez is előbb nyúl a Mester, mint a spanyol liga egyik legígéretesebb védőjéhez? Egyáltalán: minek igazoltuk le 16,5 millió euróért, ha meg a kispadra sem fér oda? Ez rossz pedagógia az Edző részéről - szerintem.
Keresem az okokat, és egyet találtam: nem KATALÁN, nem saját nevelés. És a túlzott bizalom a saját nevelésekben - szerintem - 100%-ig kivehető Pep döntéseiben. Itt persze nem Xaviékra gondolok, hanem a fiatalokra. Akik közül Busquets és Pedro iránti bizalmat megalapozottnak találom, és helyeslem. Viszont a két Victor esetében már nem.
Na mindegy. Mi, innen Magyarországról nem látunk bele a Barcelona öltözőjébe. Max. értetlenül állunk a dolog előtt, és kérdéseket teszünk fel: MIÉRT?
Köszönöm, ha elolvastátok.
Teljesen mértékben egyetértek Veled és örömmel olvasom vissza sorai(mat)dat, hogy volt aki rajtam kívül le merte írni ezen a szent honlapon, hogy nem kicsi a katalán elhajlás Pep döntéseiben.
Ami nem lenne probléma, ha a valóságban is "mindig" jól működnének.
Most jön majd az, hogy "Pep jobban tudja", "ki vagy te", "neked semmi sem elég", hogy mered megkérdőjelezni a Mester döntéseit??? stb.....
DE! tegnap estére valami nagyon jó szakmai indoknak kellett lennie, hogy az ember ne azt a kérdést tegye fel akaratlanul is, hogy MIÉRT?
ui.: -talán ezért nem szeretik sokan Rosellt, mert meg meri kérdezni, hogy miért?